GERÇEKTEN BORÇ BATAĞINDAYIM ,BORÇLARIMI ÖDEYEBİLMEK İÇİN RABİMİN YARDIMINA SİZLERİN DUASINA İHTİYACIM VAR. DUALARINIZI BENDEN ESİRGEMEYİN DUA DOSTLARI UMUDUM HER GEÇEN GÜN AZALIYOR YARDIM LÜTFEN YARDIM,LÜTFEN DUA ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN
DUALARINIZA İHTİYACIM VAR DOSTLAR
(30 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim yardımcın olsun kardeşim inşallah en kısa sürede rabbim hayırlı kapı açar ve borçlarını ödeme kolaylığı verir 3 fatiha okuyorum sizin için rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim ümidinizi kesmeyin inşallah
Sizin için duası kabul olan Allah dostundan dua isteyeceğim
onun himmeti Resulallahın şefaati üzerinize olsun
Bu gece bizim özel dualarımız vardır. Sizin için Rabbimden borçlarınızı ödemeniz için vesileler yaratmasını isteyeceğim. Üzülmeyin
100 Selamün Gavlen min Rabbir Rahim
şimdi okundu
Allah kabul etsin İnşallah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZI RABBİM KABUL EYLESİN
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
SENİN İÇİN YUNUS DUASINI OKUCAM.18 yıl önce gönderildi # -
BU SİTEYİ AÇIPTA DUA EDENLERDEN VE ETMEYENLERDEN, DUALARINDA HER ZAMAN ZORDAKİ KULLARI İÇİN YARADANDAN MEDET UMANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN DUARIMIZI KABUL ETSİN AMİN
Kıymetli dua dostum benim sana acizane tavsiyem günde 70 tane İnşirah suresi oku gece yatmadan ve bunu her gün tekrarla umulurki Rabbimin yardımı çok yakın olur okumanı tavsiye ediyorum kesinlikle
Rabbim seni darlıktan kurtarıp refaha eriştirsin inşallah
Rabbim tüm borçluların borçlarını ödemesini nasip etsin
Allah yardımcın olsun
Allah sana bol rızık kapıları açsın
Rabbim hem kendine yetecek kadar hemde yoksullarada yardım edecek kadar maddi güç versin insallah sana18 yıl önce gönderildi # -
gun dogmadan cok seyler dogar ey gunesi ve ayi yaradn ve onlara yorungeler tayin eden ve gucu herseye yeten yuce allah'im hakan beye odenmedik bir borc birakma ve ona gonul ferahligini nasip eyle(Amin)
Rabbim malınızı bereketlendirsin, hayırlı rızık kapılarını sonuna kadar açsın.
Rabbim umudunuzu her daim var etsin.
Rabbim inşallah cümleyle beraber yardımcın olsun .. bizleride unutmasın kardeşim
Rabbim katından hayırlar lütfetsin inşallah
ALLAH HEPİNİZDEN VE AİLERİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM DUALARIM SİZLERLE ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
Borçlar ödenir
Sıkmayın canınızı
Herşey Allahın değil mi
Borçlar da onun olsun kardeşim
İsterse borcunu öder
Öder inşallah
Siz sevgisine Aşkına takılın
Yeter18 yıl önce gönderildi # -
DEGERLİ FATMAKBRS ADLI KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN DUALARIM VE SENİN GİBİ HAYIRLI DÜŞÜNCELERİM SİZİNLE ALLAHA EMANET OLUN
SEVGİLİ ABİCİM ,
İNŞALLAH HAYATINIZDA HER ŞEY DÜZELİR.
HER ŞEY GECER.GECERKEN CANIMIZIDA ACITIR.BAZEN BİZİ GÖZ YAŞLARINA BOĞAR.
RABBİM SİZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN.ALLAHIM İÇİNDE BULUNDUGUNUZ ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKIP GÜZEL GÜNLER YAŞATSIN.AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
DEGERLİ DUA DOSTU ARIN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN AMİN AMİN AMİN
RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN ABİCİM.
ALLAH maddi manevi sikintilariniza derman versin kardesim.Hayirli helal bol kazanclar nasib etsin.ALLAH yar ve yardimciniz olsun.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim Ahmet Hakan kardeşimizin ve tüm borçlulara hayırlı bol rızaklar nasip et. Ödeme kolaylığı ver. Borçlarından kurtar. Senden başkasına muhtaç etme. Başını eğdirme yarabbim. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİNYA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
Kardeşim günde 21 kez tefriciye okursan rabbim rızkını attırır inşaallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN SAĞ OLUN VAR OLUN SİZLER GİBİ İNSANLAR OLDUKÇA MEMLEKETİMDE EZAN SESLERİ KESİLMEZ ALLAH HEPİNİZE UZUN SAĞLIKLI MUTLU UMUTLU BİR ÖMÜR NASİP ETSİN AMİN AMİN AMİN
yüce Rabbim Ahmet Hakan kardeşimize yardım et ummadığı yerlerden hesabsız rızık kapıları aç.
Allah size yardım etsin kardeşim.
ALLAH IM KİMİN NEREDE YARDIMA İHTİYACI VARSA YARDIM ET
RABBİMYARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM HAYIRLISI İLE BORÇLARINI ÖDEMEYİ NASİP ETSİN .NERDEE VARSA VE BİZE DE İNŞALLAH.AMİN AMİN AMİN.
AMİN
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM NEREDE SIKINTIDA OLAN VARSA YARIMCIMIZ OL SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER
rabbim yardimcın olsun ummadığın yerden rızıklandırsın borçlarını en kısa zamanda ödemeyi nasibetsin inşaallah amin
AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.