RABBİM HER NE SIKINTIN VARSA O SIKINTINDAN KURTASIN İNAŞŞALLAH. MEVLAM YAR VE YARDIMCIN OLSUN BURDAKİ BÜTÜN DUA DOSTLARIMINDA KALBİNDEKİ İSTEKELRİNİ HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN VE RABBİM İNŞALLAH BAĞIŞLANMMAIŞ HİÇ BİR GÜNAHIMIZI BIRAKMASIN AMİN AMİN AMİNNN
Lütfen bana da dua edin.........(sadecedost)
(74 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin Amin Amin kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
allahım hayırlı yerlerde hayırlı iş nasip etsin kardeşim.
Amin....Bilesin ki, Cuma Günü, Allâhin kendisi ile Islâmi yücelttigi ve müslümanlara mahsus büyük bir gündür.
Allah (C.C.) buyuruyor
allah yardımcın olsun dualarımızı kabul etsin amin
rabbimin kapısı ümitsizlik kapısı değil rabbim yar ve yardımcınız olsun
Amin Allah razı olsun hepinizden sizlerin duaları bana güç veriyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bayramdan sonra salı günü asıl sınava gireceğim benden yine dualarınızı eksik etmeyin ne olur çok ihtiyacım var çünkü...
Allah bizleri öyle büyük ve öyle elem dolu bir sinavdan geciriyorki...bazen etrafimiza bakip onlarca insanin hak etmedigi yasamlarda ..görüp imrendirdigi anlar oluyor...ben kendi adima diyorum bu kisisel bir itiraf..fakat öte yandan da diyorumki yasamda cile cekmeden kiymik kiymik soyulmadan ruh...ve ölümü anlamadan yasamak icin bir sebep bulamiyor insan...burasi kocaman bir sinav yeri ve kazanmamiz gereken tek sey Yaradanin sevgisi..icinizi rahat tutun mutlak bu sikintili günlerde görmeniz gereken seyler vardir onlari yasamanizi istemistir , Yaradan...ama her sikintinin sonu aydinliktir...sizinle ayni durumda olan kardesim var..." rizik kapim mi kapandi acaba" diye arada cok dertlenir..Hayir Yaradan herkesin kaldirabilecegi kadar dertle bizi siniyor...hic kimsenin rizik kapisi kapanmaz...inancinizi ve imaninizi kuvvetli tutun dostum.Allah en kisa zamanda gönlünüzdekini nasip etsin.
Rabbim yardımcın olsun kardeşim.Sınavında kolaylıklar versin.İnşallah bu iş senin için hayılısı ile olur. Rabbim kardeşime hayırlısı ile bu iş kapısını aç,sınavında kolaylıklar nasip eyle,zorluklarla karşılaştırma.Yüceler yücesi Rabbim senin herşeye gücün yeter.
Amin yemin ederim şuan gözlerim çok dolu hepinizden Allah razı olsun Dularınız için çok ama çok sağolun Rabbim yar ve yardımcımız olsun
YÜCE MEVLAM YOLUNU ACIK ETTSİN RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN.YABBİMİN RAHMETİ VE MERHAMETİ BOLDUR RABBİM RAHMETİNİ YAGDIRSIN İNŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN
rabbim tez zamanda sana hayırlı bir kapı açsın inşallah
Amin amin amin Allah razı olsun...
Mubarek kurban bayramının tüm müslüman alemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah'tan dilerim Dualarınız için tekrardan Allah razı olsun
Dua dostları kardeşlerim bana dua eden etmeyen herkezden Allah razı olsun sınava girdim ama elendim torpilim yok diye çok ama çok üzgünüm hayırlısıyla bu işin olmasını çok istemiştim ama napalım kısmet hayırlısı böyleymiş hayallerime bir adım kalmıştı ama olmadı:((((
bu son şansımdı son şansım işsizlik yüzünden 6 yıldır evlenemiyorum 6 yıldır bir insan yolumu gözlüyor oda çok sevinmişti ama olmadı işte olmadı:(( resmi sonuçlar ocak 3 te açıklanacak ama adamlar bana sen elendin dediler beni oracıkta yıktılar bütün hayellerimi birtirdiler napalım gülmedi hiç yüzüm zaten:(((
Allah (c.c.)büyük büyük kapılar açsın tez vakitte hayırlı iş bulmanı nasip etsin inşallah. Allah yardımcın olsun.Amin.
