Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala Al'i Muhammedin
Hamd Allah'a mahsustur; O'na ki ayıbımı örttüğüm, içinde farzımı yerine getirdiğim, onda Rabb'ime ibadet ettiğim ve bana emrettiğini yaptığım şeyi bana rızıkta bulunmuştur; hamd, kendisini amaçladığımda bana ulaştıran, irade ettiğimde bana yardım eden ve beni kabul eden, benden yardımını kesmeyen ve ümidimi kesmeyen veçhini talep ettiğimde bana teslim eden Allah'a mahsustur. O benim sığınağım, kalem, kalkanım, desteğim . , ümidim, sıkıntımda yardımcım ve kurtuluşumdur.
Allah'ım!
Boynumu cehennem ateşinden kurtar
Helal ve tertemiz rızkını bana artır; cin ve insan şeytanlarının kötülüğünü benden uzaklaştır.
Tövbemi kabul et, hatalarımdan geç, üzerimden vebalimi al.
Allah'ım! Rahmet kapılarını benim üzerime aç ve beni kendi itaat ve rızan doğrultusunda hareket ettir.
Allah'ım! arşının kendisi için titrediği isminin hürmetine, meleklerin kendisi için ayakları titreyen ismin hürmetine, Musa'nın Tur dağı yönünden kendisiyle seni çağırıp da icabet ettiğin ve kendisiyle üzerine katından bir sevgi bıraktığın ismin hürmetine ve kendisiyle Muhammed'in (s.a.a) önceki ve sonraki günahlarını bağışlayıp, ona olan nimetini tamamladığın ismin hürmetine senden istiyorum
Allah'ım! Ben sana muhtacım; ben korkuyor ve sana sığınıyorum. O halde cismini dönüştürme ve ismimi değiştirme.
beni, anne ve babamı, çoluk çocuğumu ve mümin kardeşlerimi cehennem ateşinden azat eyle, ey bağışı bol olan Cevad ve ey Kerim!
Allah'ım! Rahmetinle beni cennete sok, beni cehennemden kurtar, hastalıklarıma şifa ver,
Ey en büyük nimet sahibi; ey bol bağış ve kerem sahibi. Hiç kuşkusuz amelim çok azdır. Onu kat kat artırarak benden kabul et. Hiç şüphesiz sen, duaları işitir, niyetleri bilirsin.
Allah'ım! Ey afiyetin velisi, afiyetin yaratıcısı, afiyetin dağıtıcısı! Ey bana ve bütün mahluklarına afiyet nimetini veren, afiyet ile lütufta bulunan! Ey dünya ve ahirette Rahman ve Rahim olan! bize dünya ve ahirette afiyet ger, hem de afiyetin tamamını; afiyete karşı şükretmeyi de bize nasip eyle, ey merhametlilerin en merhametlisi
Allah'ım! Ey affetmeyi emreden, ey affı seven, ey affa karşı mükafat veren, ey affı üzere affeden, ey affın Rabb'i! Affet, affet, affet.
rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi
amin amin amin
dua çıkmayan göğe sevdalar çıkar mıymış.........(cihan)
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin...
18 yıl önce gönderildi # -
amin..
allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim
Allahümme ente rabbi la ilahe illa ente halakteni ve ene abdüke ve ene ala ahdike ve va’dike mesteta’tü euzü bike min şerri mâ sana’tü ebuü leke bi nı’metike aleyye ve ebuü bi zenbi fağfir li fe innehu la yağfiruz zünube illa ente
Allahın mağfireti daim olsun size
amin..
allah razı olsun.
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala Al'i Muhammedin18 yıl önce gönderildi # -
Amin...Amin...Amin...
Rabbimiz icabet ettiğin dualardan eyle
Mevla razı olduğu kullar zümresine ilhak etsin inşallah sizi ve ailenizi18 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım! Ey affetmeyi emreden, ey affı seven, ey affa karşı mükafat veren, ey affı üzere affeden, ey affın Rabb'i! Affet, affet, affet.
rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi
amin amin amin
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala Al'i Muhammedin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.ALLAH KABUL ETSİN.ALLAH RAZI OLSUN...
Allah'ım! Rahmetinle beni cennete sok, beni cehennemden kurtar, hastalıklarıma şifa ver,
Ey en büyük nimet sahibi; ey bol bağış ve kerem sahibi. Hiç kuşkusuz amelim çok azdır. Onu kat kat artırarak benden kabul et. Hiç şüphesiz sen, duaları işitir, niyetleri bilirsin.
Allah'ım! Ey afiyetin velisi, afiyetin yaratıcısı, afiyetin dağıtıcısı! Ey bana ve bütün mahluklarına afiyet nimetini veren, afiyet ile lütufta bulunan! Ey dünya ve ahirette Rahman ve Rahim olan! bize dünya ve ahirette afiyet ger, hem de afiyetin tamamını; afiyete karşı şükretmeyi de bize nasip eyle, ey merhametlilerin en merhametlisiAMİN AMİN AMİN CÜMLESİNE BİNLERLE AMİN İNŞALLAH
RABBİM DUALARLA SEVABIMIZI ARTIRSIN HAYIR LARDA DERECELERİMİZİ YÜKSELTSİN
ALLAH EBEDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.