Selam dua dostları.İsimsiz mezar taşı gibiyim.Allah adına yaptığım birşey yok ki dua edip istemeye yüzüm olsun.Kul hakettiğini yaşarmış.Yaşadıklarım bunun göstergesi.Yinede merhametlilerin en yücesi olan rabbim önce herkesin dualarını kabul buyursun sonra da duası kabul olan kulları gibi yaşamayı bana da nasip etsin.
Allah(C.C.) yar ve yardımcınız olsun.
isimsiz mezar taşı
(9 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sa. hocam ALLAH tan ümit kesilmez hiç bi zaman en kötü anındada en iyi zamanındda mutlak yanındadır sen ıster ıyı ol ıster kotu netıcede sende onun bır kulusun .ınşallah ALLAH yardımcın olur ıstedıgın hayırları verır sana ve herkese.dua ıle
18 yıl önce gönderildi # -
HZ.ALI'NIN,HZ.HUSEYIN'E VASIYETINDEN BIR BOLUM:Ey oğlum, günahkârı (Allah'ın rahmetinden) ümitsiz etme. Nice günaha tutulan kimse vardır ki, (yıllarca günahtan sonra) akıbeti hayırla sonuçlanmıştır. Nice ibadete koyulan kimse de vardır ki ömrünün sonunda bozgunculuk yaparak cehenneme varmıştır; cehennem ateşinden Allah'a sığınırım.
Ey oğlum, nice isyan eden kimse vardır ki, kurtuluşa ermiş ve nice amel eden kimse de vardır ki, helak olmuştur. Doğruluğu, dürüstlüğü isteyen ve ona yönelen kimseye, zorluluklar ve sıkıntılar kolay gelir. Nefsin kemale ve hidayete ermesi, ona karşı muhalefet etmektedir. Her geçen saat, insanın ömrünü kısaltır. Yazıklar olsun zalimlere, hükmedenlerin en üstünü ve gizli sırları bilen Allah'ın azabından.
RABBİM SENİ YER YÜZÜNDEKİ VE KATINDAKİ MELEKLERİNE ÖVGÜYLE BAHSETTİĞİ KULLARDAN EYLESİN
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Öğretmenim
öğretmenim
BU nasıl bir iş
En büyük öğretmen RESULALLAH
SİZ DE AYNI YOLDASINIZ
ŞEFAAT ETSİN SİZE
üMİTSİZ OLMAYINIZ
ARAYAN BULUR MEVLASINI MURADINI
ARADIĞINIZIN NE OLDUĞUNU TESBİT EDİN YETERLİDİR.NE MEZAR TAŞI
İSİMSİZ MEZAR TAŞLARI DAHA MAKBULDÜR
BEN İSİM İSTEMEM MEZAR TAŞIMDA
UNUTSUNLAR DÜNYADAKİLER BENİ
BEN DE YAŞARKEN İSİMSİZ MEZAR TAŞI OLMAYI YEĞLERİMÖYLE KAYBOLAYIM Kİ ALLAH MUHAMMET AŞKINDA
KİM OLDUĞUM BİLİNMESİN
BERDUŞ DESİNLER
SARHOŞ DESİNLER
AŞIK MAŞUKU BULMUŞ DESİNLER
KAYBOLMUŞ DESİNLER18 yıl önce gönderildi # -
UMURZUZLUĞA KAPILMA KARDEŞİM RABBİM KULLARINI SEVER DUYAN VE İŞİTENDİR
SENİNDE DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim salih kullarından olmayı hepimize sizede nasip etsin
SELAMUN ALEYKUM KARDESIM RABBIM YARDUMCINIZ OLACAK INSALLAH SIZ SIZE DUSENI YAPIN BAKIN BUTUN DUGUMLER COZULECK INSALLAH
ALLAH YARDIMCIN OLSUN HER DAİM İNSALLAHSALİH KULLAR ZÜMRESİNE NAİL OLURSUNUZ.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.