Allahım sen büyüksün sen bizim yaradanımızsın bizler ise aciziz senin ilmin karsısısnda bizler hiçbirsey bilmeyiz hayrıda serride en iyi sen bilirsdin bizleri koru gözet yanlış yollara düşürme yüreğimizi katranlaştırma büyük yük yükleme doğru yola ilet sevdiğin kullardan yap bizleride namaz askı ver SENDEN baskasına muhtaç etme,SADECE SENİN VARLIĞININ YETERLİ OLDUĞU BİLİNCİNİ HER DAİM KALBİMİZDE BİLİNCİMİZDE VAR ET. BİZ KENDİMİZİ BIRAKSAKTA SEN BİZİ BIRAKMA NEFSİMİZE KÖLEYAPMA ANCAK SANA KUL KÖLE OLALIM YA RABBİM
BENDEN ÖNCE VE BENDEN SONRA GELECEK DUA DOSTLARIMIN HER NE MURADI VARSA HABİBİN ASKINA HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE KABUL EYLE YA RABBİM.AMİN AMİN AMİN YA RABBEL ALEMİN.
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin amin guleysa kardeşim.Rabbim bu dünyada sayısız nimetleriyle bolca nimetlendirip hem maddi dünyanızı hem manevi dünyanızı bolluk,bereket içersinde yaşamanızı nasip eylesin.
18 yıl önce gönderildi # -
Aminn!Canım Güleysacığım.Sağolasın küçük abla. Gerçekten en çok ihtiyacımız olanları istemişsin.Allah Razı olsun .
ya Vehhab* Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab* Ya Vehhab
EYYY RABBİM KARDEŞİME HALİM SELİM ALİM HAYIRLI İMANLI HAYALI TAKVAALI HİZMET YOLUNDA SAĞLIKLI SIHHATLİ AFİYETTE DÜNYASINI VE AHİRETİNİ GÜZELLEŞTİRECEK HAK YOLDA OLAN SALİH VE İHLASLI EVLATLER NAASİBB EYLE
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN.
(*ddost* kardeşimin duasını aynen tekrarladım.kalbimle beraber...İçimden gelen aynen böyle dua etmek.
Bir tek şey ekleyeceğim.
RABBİM KARDEŞİMİN KENDİSİ İÇİN DE, O EVLATLARI YETİŞTİRMEK İÇİN GEREKEN SABRI, HALİM SELİMLİĞİ BERABERİNDE VER.AMİN!AMİN!AMİN!
*ddost* kardeşim için de , benden sonra yazacak olan kardeşim için de aynılarını istiyorum Yarab...Sen istersen her şey olur.Sen kabul et Yarabbim.Amin!)18 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım, sen mevlamızsın biz kullarınız, kul mevlasından başka kimin kapısına gider, kula mevlasından başka kim rahmet eder,
Ya Rabbi bana ve tüm dua dostlarıma rahmetin ve kereminle muemele et,
ummadığımız yerlerden yardımlarını gönder ve verdiğin nimetlere şükredebilmemizi nasib et
amin amin amin ya erhamerrahimiyn...18 yıl önce gönderildi # -
Alla'ım,beni dua dostlarımı ve sevdiklerimi cehennem azabından koru bizlerin bu dünyada çok sevap işlememizi nasib et ve bizleri cennetine kabul buyur.amin..amin..amin.
Allahım sen bizim mevlamızsın affına sığındık azabından gazabından rabbim senin rahmetine sığındık. Amacımız sensin ya rahman rızanı istiyoruz.. Rabbim bundan önceki ve bundan sonraki dua dostlarımın bütün sıkıntılarınnda selammeti nasip eyle günahlarını bağışla.. bağışlanmamış günahlarını bırakma inş. aminnn
ya vehhab ya vehhab ya vehhab18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim gazabından affına azabından rızana senden yine sana sığınıyoruz. Bizlere iki cihan saadeti nasip et. AMİN AMİN AMİN
ALLAH IM SANA YALVARIYORUM BU GECENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BANA DÜNYAMI VE AHİRETİMİ KURTARMAK İCİN GÜC KUVVET VER YA RABBİ SENİN VERECEĞİN GÜC KUVVET OMADAN HİC BİR SEY YAPAMIYORUM YALVARIRIM ALLAHIM NE OLUR ALLAHIM DUALARIMI KABUL ET GÜZEL ALLAHIM BENİ BANA YA RABBİ
ALLAH'IM bu geceyi hakkkıyla dua ederek geçirmeyi nasip et AMİNN...
Allah'ım benden sonra duasını yazacak dostumun kalbine huzur ver, korkyuklarından yana güven ver, korktuğu şeylerden koru onu
YA RABBİ, bu mübarek cuma gecesi ve cuma günü hürmetine dostumun dualarını katında makbul kıl ve cümlemize salih kullarının dualarını nasib eyle
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım benden sonra duasını yazacak dostumun kalbine huzur ver, korktuklarından yana güven ver, korktuğu şeylerden koru onu
YA RABBİ, bu mübarek cuma gecesi ve cuma günü hürmetine dostumun dualarını katında makbul kıl ve cümlemize salih kullarının dualarını nasib eyle
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN....
