Allahım takat getiremiycem şeylerle beni yükümlü tutma.Rabbim sen bana, bana yakışanı taktir eyle,gireceğim bu şüreçte yanımda ol ellerimi bırakma Allahım sana güvendim beni mahçup etmiyceğini biliyorum,her zorluğumu kolaylaştırmakla bana lütufta bulun Allahım yanımda ol benim yanımda ol.
*******gülsen
(22 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ne oldu canım kardeşim
Allah imdadına yetişsin inşallah
Allah
Kelamının hürmetine, nurunun, şanının, izzetinin hürmetine,
Sevgilisi Muhammed-el Emin hürmetine,
Kendine dost edindiklerinin hürmetine
Seni darda koymaz inşallah18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN..
O HEP BİZİMLE KARDEŞİM.18 yıl önce gönderildi # -
canım Fatma ablacığım..Rabbim sizden razı olsun hayır dualarınız çok değerli benim için.ablacığım,eşimin mesleğinin gereği bizede düşen görevler oluyor ve bu öyle birşeyki asla hayır ben bunu kabul edemiycem diyemiyorsunuz sadece şukadarını söyliyeyim(ast ve üst)...ve benim gibi sadece Allaha kulluk etmek isteyen birisi için gerçekten çok zor bir kavramdır bu, fakat neyapalım yıllardır alıştık artık yada alışmaya çalışıyorum desem daha doğru olcak,eşimin hatırına..
Ablacığım seni çok seviyorum sevdiğim için üzülüp merak etmeni istemedim açıklık getirmeye çalıştım.
dualarıdan beni hiç eksik etme olurmu ablam.benim dualarımda herdaim varsın çünki.18 yıl önce gönderildi # -
ARIN kardeşim Rabbim sizdende razı olsun Allah yardımcınız olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
Seni çook seviyorum
Dualarımdasın, kalbimde gönlümdesin
Allaha yalvarıp niyaz ediyoruz
Verir elbet hayrlısını
Allahın nasibine razı olmak düşer bizlere
Allah herdaim yardımcınız olsun kardeşimİlla ki dualarımdasın
Bil yeter18 yıl önce gönderildi # -
canım ablacım rabbim yardımcın olsun ve senin o güzel gönlüne göre versin aminnnn
Şengülcüğüm.Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.Hayat imtahanlarla dolu malum.ve biz her şekilde sınanıyoruz.Allah'a niyaz ve sığınma,işte bu zamanlarda nasıl da tatlı ve güven verici oluyor.O biliyor ya! O görüyor ya! Allah bu sıkıntıların üstesinden gelecek gayreti ve kolaylığı nasip etsin kardeşim.Gönlüne ferahlık,işlerine kolaylık versin.Her türlü,sıkıntılı halden, seni hıfz-ı muhafaza eylesin.Amin.
Amin...
Allah size yardım etsin Gülşen kardeşim.
kardeşim rabbim sıkıntılarını alsın inşaallah
sen rabbine sığındın korusun gözetsin inşaallah sevdiklerini
allaha emanet ol güzel kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kardeşim ummadığınız yerden yardımlarla sevindirsin sizleri, ağır imtihanlarla sınamasın, dualarınızı katında makbul kılsın
amin amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
canım yüreğin okadar güzel ki Allahım mutlaka ödülünü verir.Allah yar ve yardımcın olsun.Bu hayatın tüm sınavlarını başarıyla geçesin diye yüreğimin en derinlerinden 21 ihlas,21 felak ve 21 nas okudum kabul edersen.
Rabbim hepinizden razı olsun güzel kardeşlerim.
girdiğim bu görev süreciyle ilgili haber verilen ilk andan itibaren çok ciddi obsesyonlarım obsesiv düşüncelerim vardı ve istemiyordum bu görevi ancak Rabbimin ve sizlerin sayesinde herşey yolunda şuanda.
güzel kardeşlerim,sizlerin bana etmiş olduğunuz hayır duaların karşılığında Rabbim size lutuflarda bulunsun dünyanızı ahiretinizi güzelleştirsin.yarın sabah ezanlarında sizler için dua ediceğim ve namazımın ardından,,adlarınızı anarak çok dua ediceğim,Allahımın izni ile.
Rabbimin şefkati,merhameti selameti üzerinize olsun ***dostlarım***18 yıl önce gönderildi # -
Gülşen ablam biz en üste sığınalım elbet o en sağlam dayanaktır.
Rabbim güzel kalbinizi her daim ferahlatsın.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim daima yar ve yardımcınız olsun inşallah...
amin amin allah yardımcın olsun
AMİN RABBİM YARDIM ETSİN.
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim kardeşimizin iki cihanda yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Güzel Allahım ablamızın yardımcısı ol
rabbim yar ve yardımcınız olsun.
mevlam yar ve yardımcınız olsun
ne sıkıntınız varsa inşallah tez zamanda rabbim gidersin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SEN MELEK KARDEŞİME HER DAİM YARDIM ET. ONU MÜŞKÜLDE KOYMA. AMİN!
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.