SADECE SENDEN ISTIYORUM ALLAHIM SADECE SENDEN.
BENİ SENDEN BAŞKA KİMSEYE MUHTAÇ ETME. KAPINA GELDİM ALLAHIM. SEN BENİ BENDEN DAHA İYİ BİLEN VE BANA BENDEN DAHA YAKIN OLANSIN, ALLAH'IM
ALLAHIM BU DÜNYADA İSTEKLE YAŞAYABİLMEK İÇİN YÜREĞİME UMUT VER. BENİM HERSEYİMİ BİLENSİN.KALBİMİN EN DERİNLİKLERİNE GİR VE BENİ YANLİZ BİRAKMA BANA YÜZ CEVİRME BENİ SENSİZ BİRAKMA ALLAHIM.SANA OLAN SEVGIMI HERGUN BIRAZ DAHA BUYUT BUYUT KI TUM BENLIGIMLE DOLUP TAŞAYIM ALLAHIM.
SENIN SEVGINE SENI SEVMEYE HEP MUHTACIM YUCE RABBIM.BENI SENDEN MAHRUM ETME ALLAHIM.
SENIN SEVGINE MUHTACIM
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin
rabbim gönlünden geçen isteğin,muradın,ne arzu ettiğin olmasını istediğin ,ne dileğin varsa versin amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ECMAİN.
AMİN AMİN AMİN
Rabbim yüreğine kalbine göre versin insallah bendan daha güzel istek olmazk,i...18 yıl önce gönderildi # -
Amin.rabim gönlüne göre versin.
18 yıl önce gönderildi # -
amin.
Rabbim aşkını öyle büyütsün ki benlik bizde yok olsun.
amin allah kabul etsin inş.
Allahım bize senin sevgini, seni sevenlerin sevgisini ve senin sevgini kazandıracak amellerin sevgisini ver
Amin...Amin...Amin...
Rabbim razı olduğu kullarından eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Herşey Allahın
Allah Padişah
Allah SultanDüşününce seni derin çarpar yüreğim
Hakedermiyim bilemem medet isterim
Allah size istediğiniz yaşamayı versin kardeşim
Versin de
Allah size Ebedi huzuru dergahında mutlu ve kutlu yaşamayı bağışlasın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN.
BANA GÜC VEREN RABBİMİN GÜZEL KULLARI.18 yıl önce gönderildi # -
Allah inşallah başkalarında olduğunu sandığımız aşkın aslında manevi aşkın yaşattığı boşluk olduğunu hepimize farkettirir başka yollara saptırmaz bizi.AMİN AMİN AMİN
ellerinize yüreğinize sağlık.Allah inşallah bütün istediklerinizi verir.Rabbim bu istediklerinizden de ayrıca bizede nasip etsin inşallah
AMİNN ECMAİN.YÜREĞİNİZE SAĞLIK
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.