amin,amin,amin...
Allahım dua etmesini senden istemesini beceremeyen ben geldim kapına boyun büktüm. öncelikle bilerek veya bilmeyerek işlediğim bütün günahlarımdan dolayı affını dileniyorum .. senden rabbim peygamber efendimiz hz. Muhammed(sav) ne istediyse ben de onu istiyorum...senin göndereceğin her hayra ihtiyacım var Allahım. beni ve ailemi ve komşularımızı,tüm dua dostlarımızı tüm inananları koru.. bizlere hidayet ver ... bizlerin dualarını peygamber efendimiz hz. muhammed (sav) in hürmetine kabul et.. bahtına düştük bizleri boş çevirme rabbim ... amin amin amin ... Benden sonraki dua dostumun hem bu dünyasının hem de ahiretinin cennet olmasını istiyorum. Her türlü tasa gam ve kederden uzak olmasını ve tüm isteklerinin gerçekleşmesini ve isteklerinin de hep hayırlı şeyler olmasını istiyorum. ve bu isteklerimin hepsi en yakınları için ve tüm dua dostları için de kabul edilmesini istiyorum.senden isteyebilmeyi istiyorum Allahım.
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah'ım sen ana babamızın ve bizim günahlarını affet sen bizi bağışla rızkınla bereketlendir bizleri yardıma muhtaçları yardımına yetiş hakkımızda hayırlısını dile herzaman amin
18 yıl önce gönderildi # -
baris kardesim senin duan bana nasip oldu.benden sonra benden sonra ve daha once ki kardeslerimi senin kahramanin olmasini olmasini nasip eyle sebep de sensin sonucta sensin YA RAB !!! problemlerimizi inshallah bizi sana yakalastirsin..muhatab aldigin kullardan eyle..gozden cikardigin kullardan degil...bizi salih kullardan eyle yaRAB!!!
değerli kardeşim size dua etmekte bana nasip oldu.hem sebeb hemde sonuç olan rabbimden kalbinden geçen bütün dualarını kabul etmesini diliyorum.ey yerleri ve gökleri yaratan yarattıklarının içerisinde en üstün varlık olan yaratılan bizleri sana layık kul olmaya yardım et.senin gücün her şeye yeter.darda olan bütün kullarına allah diyen bütün kullarına yardım et ............
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
amin amin amin
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim okuduğum yunus duaları tüm dostlarıma ve müslüman kardeşlerime sağlık, huzur mutluluk ve rızık vesilesi olsun inşaallah. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun .Rabbim benden sonra yazacak kardeşimin ve tüm dua dostlarının her işini hayr eyle.Son nefese kadar imandan ,kurandan ,secdeden ayırma Ya Rabbim.Amin.
AMİN ALLAHIM AMİN ECMAİN BENDEN ÖNCE VE BENDEN SONRA GELECEK DUA KARDESİMİN SIKINTISINI SALİH KULLARININ AŞKINA GİDER İMANDAN AYIRMA RABBİM HER DAİM YARDIMCISI OL...
Amin.Rabbim benden önce ve benden sonra yazacak kardeşimden sayısız kez razı ol.Sana el açıpta yaptığı duaların hayırlı olanlarını kabul eyle.İşinde,aşında,eşinde,ömüründe ,ölümünde,amelinde hayırlısını ver Rabbim.Kardeşlerimin bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine her gününü huzurlu eyle.Kapından boş çevirme Ya Rabbim.Tüm dua dostlarının yardımcısı ol Rabbim.Amin.Bu siteyi kuran ve emeği geçen kardeşlerimizden ,bizleri bu hayırda buluşturanlardanda binlerce kez razı ol Rabbim.
Amin. Ya rabbim benden önce ve benden sonra yazacak olan kardeşimi iki cihanda hor hakir rezil rüsvağ eyleme. Dualarını mübarek günler hürmetine kabul eyle. Tüm dua dostlarımı imandan kur'andan ayırma rabbim.
ALLAHIM HERKES BENİM İCİN BİŞEYLER YAPMA YA CALISIO GÜZEL ALLAHIM SENİN VERECEĞİN GÜC KUVVET OLMADAN BEN BİŞEY YAPAMAM NE OLUR ALLAHIM BANA GENE GUC KUVVET VER YÜCE RABBİM
Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden bizleri koru. Bütün iyiliklere de dua dostlari arkadaslarimi ve benide yönelt. Bağışlanmamış günahimizi bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımızi gider, rızana uygun olan bütün isteklerimizi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbım.Amin.
