allah'in selami rahmeti ve bereketi butun muslumanlarin uzerine olsun.ne guzel tesaduf duan yine bana nasip oldu.ey herseye gucu yeten yuce yaradanim benden once duasini yazan dua arkadasim guleysa'yi ve benden sonra mesaj yazacak olan butun dua dostlarimi SIKINTILARINDAN kurtar ve onlara 2cihan mutlulugunu tattir.(amin)
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Biamillahirrahmanirrahim
Allahım benden önceki ve benden sonraki bütün dua kardeşlerim ve cümle müminler için istiorum senden.. Ya Rahman bizler aciz kullarınız bizler nefislerimize zulm etmiş günahkar kullarınız bizleri azabından gazabından koru bizlere rahmet et. Eğer sen bizleri affetmezsen bizler hüsrana uğrayanlardan oluruz. Kıyamet gününde beni anamı babamı ve bütün inananları koru.. Hayırlı ömür Hayırlı ölümm nasip eyle . Cümle kardeşlerimi iki cihanda aziz eyle. kalplerindeki gönüllerindeki her dileklerini hayırlısıyla nasip eyle , sıkıntılarında sabır ve selameti, borçlarında ödeme kolaylıkları, dertlerine derman nasip eyle ey Allahım bizi bize bırakam bize acı dualarımız katında boş çevirme cümle arkadaşlarımın ya Rahman... Amin benide unutma sıkıntılarımdan selamate kavuşmayı nasip eyle Allahım aminnn18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM BENDEN ÖNCEKİ VE BENDEN SONRAKİ DUA KARDEŞLERİMİZE HER SIKINTILARI KARŞISINDA MUCİZENİ GÖSTER.
GÖSTERKİ SANA ŞÜKÜR SECDELERİ EDELİM RABBİMM.
AMİNNN.18 yıl önce gönderildi # -
amin insallah yuce mevlam hayirli olan butun dualari kabul eder.ey allah'im gul'u SIKINTILARINDAN arindir ve ona mutlulugu nasip eyle.benden once gelen ve benden sonra gelecek olan dua dostlarima hayirli bir nesil nasip eyle(amin)
18 yıl önce gönderildi # -
amin ALLAH IM KİMİN NEREDE YARDIMA İHTİYACI VARSAYARDIM ET GÜZEL ALLAHIM NE OLUR BÜYÜK ALLAHIM YARDIM ET SENİN BİZE VERECEĞİN GÜC KUVVET OLMADAN HİC BİR SEY YAPAMIYORUZ NE OLUR ALLAHIM SEN BİZE YARDIM ET
Ey merhematlilerin en merhametlisi rabb,immmmmm bizi bize bırakma dua dostumun ve diğer dua dostlarımın ailerine ve tüm müminler hidayet ver bizi kendi halimize bırakma bize acı rabbimm aminnnn
SAĞOLASIN SELCAN KARDEŞİM. ÖYLE GÜZEL BİR DUA Kİ...HEPİMİZ ADINA AMİN!
YA VEHHAB*YA VEHHAB *YA VEHHAB* YA VEHHAB*YA VEHHAB*YA VEHHAB* YA VEHHAB!
EY EĞER İSTERSE HERŞEYİ VEREN YÜCE MEVLA!
BENDEN SONRA GELECEK OLAN KARDEŞİMİN KALP GÖZÜNÜ ALABİLDİĞİNE AÇ...
ONU SIRLARINA VAKIF EYLE !
HER DAİM HAYRA KOŞANLAR ZÜMRESİNE DAHİL KIL.
