BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA AL'İ SEYYİDİNA MUHAMMED
Allah'ım! Ey aldanandan uzak olmayan yakın!
Ey mükafatını ümit edenden esirgemeyen cömert!
Kendisini çağırdığında sana icabet eden ve yardımınla amele sevk ettiğinde sana itaat eden kimseye baktığın gibi, bana bak.
Ey Mevlam! İştiyakla sana yaklaşan bir kalp, doğruluğu sana yükselen bir dil ve değeri, sana yaklaşmaya vesile olan bir bakış bana bağışla.
Allah'ım! Seninle tanınan, şöhretsiz; sana sığınan, zelil ve kendisine teveccüh ettiğin kimse de başkalarına köle olmaz. Allah'ım! Senin yoluna yönelen aydınlanır ve sana sığınan korunur; Ey Mevlam, ben sana sığındım; rahmetine olan ümidimi boşa çıkarma, ra'fet -ve lütfundan- beni mahrum etme.
Allah'ım! Beni, dostlarının arasında, rahmetinin artmasını ümit eden kimsenin ikamet ettiği yerde yerleştir. Allah'ım! Seni sürekli anma istek ve aşkını bana ilham eyle -kalbime yerleştir- ve bana, isimlerine ve kutsinin mahalline ulaşma gayret ve neşesi ver.
Allah'ım! Kendi yüce zatın hürmetine beni de sana itaat edenlerin mahalline ve razı olduklarının güzel menziline kavuştur. Çünkü ben Nefsimi savunmaya kadir değilim, ona bir yarar vermeye de gücüm yetmez. Allah'ım! Ben senin günahkar ve zayıf bir kulun ve sana yönelen kölenim. Öyleyse beni, kendilerinden yüz çevirdiğin ve gafletleri kendilerini affından alı koymuş kimselerden kılma.
Allah'ım! Her şeyden kopup sana yönelmeyi bana bağışla. Kalp gözlerimizi, sana bakmak nuruyla aydınlar; öyle aydınlat ki kalp gözlerimiz, nur engellerini aşsın ve azamet madenine ulaşsın, ruhlarımız da kudsünün izzetine bağlansın.
Allah'ım! Beni, çağırdığında sana icabet eden, teveccüh ettiğinde celal ve azametin için kendinden geçen ve gizlide kendisiyle münacat ettiğin, açıkta senin için amel eden kimselerden kıl. Allah'ım! Yeis ve ümitsizliği hüsn-i zannıma galip kılmadım ve ümidimi kereminin güzelliğinden kesmedim. Allah'ım! Eğer hatalarım beni, senin yanında düşürüp zelil etmişse o halde beni, sana olan hüsn-ü tevekkülümle affet. Sana gönül bağladığım için beni bağışla.
Rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi
amin amin amin
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA AL'İ SEYYİDİNA MUHAMMED
DUA..........(cihan)
(2 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.