canım dua dostlarım dua isteyeniniz varsa özel olarak bugün sizin için oturup duamı edebilirm başka günler işteyim bi pazar evdeyim onuda sizler için hayırlı olmasını isterim allah hepinizden razı olsun hepinizi korusun amin.
ve bugün dua isteeyn dua dostlarım için dua edebilirm (sevda
(14 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
burdayım canım dua dostlarım notlarınızı alıcam.
18 yıl önce gönderildi # -
sevda kardesım benım ıcınde dua edermısın.cok cok ıhtıyacım var.
tabi ederim canım benim
mumin kardeşlerin birbirlerine yaptıkları dua kabul olur benim içinde dua yaparsan sevinirim sıkıntım cok rabbim kabul eder inş allah razı olsun
ederim tabi canım kardeşim
arkadaslar herseyimi kaybettim lutfen benim icin dua edin RABBİMDEN tek isteğim dunyami ve ahiretimi kurtarmak icin bir firsat daha ALLAH RAZİ OLSUN
Dua edelim de aac1914 nedir kardeşim
ederim canım kardeşim şimdi namzdan sonra ederim bol bol allah kaul eylesin dertlerinizi azaltsın amin
SEVDA KARDEŞİM BENİM İÇİN DE DUA EDERMİSİN.
SELAM SEVDA HANIM KENDINIZ VE SEVDIKLERINIZ ICIN DUA EDERMISINIZ.VE BU IYILIK SEVERLIGINIZ HERZAMAN ARTAR INSALLAH.ISLERINDE DERSLERINDE VE HAYATINDA HERSEYIN DILEDIGIN GIBI OLMASI DILEGI ILE ALLAH'A EMANET OL HERSEY GONLUNCE OLSUN(AMIN)VE PEYGAMBER EFENDIMIZ(ALLAH'IN SALATI VE SELAMIONA VE PAK OLAN EHLI BEYTINE VE BUTUN PEYGAMBERLERIMIZIN UZERINE OLSUN)SALATUS-SELAM GONDERIRMISIN?
Allah razı olsun sevdacım.
Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun.
Benim ailemin ve kardeşlerim için tüm maddi ve manevi sıkıntılarımız için dua edersen sevinirim. Tüm dostlarımız ve müslüman kardeşlerimiz içinde. Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
Allah razı olsun o kocaman yüreğine sağlık.1 ayetelkürs-i yüreğine.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.