AMİN!18 yıl önce gönderildi # -
amin ya rabbim amin binlerce kez amin.insallah yuce mevlam butun muslumanlara hayirli bir olum nasip eder ve ahiretimizi agartir.ve sefaatcilerimizinn sefaatinden yoksun birakmaz (amin)
YÜCE RABBİM TÜM DUA EDENLERİ EDECEK OLANLARI İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIR DÜNYA VE AHİRETTE
HUZUR İÇİNDE BIRAK SEN HERŞEYE KADİRSİN BİZLERDEN YARDIMINI ESİRGEME18 yıl önce gönderildi # -
Yarabbim tüm dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin iki cihanda yar ve yardımcısı ol. Senden başkasına muhtaç etme. Tüm sıkıntılarını gider iki cihanda yüzlerini güldür. Rahmetinle muamele et. Hasbinallahi venimel vekil. AMİN AMİN AMİN
amin amin amin:)
EYYY RABBİM TÜM GECE VE GÜNDÜZLERİNİ TÜM NEFES ALIŞ VE VERİŞİNİ HAYIR EYLESİN HAYIRLIMI HAYIRLI VE UZUN VE KİMSEYE MUHTAC KALMADIĞIN BİR ÖMÜR VERİP SON NEFESİNİ VERİRKEN YÜCE RABBİM SENİ ŞEHİTLERDEN EYLESİN
AMİN AMİN AMİN BİNLERLERLE AMİİİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allahım razı olsun bana kısmet olan ikinci duan kardeşim rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin inşaallah amin sonraki kardeşimizinde her ne sıkıntısı varsa rabbim hayırlara vesile etsin her iki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah amin
:)) SENİNDE DUAN BANA NASİB OLDU VE AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH
EYYY RABBİM KARDEŞİME ÖYLE BİR BEDEN VERKİ HER AZASI SENİN ZİKRİNLE ŞÜKRÜNLE BÜTÜNLEŞSİN TÜM HAREKETLERİ RIZANA UYGUN OLSUN İNŞALLAH VE ONA KATINDA ÖYLE BİR MEKAN VERKİ GÖZLER KAMAŞSIN CENNETTE EFENDİMİZLE VE TÜM DOSTLARIYLA BERABER OLSUN HER AN SENİN CEMALİNİ GÖRMEKLE ŞEREFLENSİN İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİNRAABBİİİM VE DİLİYORUM BU BAŞLIĞA SEBEP OLAN ABİMİZ DE TÜM YAPILAN HAYIR DUALARA HİSSEDAR OLSUN
AMİN AMİN BİNLERLE AMİİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
TUM DUALARA AMIN AMIN AMIN.
RABBIM BENDEN SONRA VE ONCE YAPILAN DUALARI KABUL ET ALLAHIM.
SEN RAHMETINI MERHAMETINI UZERIMIZDEN EKSIK ETME ALLAHIM.
BIZLERI MADDI MANEVI SENDEN BAŞKA KIMSEYE MUHTAC ETME ALLAHIM.
SEN TUM DUA DOSTLARIMIN DUALARINI KABUL ET ALLAHIM.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN YA RABBİM SEN BENDE SORAKİ VE DAHA ÖCEKİ KARDEŞLERİMİZİN DUALARINI KABUL ET .SEN BİZİ SENDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME NE BU DÜNYADA NE ÖBÜR DÜNYADA DARDA KOMA KİMİN GÖNLÜNDE NE MURADI VARSA SEN GERÇEKLEŞTİR .AMİN AMİN AMİN.
SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ
LALAİLAHE İLLE ENTTE SUBHANEKE İNNİKÜNTÜMEZ ZALİMİN
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYÜL AZİM.18 yıl önce gönderildi # -
bi elfi lahavle vela kuvveten illa billahil aliyyul azim.allah'im bu aciz kullarin icin hayirlisi ne ise onu ver yarabbim senden sadece hayirlar gelir.amin.
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın rabbime herzmankinden daha çok ihtiyacım var rabbim bana ve dua dostlarıma kalplerinde genişlik huzur ver sabır ve selameti nasip eyle sen her şeye kadirsin bizi bize bırakma . aminnn amin aminn amin diyen günahsız melekler yüzüsuyu hürmetine yine böyle bütün kardeşlerimizle toplandığımız gibi peygamber efendimizin sancağı altında toplanmayı bizlere nasip eyle ya rahman . bizlere acı hidayet nasip eyle. bütün korkularımı endişelerimi, sıkıntılarımı ve bütün intikamlarımı sana havale ediyorum beni bana bırakma yardımcımız ol cümlemizle ya rabbimmm aminnn18 yıl önce gönderildi # -
allahım sen bundan sonraki dua dostumun dünya ve ahireti için istediği tüm isteklerini en hayırlı haliyle ona ver
Amin!Amin!Amin! bana nasip olan Selenay kardeşimin duası için Cümlemiz adına Amin!
