s.a ben 22 yasında 2 yıldır ozel kurumda ogretmenlık yapıyorum.sozlumde 27 yasında fakat halen okuyo.sozlumle butun zorluklara ragmen sevgımızın gucunu gosterdık ve sozlendık fakat ben aılesı ıle anlasamıyorum ve buda bende psıkolojık problem yaratıyo.cunku kultur ve dusunce olarak aılesı ıle cok farklıyım.nasıl davranıcagımı sasırdım ve en kotusu kendım ıstedıgım ıcın aılemede mahcup oluyorum:(ve tek caremız bızım bır an once evlenıp ıkı taraftanda uzak olamamız tabıkı aıle baglarını koparmadan.sızden dua ıstıyorum neolur dularınızda bızede yer verın sozlum bıran once ıslerını halletsın ve evlenelım huzurlu mutlu yuvamız olsun kımse bıze karısmasın.ALLAH rızası ıcın ....
Duanıza muhtacız.(EMİNE VE TUNCAY)Allah rızası için dua edin....
(21 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim yar ve yardımcın olsun...amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kardeşim
ummadığınız yerlerden yardımlarla yolunuzu açsın
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun insallah.Rabbim kolaylıklar nasip etsdin ve hayırlı mutlu Allah yolunda bir yuvanız olsun insallah bütün güçlüklerin üstesinden birlikte gelirsiniz sonuna dek..yeterki gönüllerininz bir olsun Allah yardımcınız olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Mevla dünyada ve ahirette mutlu olmayı kısmet etsin hayırla inşallah18 yıl önce gönderildi # -
amın .ALLAH razı olsun hepınızden
Allah muradını tez vakitlerde versin kardeşim herşey hayırlısyla gönlünce olsun inşallah araaki anlaşmazlıklarda biran evvel halledilir sana 100 adet sübhanallah hediye ediyorum
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Hakkında hayırlı olanı nasip et hayırlı olanıda kalbine kabul ettir. İki cihanda yüzlerini güldür. AMİN AMİN AMİN
rabbim yar yardımcın olsun. butün dileklerin istediğin gibi olur inşaallah amiin
rabbim yar ve yardımcınız olsun
ey gokleri ve yeri ve ikisinin arasindakileri hak ile 6 gunde ol demeyle hic yoktan yaratan yuce allah'im.sen SIKINTI verip kullarini deneyensin.ve sonra bolluk verip onlari tekrar deneyensin.senin emrin ve peygamberimiz(allah'in salati ve selami ona ve pakolan ehli beytine vede butun peygamberlerimizin uzerine olsun)in sunneti hayirli bir is yapmak iteyen kullarinin onlerindeki kapali kapilari ac ve onlara hayirlarnasip eyle ey yuce allah'im sen herseye kadirsin.(amin)
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN
MUTLU HUZURLU OLUN İNŞAALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun.ama artık hıcbıseye gucum kalmadı bır gun oldurucem kendımı.
Emine ve Tuncay kardeşlerim,Rabbim herdaim sizlerin yardımcısı olsun.yaşadığınız zorlukları çok hayırlı bir şekilde ferahlıklara çıkarsın.amin..amin.
Rabbim her daim sizinle olsun inşallah.bu sıkıntılı günleri birbirinizi incitmeden mutlu bir şekilde atlatıp feraha kavuşmanız dileğiyle.herşey gönlünüzce olsun.Rabbim çevrenizdekilere hidayetler nasip etsin .amin...slm ve dua ile
allah yardımcınız olsun
allah hakınızda hayırlsını ve gönlünüze göre versin amin.
yüce rabbim ayırmasın sizi allh yardımcınız olsun amin.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
Allah razı olsun kardeslerım.sızden fetıh suresını rıca etsem kactane okursunuz.?
allah yardımcınız olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.