gerçekten benim için beklediğim harika haberlerden birini aldım inşallah diğerleride gelir arka arkaya Allahım sizlerinde yardımcısı olsun dualarımıza devam edelim
b. rasime bugün çok mutluyum harika haber aldım
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
çok sevindim allah diğerlerinide gerçekleştirir inşallah herkesin dualarını kabul eder inşallah amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hep sevindirsin inşaallah diğerlerinede kavuşursun amin amin
darısı tüm kardeşlerimize ve bana amin amin(inşaallah bizlerde ettiğimiz dualarmıza kavuşuruz)18 yıl önce gönderildi # -
SENİN SEVİNCİN BİZİM SEVİNCİMİZ.ALLAH TÜM DUA DOSTLARINA DA SEVİNÇLER YAŞATSIN.AMİN
amin.amin.amin.
Rasimecim geröekten mi? Bitanem inan çok sevindim, bak ne kadar temiz kalğpliymişsin, nişanlınla mıydı senin sorunun hatırlayamadım anlatmıştın ama? Canım benim inşiallah devamıda gelir dualarımız seninle, inşallah bizlred tezs zamanda muradımıza ereriz.
çok teşekkürler işle ilgili sevindirici haber inşallah eşimlede çözeriz sorunları hayırlıysa olur hayırlı değilse biter ve diğerleri inşallah hayırlısıyla sağlıkla olur Bütün dileğim sizlerinde herşey hayırlısıyla olur
:) aa tama hatırladım canım :) inşallah her sorunuun çözülür.
ALLAH TÜM İSTEDİKLERİNİ VERİR İNŞALLAH.BANADA DUA EDRMİSİN
çok sevindim rabbim ne olur bitimde dualarımız hayırlı zamanlarda gercekleşsin bizlere bekleye bilmemiz için sabır ver allahım
senin adına gerçekten çok sevindim inşallah diğer isteklerinde en kısa zamanda gerçekleşir aminnnnn
RABBİM SENİN SEVİNCİNİ BİZLEREDE NASİP EDER İNŞ AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.