Benden sonra yazacak olan kardeşimin öbür dünyasını da, bu dünyasını da aydınlatacak olan, Allahın bir kuluna verebileceği en değerli hediyelerden birini isteyeceğim kardeşim için...
Rabbim! Benden sonra gelecek olan kardeşime dünya hayatında, sahibi değilse eğer; Vatanı ve Milleti, anası ve babası, cümle yakınları, komşu ve akrabaları,hatta cümle Mahlûkat için de hayırlı olabilecek Salih veya Saliha bir evlat veya evlatlar ver.Eğer bir evlat veya evlatlara sahip ise, sen onları senin yolundan ayırma.Her daim hayra koşanlar zümresine dahil kıl.
Amin!Ya Vehhab*Va Vehhab*Ya Vehhab* Ya Vehhab* Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Amin!
En Sevgili kulun Peygamberimiz efendimiz Muhammet Mustafa (S.A.V.)hatrına kabul et. Amin!18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah razı olsun her daim duaların kabul olsun inşaallah rabbim senide himayesine alsın inşaallah amin sonraki kardeşimizede hem dünya hayatında hem ahiret hayatında güzellikler versin aile si ve sevdikleriyle inşaallah amin
ALLAH RAZI OLSUN.BURADA DUA EDEN TÜM ARKADAŞLARIMIN ALLAH GÜNAHLARINI AFFEDİP DUNYA VE AHİRET İSTEKLERİNİ KABUL ETSİN VE HAYIRLI GELECEK NASİP ETSİN.İNŞALLAH BENDEN SONRAKİ DUA KARDEŞİMİN NE İSTEĞİ VE DİLEĞİ VARSA TEZ ELDEN ALLAHU TEALA KABUL ETSİN VE SEVDİĞİNE BAĞIŞLASIN HER İKİ CİHANDADA AMİN.
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim benden sonraki kardeşim ve tüm dua dostlarım ile müslüman kardeşlerimin tüm sıkıntılarını gider. Gönüllerine ferahlık ver. İki cihan saadeti nasip et. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allahım beni affettiğin kullarının arasına kat . Allahım beni bana bırakma dua dostumun dualarını kabul eyle bütün sıkıntılarından selamete kavuşmasını nasip eyle burada yapılan bütün duaları bütün dua dostlarımın dualarını kabul buyur katında bizleri eli boş gönlü boş gönderme rabbim cümlemizle hidayet nasip eyle aminn aminn amin
Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dileriz. Bütün günahlardan ve kötülüklerden bizi koru. Bütün iyiliklere de bizi yönelt. Bağışlanmamış günahımızı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımızı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimizi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbimiz !
Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (sav) bir dua sıdır.herkes için bir dua olsun diye burada paylaşmak istedim.ALLAH IM KABUL ETSİN.AMİN.
amiin inşallah
EYYY RABBİM KARDEŞİME HALİM SELİM ALİM HAYIRLI İMANLI HAYALI TAKVAALI HİZMET YOLUNDA SAĞLIKLI SIHHATLİ AFİYETTE DÜNYASINI VE AHİRETİNİ GÜZELLEŞTİRECEK HAK YOLDA OLAN SALİH VE İHLASLI EVLATLER NAASİBB EYLE
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin yarabbil alamin.ey allah'im benden once ve benden sonra dua yazacak olan butun dua dostlarim ne kadar guzel dusunceleri ve dualari varsa dusunduklerinin binlerce misli ile onlari mukafatlandir.amin.
allahım benden önce dua eden ve benden sonra dua edecek tüm dua doslarımın gönlündekilerini ömürlerine hayırlı kıl yarabbi
AMİN AMİN AMİN....
YA İLAHİ YA İLAHİ DURUMUMUZ SANA MALUM KAPINDAYIZ....
BENDEN SONRA YAZACAK OLAN DOSTUMA YARDIMINI VE MERHAMETİNİ ESİRGEME UMMADIGI YERLERDEN HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇ....18 yıl önce gönderildi # -
HEBUN KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN O KADAR İHTİYACIM VARDIKİ ANLATAMAM DİLEDİĞİN GİBİ RABBİM KİM DARDA İSE BENİDE BERABER FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH .AMİN AMİN AMİN.YÜREĞİNE SAĞLIK SELAM VE DUA İLE .
Amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.