arkadaslar aranıza yeni katıldım ama bana icinizden yüreginizden gelidigi şekilde dua rica etsemm cok hitiyacım var allah sizlerden razı olsun
hepinizden ricam var(sennurum)
(26 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim her iki cihanda yüzünü güldürsün Allah her daim yar ve yardımcın olsun 1 fatiha okuyorum acizane.Allaha emanet ol
18 yıl önce gönderildi # -
Selamun aleykum kardesim aramiza hosgeldin Rabbim yar ve yardimcin olsun ellerini birakmasin selam ve duayla
allah;in selami rahmeti ve bereketi her daim seninle olsun hanimefendi.yuce mevlam seni SIKINTILARINDAN ve dertlerinden arindirir insallah ve her seyi gonlune gore ve hayirlisini verir.kendine seni sevenlerin icin cok iyi bak.allah'a emanet ol...
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
Allah, kalbinize huzur versin kardeşim, amin amin amin
Hoşgeldiniz
Allah sizleri kendi yolundan ayırmasın. Dualarınızı kabul eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM DÜNYADA TÜM EN GÜZEL NİMETLERİNİ TATTIRSIN VE İNŞALLAH BU GÜZELLİKLER SANA AHİRETTE AHİRETİN EEEEENNNN GÜZEL HALİNİ KAZANDIRSIN EBEDEN MUTLU VE HUZUR İÇİNDE OL
AMİN:)))18 yıl önce gönderildi # -
rabbim her ne duan ,isteğin varsa şu dakikada kabul etsin
hep yüzünü güldürsün rabbim amin18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim sizi her daim muradına eren kullardan eylesin Rabbim size kendi katından yardım edici bi rahmet ihsan eylesin amin amin amin
yüce Allahım,şennurum kardeşimizin dualarını hayırlı şekilde kabul et.yüreğine ferahlık ver bitmeyen yaşama sevinci ver hayatına herdaim,iyikler ve güzellikler kat.amin..
rabbim bütün hayırlı dualarını kabul eylesin
benden snan 1 aytel kürsi allah kabul eylesin.
yüce rabbim dualarını kabul eder inş
allah yardimcin olsun allah islmam uzre yasayip islam uzre olmeyi nasip etsin allah her seyin hayirlisini nasip etsin allah sena etigimiz dualari kabul atsin amin amin amin
HOŞ GELDİN KARDEŞİM SENİN İÇİN DUA EDİCEM RABBİM YARDIMCIN OLSUN.
Hoşgeldin kardeşim.
Rabbim dostluğunu daim etsin inşaallah.
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. İki cihanda yüzünü güldür. Yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
BENDE BU SİTEDE YENİYİM KARDEŞİM 3 FATİHA OKUYACAĞIM ŞİMDİ SENİN İÇİN ALLAH SSIKINTILARINDAN TEZ VAKİTTE KURTARSIN ALLAHA EMANET OLUN ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN AMİN
hoş geldiniz
rabbim size dünyadada iyilik versin ahirettede iyilik versin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HER ZAMAN YARDIMCINIZ OLSUN
rabbim hepinizden razı olsunnn tesekkür ederim dostlarımm
Allah gönlünde ne muradın ne isteğin varsa onların hayırlısıyla yerine gelmesini ve mazlumların hastaların yaşlıların misafirlerin hepsinden hayırına dua almayı nasip etsin inşallah.AMİN
dualarınız beni cok etkiledi ole güzel icten dualarkii allah razı olsun sizlerden iyiki varsınızz
SENNUR HANIM SIZ HERSEYIN GUZELINI VE TEMIZINI HAKEDIYORSUNUZ.INSALLAH HAYATTA DILEDIGIN HERSEY BU DUALAR KADAR MASUM VE TEMIZ OLUR.NE KADAR BIRBIRIMIZI TANIMASAKTA HEPIMIZ ATAMIZ ADEM(A.S)IN COCUKLARI DEGILMIYIZ.MAHSER GUNUNDE SORACAKLAR SENIN BABAN KIM RABB'IN KIM.RABBIMDE BIR VE TEKTIR;BABAMDA BIRDIR.BEN VE BUTUN MAHLUKAT HERSEYI HIC YOKTAN YARATAN YUCE MEVLAMIZ OLAN RAHMAN-UR'RAHIM'IN KULLARIYIZ.VE BUTUN INSANLIKTA ADEM(A.S)IN COCUKLARIYIZ.SIMDI BURADA SIZDEN BINLERCE KM.UZAKTA SABAH EZANI OKUNUYOR.BU OKUNAN EZANI MUHAMMED'IN HURMETINE YUCE MEVLAM HAYIRLI DUALARIMIZI KABUL EDER INSALLAH(AMIN)
ALLAH DOGRU YOLDAN AYIRMASIN ALLAH ZORLUKLAR KARŞISINDA DAYANMA MÜCADELE GÜCÜNÜ EKSİK ETMESİN ALLAH SAGLIK VE SIHHATİNİ SENİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN
parlayanyıldız kardeşim cümlemizin dualarını sabah ezanların yüzü suyu hürmetine kabul etsin insallahh hepinizden rabbim razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.