bu gece cuma gecesi...
tevbelerin, duaların yönelişlerin daha bir coşkuyla yaşanacağı vakitler..
ardından cuma günü,, yeryüzünün her tarafında Allah'ın kulları ibadete koyulurlar, dertliler, borçlular hastalar, işsizler Rabbülaleminden gelecek bir ikram olur mu diye bekleşirler
aşıklar aşklarını sunmak için fırsat bilirler bu vakitleri
biz de inşallah dualarımızla, hatırlatmalarımızla, besmelelerle ayetlerle bu coşkuyu paylaşalım,
kimbilir
içimizden birinin yalvarışlarıyla gözyaşlarıyla hepimiz derman buluruz
ya nasib....
mucize.net dua dostluğu ortamında eski bir gelenek
cuma gecesi saat 22.00da dualarda aminlerde buluşalım dostlar
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH.....
bu gece 10da dua saatimizde buluşalım dostlarım(cihan)
(13 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin inşallah rabbim sayımızı arttırsın inşalalh
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim razı olsun kardeşim sizden. bugün benimde aklımda cuma akşamı saat 10 duası geçiyordu,dua dostluğu bu olsa gerek,kalp kalbe karşıymış.çok sağolun kardeşim sitemize hatırlattığınız için.
***bu akşam saat tam 10 da dua dostlarım için dua ediceğim inşallah***18 yıl önce gönderildi # -
bende bu aksam dua etmek istiyorum inşallah Rabbim herkez için herseyin hayırlısını verir güzel kalplerdeki güzel düşüncelerin olması için dua edeceğim
10 da inşallah kalplerimiz bir olur ve rabbimize el açarken gönüllerimizden dökülen her düşünce ve dileklerimizle rabbim dualarımızı kabul eylesin kardşlerim. rABBİM BAĞIŞLASIN CÜMLEMZİ bütün dua dostlarımı sevdiklerimi ve beni inş. Allah kabul etsin
CANIM DUA DOSTLARIM, İNŞAALLAH DUA SAATİNDE BENDE OLACAM.
LÜTFEN SİZLERDE BENİ DUALARINIZDA UNUTMAYINIZ......
RABBİM BİZLERİ SÖZ VERDİĞİMİZ İNSANLARA KARŞI MAHCUP ETMESİN.....SELAM İLE.
YA RAHMAN YA RAHİM YA ALLAH...
inşaallah
İNŞALLAH BU GECE HEP BERABER DUALARIMIZLA YİNE RABBİMİZE AL AÇMADA BULUŞURUZ.
(ÖZELLİKLE İSTEĞİ OLAN KARDEŞLERİM BELİRTİRLERSE DAHA İYİ OLUR. İSİM İSİM DUA EDİLMESİNİN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BİLMİYORUM YANLIŞMIDIR...YOĞUNLAŞMAK AÇISINDAN YANİ:):))18 yıl önce gönderildi # -
kardeşleim oğluma eşimede
du edin neolur18 yıl önce gönderildi # -
Başım gözüm üstüne canım kardeşim.Rabbim izin verirse özellikle ismini anarak dua edeceğim.(Layla 41)
bende varımm..10 da buluşmak üzere..lütfen ismimide söleyin bende ismen edmeye calışacagım..zehra
dua dostlarım.
saat 10 dualarımda olcaksınız inşallah.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.