RABBİM BENDEN SONRA YAZACAK OLAN DOSTUMA RAHMETİNİ VE BEREKETİNİ VER...18 yıl önce gönderildi # -
aminn aminn aminnn
Allah hepinizden razı olsun bu mübarek gün yüzüsuyu hürmetine rabbim günahlarınızı bağışlasın inş. ya rabbim senin kapındayız bzi sevdiğin kullarının arasına kat ya rabbi seni yaşayan seni yaşatan salih kullarının arasına kat ya rabbi. çok sıkıntılarımız var, çok dertlilerimiz var, çokk borçlularımız var vede günahkarız sana bakacak ne yzüzümüz ne kaldıracak ellerimiz var ya rabbim bizleri affetmezsen hüsrana uüğrayablardan oluruz rabbim bizleri bağışla kapındayız boş çevirme bizibütün dua dostlarımın bütün dileklerini rabbim sen izninle kabul buyur sen ol dersen neler olmazki benimde ümitsizliğimden selameti nasip eyle kararlarımı sen ver ya rabbim aminn aminn aminnnn
amin yarabbim amin.ey yuce mevlam gul arkadasimin hayirli duasini kabul buyur.ey yuce allah'im dua dostlarimin hayirli dualarini kabul et(amin)
Allah'ım,Dünya ve ahirete ait işlerinde senden af ve afiyet isteriz.Allah'ım,Dinimiz,dünyamız,ailemiz ve malımız hakkında senden af ve afiyet dileriz.Allah'ım,Kusurlarımızı ört, korktuklarımızdan emin kıl.Allah'ım,Önümüzden,arkamızdan,sağımızdan , solumuzdan ve üstümüzden gelecek kötülüklerden bizleri koru.Altımızdan gelecek kötülüklerden de Senin azametine,büyüklüğüne sığınırız.Her yönden gelecek kötülüklerden bizleri koru Allah'ım.AMİN AMİN AMİN
amin amin amin.rabbim benden önce dua etmiş ve benden sonra dua edecek arkadaşlarıma her işlerinde merhametinle muamele et.amin
amin..allahım tüm kardeşlerime dünyada ve ahirette rahman-rahim-latif isimlerinle yargıla..habibinin sancağı altında toplananlardan eyle
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim bizleri mübarek cuma günü hürmetine, efendimizin suyu yüzü hürmetine, af ve mağfiret et. Annemizden doğduğumuz günkü kadar temiz kıl. AMİN AMİN AMİN
EY YÜCE YARADANIM BENDEN SONRA BURAYA DUASINI BIRAKACAK OLAN DİN KARDEŞİMİN DERTLERİNE DEVA BORÇLARINA EDA HASTALIKLARINA ŞİFALAR VER AMİN.YAR VE YARDIMCISI OL DÜNYA VE AHİRETTE AF VE AFİYET DİLİYORUM KABUL EYLE YARABBİM AMİN.
arkadaslar sitede yeniyim kardesim icin sifa niyetine 4444 salati tefriciye diliyorum sizden yardim edebilirmisiniz. Kendisi daha 24 yasinda ve kötu bir hastaligin belirtileri göruldu, yarin son tahliller yapilacak, caresizim ne olur onun icin dua edin adi Fuat
ALLAHIM EMİNEGÜL ÜN KARDESİNE ŞAFİ İSMİNLE ŞİFA VER RABBİM SEN ANLARSIN ONALRIN İÇİNE DÜŞEN YANGINI SEN DENDİR ŞİFA SEN OL DERSİN OLUR BİZDE ANCAK SENDEN DİLERİALLAHIM EMİNEGÜL KARDESİMİZİN KARDESİNE ŞİFALAR VER RABBİM.
BENDEN SONRA GELECEK DUA DOSTUMVE TÜM SEVDİKLERİM İÇİN SİTEMİZDEKİ TÜM DOSTLAR İÇİN DUAM: RABBİM NE SIKINTIN VARSA ÇOK YAKIN Bİ ZAMANDA SELAMETE ÇIKARSIN SENİ İNSALLAH.
Bir hafta önce baslatılmıs bu dualasma ama maalesef yeni üye oldugum icin simdi farkettim ve hemen katılmak istedim. Ayrıca bu güzel yardımlasmayı baslatan arkadasımıza da cok tesekkür ederim. Allah ondan ve cümlenizden razı olsun.
Benden sonra dua edecek olan arkadasım icin duam: Mevlam dünya ve ahirete ait tüm islerini düzeltsin ve her iki cihanda iyilik ve güzellikler versin sana kim oldugunu bilmedigim ama gönlü güzel oldugundan emin oldugum insan...