YA RABBİM BÜTÜN DUA ARKADAŞLARIMIN DUALARINI KABUL EYLE HEPİMİZE SAGLIK GÜC KUVVET VE MUTLULUK VER RABBİM DOGRU YOLUNDAN AYIRMA BİZLER PEYGAMBER EFENDİMİZ SVS YÜZÜ SUYU HURMETİNE BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE VE ŞEFATİNE NAİL EYLE.RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM BİZLERİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN VE BELALARDAN KORU AMİN.HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUA ARKADAŞLARIM
"Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
amin,amin,amin...
Allahım benden sonraki dua dostumuzu ve tüm dua dostlarımızı ihlasa eriştirilen kullarından eyle.18 yıl önce gönderildi # -
amin....
rabbim benden sonrakı arkadasımım derdi sıkıntısı ne ise yok et,kalbini islam dininde sabit kıl ve ona buyuk hazınenden lütuflarda bulun.içindeki gizli dileklerını kabul eyle ve onu salih kullarının arasına kat...18 yıl önce gönderildi # -
Amin .Rabbim razı olsun kardeşim.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşimin bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine,Peygamber efendimiz (s.a.v)yüzü suyu hürmetine her işini hayr eyle.Gönlünün muradının hayırlı olanların ver,hayırsız olanlarını hayra çevir Rabbim.Darda bırakma,sensiz bırakma,imandan ayırma Rabbim.Ömüründe ,ölümünde,amelinde hayırlısını ver Rabbim.Amin.
rabbim şu mübarek günde bütün sıkıntılarından selamate kavuştursun inşallah aminn
Allahım bugünün yüzü suyu hürmetine benden önce dua yazan benden sonra dua yazacak kardeslerimin ve benim dualarımı kabul eyle Rabbim.Ya erhamürrahimin Ya Zel Celal-i Vel İkram Sen dualarımızı kabul eyle bizi Senin yolundan ayırma San layık olmayı nasib eyle.Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetini bilerek veya bilmeyerek yaptığımız tüm günahlarımızı bağışla Allahım.Amin.
Rabbim razı olsun.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşlerimin tüm dualarının hayırlı olanlarını kabul eyle,hayırsız olanları hayra çevir.Bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine sana layık kul,peygamber efendimize layık ümmet eyle.Senden başka kimseye muhtaç etme Rabbim.İmanlı yaşam ,imanlı ömür nasip eyle,son nefese kadar imandan ayırma ,darda,sıkıntıda bırakma Rabbim .Amin.
Ya Vedut! Ya Vedut! Ya zel arş-il mecidi Ya Mübdi,ü ya mü,idü Ya fe,alün lima yüridül Es,elüke bi-nüri vechikellezi adae erkane arşika ve es,elüke bi kudretikelleti kaderta biha ala halkıke ve bi rahmeti-kelleti vesi,at külle şey,in
La ilahe illa ente Ya mugisü agısnil Ya mugısü agısnil.Bu dilek duasini benden evvel ve sonra dua yazmis tüm dostlara yolluyorum..3 kez okumak ve arkasindan dilegini sölyemek cok faydaliymis .. Enes radyallahu tarafindan hikayesi anlatilmistir..Sahabilerin pek sevdigi bir dua oldugu rivayettir.
Allah razı olsun... Benden sonraki dua dostumun her ne isteği varsa Allah (c.c.) ona hayırlısını versin ve onun için en uygun olanını tercih etsin inşaallah... tüm dua dostlarımız için de ...
Amin.Rabbim razı olsun kardeşim.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşlerime her iki cihanda huzurlar nasip eyle.Allah diyen diller Allh diye coşan gönüller hürmetine kardeşlerimin dualarının hayırlı olanlarını kabul eyle.Senin rızan için seherde uyanan gözler yüzü hürmetine kardeşlerimin ve tüm dua dostlarının hakkında hayırlı olanı tez zaman da ver Rabbim.İlahi ya Rabbi bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine tüm dua dostlarının dualarını hayırlısı ise katında makbul eyle.Bizi son nefese kadar şükürden ayırma Rabbim.Amin.
AMİN AMİN AMİN ....ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM .
BENDEN SONRA YAZACAK OLAN DOSTUMA RABBİM HİÇ UMMADIĞI YERLERDEN HAYIR, RAHMET VE BEREKET KAPILARI AÇSIN ....
SEVDİKLERİNİN SEVGİSİNİ VERSİN......SELAM VE DUA İALE.
öyle bir susamışken katıldım ki aranıza...dua dua diye yanmaktaydım..şu an öyle bir tecelliki şaşkınım...rabbim benden önce ve benden sonraki dua dostlarımın tüm dualarını kabul et.benden sonraki dua dostumun dünya sıkıntılarını gider.hiç ummadığı yerlerden rızıklandır.seçtiklerinden olmayı nasip et.dünyasını ve ahiretini öylesine ferahlandırki her şükründe derecesi dahada artsın.. amin.