Amin kardeşim Allah razı olsun ama ben çok üzgünüm çokk hemde bu işin olmasını çok istemiştim hayırlısıyla çok hemde:((
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimize hayırlı iş hayırlı rızık nasip et. İyi insanlarla karşılaştır. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
kardeşlerim çok zor durumdayım 6 yıldır sözlümle evlenemiyoruz daralıyorum bazen umutsuzluğa düşüyorum bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorummm
kardeşim Allah'ın izniyle içinizi rahat tutun,
pozitif duygularla bismillah deyip yeniden bir tutunun hayata hiç ummadığınız yerlerden rızık kapıları açılacağına inanın
Rabbimiz cömerttir ve merhametlidir,
insanlar birbirine zorluk çıkarıyor ama ben inanıyorum Allah size bir kapı açacaktır,
YA RAHMAN YA ALLAH......18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin kardeşim benim gözlerim doluyor okurken bile çok dardayım inanın Allah hepinizden razı olsun ama inanınki çok dardayım hep kapılar yüzüme kapanıyor hamdolsun yinede umut verdiğim insana karşıda çok mahçubum:((
allah yar ve yardımcınız olsun şunu hatırlatmak istedim rabbim ne diyo
hiçbir kuluma kaldıramayacağı yükü yüklemem
bunu unutmayın bundada bi hayır vardır muhakkak
sabredın ümidinizi yitirmeyin...18 yıl önce gönderildi # -
Amin Allah razı olsun gerçekten şuan aydınlığa çok ihtiyacım var her taraftan sorunlarım var en büyüğü işsizlik hep hakir gördüm kale alınmadım etiketim yok diye ama Allah büyük dualrınızı eksik etmeyin ne olur
Rabbimin katında değerin olsun kardeşim.Rabbim sana tez zamanda aydınlıklar nasip etsin inşallah.Ne olur üzülme,Rabbim seni secdesinden ayırmasın inşallah.Hayırlı rızk kapıları açsın bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine.Hangi akşam sabah olmuyorki,inan kardeşim Rabbim seni ne unuttu ne darıldı[duha-3]Dualarımızdasın kardeşim tüm dua dostlarıyla beraber.Rabbim gönlüne serinlikler nasip etsin inşallah.Amin.Amin.Amin.
Amin amin amin Allah razı olsun kardeşim benim o kadar çok ihtiyacım varki dualarınıza çokkkkkkkkkkk dardayım
İNSALLAH HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA İŞ BULURSUN RABBİM KÜÇÜCÜK Bİ HAYRININ HÜRMETİNDE OLSA B,İLEREK YADA BİLMEYEREK YAPTIĞIN KÜÇÜCÜKTE OLSA Bİ İYİLİĞİNİN HAKKI İÇİN MURADINI HAYIRLISIYLA VERSİN İNSALLAH. AMİN
Amin amin amin Allah razı olsun kardeşim benim İnşallah sizler hep varolun emi sizleri yanımda hissetmek kuvvet veriyor bana sağolun varolun bu sıkıntılı günlerime derman oluyorsunuz
kardeşim senin için (40) yunus duası da ben okudum şimdi ve dua ettim.
Çok bunaldığın belli. Bu günler mutlaka geçecektir Allahın izniyle.
Çünkü örneklerini çok gördük.Zamanı gelince öyle rızık kapıları açılır ki...
İnan örnekleri çok yakın çevremizde de var.
Herşeyin muhakkak ki gerçekleşeceği belli bir zamanı var Rabbimizin katında. Rabbim seni sabırla donatsın,Sabırla her türlü sıkıntıyı yenesin ihşallah. asıl içinde bulunduğun bu "sabırlı olabilme" imtihanını hayırlısı ile veresin inşallah.
Ben de inanıyorum ki sana rızık kapılarını açacak Rabbim, ancak onun uygun gördüğü vakitte açılacak o kapılar...Bu belki de çok yakın.
Sakın Allah'a yüreğini, elini açmaktan vazgeçme.O bizi hep sınıyor...Her birimizin imtihanı başka başka...Ama aslında O her daim koruyor, gözetiyor bizi..
Umutsuzluk yok.Sakın umutsuz olma...Halis bir kalp ile daima dua edelim. Niyetimiz temiz,duygu ve düşüncelerimiz samimi olduktan sonra Rabbimiz bizi asla üzmez...Onun her işinde bir hikmet var. Allah yardımcın olsun...18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim benim ağzına yüreğine sağlık gerçekten o kadar dardayımki işsizlik yüzünden 6 yıldır evlenemiyorum ve umut verdiğim insan beni bekliyor ama hep umutla bu umutların tükenmesinden korkuyorum bu girdiğim sınavda olumsuz sonuçlandı çok istemiştim hayırlısıyla ama olmadı...Allah razı olsun dualarınız için sizlerle daha güçlüyüm inanın Allah yar ve yardımcımız olsun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.