Tüm dua dostlarımın Cuması mübarek olsun.Rabbim daha nice nice Cumalara eriştirsin bizleri inşallah.Bu aralar sınava 2 ay gibi bir süre kaldığı için pek yazamıyorum sizlere.Ama hep aklımda ve kalbimdesiniz.Dualarımdasınız en önemlisi.Rabbim hepinizin şini gücünü rast getirsin.Hastalarımıza ve hastası olanlara şifa dertlilerimize ve sevdikleri dertli olanlarımıza derman,borçlularımıza borçlarını ödeyebilme gücü,bekarlarımıza hayırlı eşler,iman gücü isteyenlere fazlasıyla iman aşkı,ailevi problemleri olanlara geçim ve her ama her şeyin en güzelini versin.
NİMET ABLACIM:
Bana yazmış olduğun mesajı az önce okudum ve çok duygulandım.Allahım senden ve tüm dua dostlarımdan razı olsun.Beni böylesine samimi bir şekilde düşünmene çok mutlu oldum.Seni ve Zeynebimi çok öpüyorum.İkinizi de çok seviyorum.
Hayırlı Cumalar(mfd)
(5 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HASAN FARUĞUN ANASI.!İŞLERİN RAST GİTSİN İNŞALLAH.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ALLAH AİLENE MUTLULUK VERSİN.SENİN DE CUMAN MÜBAREK OLSUN.
HASAN FARUĞUMA VE AİLESİNE 100.TEVHİD HEDİYE ETTİM.CUMA HEDİYESİ.LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
:)Allah razı olsun Hasan Faruğun amcası.Allahım Hasan Faruğun ve kızının ve onlar gibi tüm meleklerin yüzü suyu hürmetine senin de babamın da borçlarını ödemeyi nasip etsin inşallah.Rabbim maddi manevi hiç bir borç bırakmasın üzerinizde.Amin Amin Amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun. Sizede hayırlı cumalar.
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun bu güzel dua için..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.