arkadaşlarr ben yeni üye oldum vee sizlerle bişi paylaşmak istiyorum uzun zamandır namaza başlamak istiyorum ama bir türlü kımset olupta baslayamıyorum benim çevremde böyle pek namaz kılan insan bulmakta mümkün değil bana yardım edin her sabah kendi kendime söylüyorum ama olmuoo :(( lütfenn bana yardım edin bana duaa edinnn
namaza başlamak istiyorum
(41 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
slm arkadaşım bende senin gibi bi yapıyor bir yapamıyordum halada mücadele ediyorum nefsimle. başıma bir musibet geldi sabırla namazı buldum rabbim selamete ermeyi inşallah nasip eder. Allah nasip etsin cümleyle ve inşallah hepimize daim etsinn 3 fatiha okuyorum inş. şifa verir ruhuna aminn
18 yıl önce gönderildi # -
EN GÜZEL DUALARIMIZ SENİNLE OLSUN.
HAYIRLI OLSUN!
RABBİM MUVAFFAK ETSİN!
EN BÜYÜK YARDIMCIN OLSUN!
AMİN!
HOŞGELDİN KARDEŞİM.18 yıl önce gönderildi # -
Allah kolaylık versin kardeşim
hoş geldiniz aramıza...18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim,bir büyüğünüz olarak tavsiyem,hemen namaza başlamanız.
sizin için dua edicem kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
cokk sağolunn ALLAHH razıı olsun ALLAH bütün dualarınızı kabul eder inşallah
her gece yatmadan büyük bu umutla başlıyorum sanki namaz benim için bir mucize olcak kendimi daha mutlu ve huzurlu hissedegim bu yasıma kadar hiç kılmadım cok utanıyorum ve ALLAH biliyorya anneme ve babama cok kızıyorum amaa bir türlüü olmuyor kendime kızıyorum tüm şuc bende bahanelere sıgınmak yanlıs dimi??
canım kardeşciğim benim ,ben inanıyorum namaza mutlaka başliycaksın eğer başlar ve devam edersen dünyanın en mutlu huzurlu insanı olursun Allah seni öyle çok severki sen bunu hissedersin birdahada namazını bırakmaya kıyamazsın.
senin için bu akşam dua edicem yüce Rabbim bu akşam duaları çok kabul eder.
Rabbim hep yardımcın olsun duaların kabul makbul olsun kardeşim benim.18 yıl önce gönderildi # -
BENDE İNSALLAHH BU AKSAM İLK NAMAZIMI KILARIM SAOL KARDEŞİMM YARIN SİZE GÜZEL HABERLER VERMEK İSTİYORUM
allahın izniyle inşallah namaza hemen başlayın derim. sizden bir isteğim var kendi adıma diyosunki anneme babama kızıyorum belki çok haklısındıor ama düşünsene ya onlar anlayamadılarsa sorumluluklarını onlar için dua etmeni istiyorum anne ve babalarımız bizim yüzümüzden cehennemde yanmasınlar inşallah onlar için dua etmeni istiyorum rabbim cümlemizlehidayet nasip eylesin inş. kusura bakam olurmu
yok sana nıe kusuruna bakayım benim icin iyi düşenceler beslediğin için sanaa cok tesekkur ederım kızmak hakkım deıl biliyorum ama işte kendi kendime düşünüyorum belkı hadiimi aşıyorumdur bilemiyorumki ALLAHın izniyle başlayacagım tabıkı annem ve babamım benım yüzümden cehennemde yanmalarını istemem onlar içinde dua edicem sana söz veriyorum cok sagolun beni manevi olarak rahatlattınız ALLAH sizden razı olsun böyle bir sayfa actıgınız ve bana destek vediğiniz için ve dualarınız içinn :))
size bir sey daha danışmak istiyorum benim bi büyüğüm var kızı ve kendisi 5 vakit namaz kılıyorlar ama ablanın eşi sürekli içki içiyor ve huzursuzluk cıkarıyor böyle durumlarda yapılacak özel bir şey varmıdır onun için ne yapabiliriz ???
Allah hidayet versin rabbim tiksindirsin içkisinden ve bütün kötü alışkanlıklarından . Bende çok yaralıyım bu konularda Allah ne derse o olur ona sığınıcaz inş. ablanın ve kızının imtihanı olmalı bu durum sabır ve namazla rabbime yalvaracağız inş. kardeşim. Rbbim hidayet versin sende sevin mutlu oll bak namazı yaşamaya adım atmaya çalışıyosun ne kadar şanslısın . bir düşünsene namaz kıldığında dualraında kabul olacak , gözlerinden yaş akacak o kadar çok şey değişiyorki. rabbim bizi dergahından döndürmesin bende namaza çok olmadım başlayalı elimden gedliğince düzeltmeye çalışıyorum hala selametle kal kardeşim Allah kabul etsin
Güzel yüreyine ve temiz kalbine tesekkur ederim güzel dualarına amin
arkadaslar sıze kendı denedıgım bır yontemden bahsedıcem.belkı ıse yarar.gercekten basarıya ulasmıs bır yontem.bende baslamaya nıyetlenıyordum ama bır turlu arkası gelmıyordu. bır hafata kılıyorsam 2 hafta kılamıyordum.bazen bır ay bazen daha fazla veya daha az....bırden bıre ınsanın hayatına duzenlı bır davranısı sokması kolay olmuyor.bu yuzden arkasını getıremıyordum.bunu ıcın 2 hafta sureyle sadece yatsı namazlarını kıldım.2 haftadan sonra aksam nnamazınıda kılmaya basladım.2 AY sureyle sadece aksam ve yatsıyı kıldım. bu 2 aylık sure zarfında bu duzene alısmaya basladım.ondan sonra ıkındıyıde ekledım bırhafta sonrada oglenı. en son sabah .