Amin.Rabbim bir değil sayısız razı olsun kardeşim.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşime her iki cihanda hayrlar ver.El açıpta yaptığı dualarının hayrlı olanlarını kabul eyle,hayırsız olanlarını hayr çevir.Rabbim peygamber efendimiz (s.a.v)yüzü suyu hürmetine işinde ,eşinde,aşında,ömüründe,ölümünde,amelinde hayırlısını ver Rabbim.Ya Azim Allahım kardeşimin herşeyi gönlüne göre ver.Amin.
ALLAH RAZI OLSUN. AMİN.HANİ İNSAN KENDİ İÇİN HAYIRLI OLACAK BİRSEYİ YAPMAMAYA KARAR VERİR AMA HER DEFASINDA NEFSİNE UYUP O HATALARA DÜŞERYA..HER NE OLURSA OLSUN EN BASİT ÖRNEK,ANNEME ARTIK SİNİRLENİP BAĞARMİCAM DAHA GÖNÜL ALICI OLCAM DERİZ DERİZ AMA SİNİRLERE HAKİM OLMAYIP YAPARIZ VE HEP PİŞMANLIK DUYARIZ..YADA BASKA BİRSEYDE OLABİLİR.. SÜREKLİ KARAR ALIP ALIP YAPMICAM DEDİĞİMİZ HATALARIMIZ VARYA..EN ÖNEMLİSİ NEYSE SİZİN İÇİN BU HATANILARDAN SİZİ EN ÇOK RAHATSIZ EDENİ NE İSE İŞTE BENDEN ÖNCE VE SONRAKİ KARDESİMİN BÖYLE SAPLANTILARI VARSA O KADAR TÖVBELERE RAĞMEN NEFSİNE ZULMETTİKLERİ NOKTALARI VARSA ONLAR İÇİN DUAM:
ALLAHIM SABIR VER YAPMASIN,HAYATININ BU KÖRDÜĞÜMÜNÜ SENİN YARDIMINLA ÇÖZSÜN TÖVBELERİNİ KABUL ET VE YARDIM ET ALLAHIM.AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin YArabbim amin.NE GARIP TESADUFTUR KI SUREKLI DUALARIN BANA DENK GELIYOR GULEYSA.SEN ICINI FERAH TUT BENDE TESADUFEN BILGISAYARI ACTIM.KISMETTE VARMIS:) DUANI OKUYUNCA YUZUMDE BIR TEBESSUM OLUSTU.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.VE HAYIRLI DUALARINI KABUL ETSIN.VE BENDEN SONRA GELECEK OLAN DUA DOSTLARIMA HAYIRLAR NASIP EYLE.GULEYSA HER ZAMAN MUTLU OLMAN DILEGI ILE.ALLAH'A EMANET OL.KAL SAGLICAKLA KARDESIM.
Allah sendende razı olsun.ben duamı etmeden önce bi dilek dilemek istiyorum.herkesin içinde bi duası mutlaka vardır.olmasını çok istediği,gerçekleşmesini hayal ettiği bişey.ben benim duamın nasip olacağı kişinin buna gerçekten ihtiyacı olan,çok zor durumda çare arayan ve duamın kabuluyle huzur bulacak bi kardeşime denk gelmesini çok istiyorum.Allah inşallah duayla yol bulmaya çalışan kalplerimizin hürmetine dualarımızı kabul eder.
Allah razi olsun elifnazl . Allah güzel kalbinizden geceni nasip etsin.Allah su mübarek günlerde ettigimiz dualari ,okudugumuz sureleri ,kurani ve indirilen hatimleri kabul etsin..Su an hacta Peygamberimizi ziyaret edenlerin haclarini kabul etsin.Allah bizlerede hacca gitmeyi nasip etsin.Allah evinde huzur istiyen,ahenk isteyen,iman isteyen ask isteyen,inanc isteyen ve rizik isteyen herkesi duysun...Dünyanin en kötü yüzyillarinda yasiyoruz..herseyin menfaat ve paraya satildigi ,ruhlarin uzuzladigi,degerlerin kaybedildigi kötü zamanlardan gecerken,Allah ailerimi ,sevdiklerimizi ve inananlari sevgisiyle ödüllerndirsin.Büyük Rabbim ya Hayy ya Kayyum ya Zel Celali vel ikram bizleri sev ve yolundan ayirma yarabbim..dua dostlari arkadaslarimla aramizda olusan güzel gönül bagini da daimi kil..bu siteye girdigimden beri tanimadigim ama gönül bagini cok güzel algilayip zaman zaman göz yasi döktügüm ve bazen okudugum dularda kalakaldigim oluyor..Allahim hepsinden razi ol.Hepimizi sevginle ödüllendir.Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.