AMİN AMİN AMİN
BÜTÜN KARDEŞLERİME VE BENDEN SONRA DUA EDECEK OLAN KARDEŞİME ALLAH DOSTLUĞUNU NASİBEYLESİN
KARDEŞİM
ALLAH SİZE RESULÜ MUHAMMEDİN ŞEFAATINI, EBEDİ ARKADAŞLIĞINI, VE RABBİM KENDİ
DOSTLUKTA YAKINLIĞI İHSAN EYLESİN
BU FANİ DÜNYADA DA SIKINTILAR VE IZDIRAPLARI KADERİNİZDEN SİLSİN İNŞALLAH
CENNETTE MUHABBETİ BU DÜNYADAYKEN BAŞLATSIN SİZLERE18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM!ŞU AN YUKARIDA YAZILI OLAN EN SON OKUDUĞUM BU DUAYA,
YANİ ÖZELLİKLE BU DUAYA,
CÜMLE KARDEŞLERİMLE BERABER BENİ DE İLHAK EYLE...
BU DUAYI EDEN GÜL NEFESLİNİN SANA OLAN AŞK-I MUHABBETİNİ, GÜZELLİĞİNİ...
GÖNÜL COŞKUSUNU, BİZLEREDE VER ALLAHIM!
AYNISINDAN, BİZLERE DE VER ALLAHIM...
İSTERİZ YA RABBİM!
ONU ASLA SIKINTILARLA DEĞİL, HER DAİM ŞÜKRÜNLE İMTİHANDA KIL VE ONA YÜK GELEN HER TÜRLÜ DÜNYA GAİLESİNE KARŞI ONUN DAYANMA GÜCÜNÜ KAT BE KAT ARTIR, KUVVET VER YARABBİ!
YA RÂFİU CELLE CELÂLUHÛ!YA RÂFİU CELLE CELÂLUHÛ!YA RÂFİU CELLE CELÂLUHÛ!
KATINDAKİ MERTEBELERİNİ HER DAİM YÜKSELT ONUN...
KORKTUKLARINDAN EMİN KIL !
AMİN!YA VEHHAB!
*****YA VEHHAB!YAVEHHAB!YA VEHHAB!YA VEHHAB!YA VEHHAB!YA VEHHAB!YA VEHHAB!
ALLAHIM! BENDEN SONRA GELECEK OLAN KARDEŞİM İÇİN DE İSTERİM AYNILARINI...
İSTERİM YA RABBİ...İSTERİM ALLAHIM!...
BU KARDEŞİM İÇİN ŞUNU DA İSTERİM.
YA HALİM !
RABBİM SEN KARDEŞİMİ RASÛLUN MUHAMMET MUSTAFA (S.A.S)'İN GÜZEL AHLÂKIYLA SÜSLE.
ONUN GİBİ HİLM SAHİBİ KIL!YUMUŞAK HUYLU VE HOŞGÖRÜLÜ EYLE
Kİ... SEN DE BİLİRSİN YA BEN KULUNUN DA İHTİYACI ÇOKTUR BUNA...
AMİN!AMİN!AMİN!
SEN DUAMI KABUL EYLE!
AMİN!18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin rabbimmm allahım yüce rabbim gorünen gorünmeyen tüm kotülüklerden kaza belalrdan hastlaıklardan şerlerde koru iki cihanda yolunu acık yüzünü nurlu eyle cennetini cemalini nasip eyle allahım razı ol
AMIN AMIN AMIN...
ALLAHIM BIZLERI SENIN YOLUNDAN AYIRMA.
SENIN AŞKINLA SEVGINLE YAŞAMAYI NASIP ET BIZLERE.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR OL YARDIMCI OL MEKANIMIZI CENNET EYLE KABRİMİZİ PİR NUR EYLE DÜNYA VE AHİRETTE BİZİ BÜTÜN YARATILMIŞ OLAN VARLIKLARIN SERRİNDEN MUHAFAZA EYLE SENİN HERSEYE GÜCÜN YETER AMİN.
allahım tüm dua eden kardeşlerimin dualarını kabul eyle bizleri salih kullarından eyle dost doğru yolunda yürüyenlerden eyle hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip et muhammete verdiğin güzel ahlaktan bizlerede ver yarabbim amin amin
Ey sevgili
yüzünün ışıkları parlamadan önce cihan, yokluk ülkesinde yokluğun bir görüntüsü idi.
Ey sevgili yücelik köşkünden yine yüzünü göster.
Allah aşkıyla inleyen bir deliyim.
Gönül dünyamda yine perdeni aç.
Çilehane mescidi dünyadan bana ne.
Maksadım sensin Ya Rabbi
Maksadım Sensin
Maksadımız sen ol Ey Alim
Maksadımız sen ol Ey Cemal18 yıl önce gönderildi # -
AMİN...AMİN...AMİN...
Rabbim, bizleri yolundan şaşırtma. Bizlere hakkımızda en hayırlısını ver. Gönlümüzün muradını, iki cihan saadeti nasip eyle...18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.