bu yol sıze bıraz tuhaf gelebılır ama en azından samımı dıye dusunuyorum.cunku ınsan bır vaktı kacırınca kacırdım kılmayım barı dıyebılıyor. zaten duzenlı kılmıyorum,boyle kabul olmaz kı falan gıbısınden seyler aklına gelıyor ınsanın.kılmayıncada rahatsız oluyor. maden duzenlı kılamıyorum .15 yıldır durum boyle.,eee en azından bır vakıtte olsa hıc degılse onu duzenlı kılmalıyım dıye dusunnuyordum. bır seye ınanıyorsa ınsan samımı oldugunu kucuk bır davranı yada sozle gostermelı dıye ınanıyorum.allahım senın ıstedıgını yapamıyorum.elımden gelen bu lutfen kabul et.namazlarıma devam edebılmeyı ve tamamını kılmayı bana nasıp et dıye dua ettım.
sanırım kabul oldu.bı deneyın ıse yarayacagına ınanıyorum.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim namaz kılmayı isteyen tüm kullarına sizede nasip etsin kardeşim
ALLAH hepinizden razı olsun ALLAHa emanet olsun hepınız
Sevgili Dua Dostum!
İnan bana bu isteginden ve azminden dolayı çok mutlu oldum..
Rabbim muvaffak etsin inşaAllah..Benide naçizane şunları söylemek isterim;
Sen Rabbin için her birşey yapmak istediginde şeytan mutlaka şeytan senle ugraşacaktır..
Kulagına birşeyler fısıldayacaktır..
Burda senin iraden devreye girip mücadele edeceksin..
Eger sen namazı bırakırsan şeytanı mutlu etmiş olursun...
sende şeytanla inatlaş **bak şeytanmısın nesin git başımdan bu sefer seni dinlemiyem ne söylersen söyle beni Rabbimin yolundan ayıramayacaksın** diye içinden bir konuşma yaparsan inşaAllah davandan galip çıkarsın..Düşmana maglup olmamak gerek...
sevindirmemek gerek..Allah yar ve yardımcın olsun...
hoş geldin kardeşim
Esmaü'l Hüsna ve tesbihat çok okuyun rabbim hidayet verecektir inşallah18 yıl önce gönderildi # -
BİLİYORMUSUNUZZ BEN BUGÜN İLK NAMAZIMI KILDIM BENI DESTEKLEDIGINIZ İÇİN COK ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN KALBİNİZDEKİ TÜM GÜZEL DUALAR KABUL OLUR İNSALLAH
Maşallah Allah daim etsin kardeşim rabbim dualrını kabul etsin cümleyle inşallah
ALLAH DAİM ETSİN ALLAH MÜBAREK ETSİN
AMİN TEŞEKKÜR EDERİM
RABBIM DAIM EYLESIN INSALLAH NAMAZLARINIZDAKI DUALARDA OLMAK UMIDIYLE
:) hosgeldin selamun aleyküm
bende öylydim kendiliğimde basladım annem babm kılmıyordu arada mübarek gecelerde kılıyolardı ama ben inat ettim kendim öğrndim bıraktım tekrar basladım yıllarca mücadele ettim 2 sene kılmadığım oldu ama şimdi geçmişe nazaran dha çok kılıyorum ve insallah kabul oluyodur Allah bu kardesimize elbette yardım edecektir insallah...niyet iyi düşünce iyi...ALLAH YARDIM EDECEK VE HUZURLU OLACAKSIN BAKACAKSINKİ İŞLERİN DAHADA GÜZEL GİDECEK KÖTÜ GİDEN İŞLERDEN DAHA KOLAY SIYRILABİLECEKSİN NAMAZLA BUNLAR HEP MÜMKÜN ÇÜNKÜ İMANI ARTIYOR İNSANIN ALLAH HER DAİM SON NEFESİNE KADAR KILMANI NASİP ETSİN İNSALLAH bu arada ben adam akıllı yani en azından eskiye nazaran daha düzenli namaz kılmaya basladığım ilk dönemler annemde basladı ve hala kılıyor...18 yıl önce gönderildi # -
hosbulduk aleyküm selam annenınde namaza baslamasına cok sevımdım insallah bende senin gibi daim kılabilirim iyi dileklerin için saolasın ALLAH hepinizden razı olsun
ALLAH DAİM ETSİN İNŞALLAH...
2 ayetel kürsi hediyemiz rabbim tezinden bu yola baş koymanı nasip etsin kardeşim amin.
ALLAH DAİM ETSİN KARDEŞİM.
NAMAZ
RABBİME GİDEN YOLU AÇAN SIR DOLU ANAHTAR
RABBİMİN HAKİKATI İHSAN EYLEDİĞİ MÜKAFAT VESİLESİ
RABBİM BİZLERE NAMAZLARIMIZDA İHLASI İHSAN EYLE
İHLASLI NAMAZLARIMIZI EBEDİ NASİP EYLE
NAMAZLARIMIZDA ŞÜKRÜNÜ NASİP EYLE
ELHAMDÜLİLLAH
ELHAMDÜLİLLAH
ELHAMDÜLİLLAH18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.