BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA AL'İ SEYYİDİNA MUHAMMED
Allah'ım
birbirlerini görmedikleri halde birbirlerine dualar eden dua dostlarına merhamet et
dua dostluğumuzu daim kıl
izninle bu ortamda yıllarca birbirimize dualar edebilmeyi ve rahmetinle dertlerimize derman bulabilmemizi nasib eyle
cümle dua dostlarımızla ve onların yakınlarıyla, sevdikleriyle şükürlerimizi paylaşabilmemizi takdir et
Allah'ım
bu gece ve ardından gelen mübarek günde bütün dua dostlarıma ummadıkları yerlerden yardımını ve rahmetini ulaştır
ölmüşlerimize rahmetinle ve kereminle muamele et
günahlarımızı bağışla
hastalarımıza acil şifa ve afiyet ver
işsizlerimize, fakirlerimize, borçlularımıza bol bol rızıklarınla yardım et
çocuğu olmayanlara hayırlı evlatlarla göz aydınlığı ver
yuvası dağılanlarımıza güç ve kuvvet ver
varlığını, evini,işini,eşini,sevdiğini kaybedenlerimize sabır güç ve direnç ver ve yüzlerine hayır kapıları açıp kaybettiklerini misliyle kazanmalarına yardım et
çaresizlerimize çare ver, umutsuzlarımıza umut ver
dua edemeyenlerimize huzur nasib et ve yardımlarını hissedebilmelerine de yardım et
YA RABBİ, vatanımızı, milletimizi,cümle islam ümmetini ve cümle insanlığı insanların, cinlerin ve şeytanların zararlarından,yıkımlardan,savaşlardan kıtlıklardan depremlerden ve bütün afetlerden koru
ALLAH'IM,, Habibin Muhammed Mustafa hürmetine dualarımıza icabet et, bildiğimiz ve bilmediğimiz bütün yönlerden bize hayır ver, bildiğimiz ve bilmediğimiz bütün şerlerden bizleri koru
gurbette olan dostlarımızın sığınağı ve koruyucusu ol, sağsalim ve bol kazançlarla vatana dönmelerine yardım et
RABBİM SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ
DUA SAATİNDE DUA DOSTLUĞU DUASI....(cihan)
(17 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM SEN BU GECENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE EFENDİMİZ(S.A.V.) YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ET BİZİ CÜMLEMİZİ FERHA CIKART YÜCE RABBİM
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN..AMİN..AMİN..AMİN..AMİN..kardeşim.
Rabbim cümlemizi birbirimize hayır duada bulunan kullarından eylesin,cümlemize merhamet etsin hepimizin yüzlerini dünyada ve ahrette güldürsün Rabbim.18 yıl önce gönderildi # -
Amin
Amin
Amin18 yıl önce gönderildi # -
amin rabbim dularımızı kabul et iki cihanda rahmetini esirgeme rabbim
amin amin amin
allahım kabul et dualarımızı amin.rabbim daha fazla yüreğimizi burkma burda dostlarımızın her ne tür dertleri varsa gider istekleri olanlarada muradlarını ver rabbim amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
AMİN AMİN AMİN
amin amin amin
AMIN...
ALLAHIM SEN BU SITEYI KURAN VE ŞUAN BURADA BULUNUN KARDEŞLERIMLE BERABER
BINLERCE HAYIRLI CUMALAR YAŞAMAYI DUA ETMEYI HEP NASIP ET ALLAHIM.
BIZLERI BIR BIRIMIZDEN KOPARMA ILAHI YARADAN.18 yıl önce gönderildi # -
Cihan kardeşim Biraz geç olacak ama...
Amin...
Allahım Cihan kardeşimin ve diğer kardeşlerime sağlık ve afiyetler ver.
Amin...
RABBİM SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA AL'İ SEYYİDİNA MUHAMMED.18 yıl önce gönderildi # -
AMIN AMIN AMIN ALLAH RAZI OLSUN CIHAN ABIM RABBIM GONLUNUZE GORE VERSIN INSALLLAH YUREGINIZE SAGLIK
ALLAHIN SELAMI VE MERHAMETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN. BU SİTEYE ŞİMNDİ KAYIT OLDUM DUALARINI ZDAN BİR ZERRE DE BEN NASİPLENİRSEM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. RABBİM DUALARIMIZI KA"BEİ MUAZZAMA VE RAVZAİ MUTAHARRADA YAPILAN DUALARA İLHAK İLE MÜSTECABEYLE YA RABBİ. AMİN AMİN Bİ HÜRMETYİ TAHA VE YASİN VELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN. AMİN AMİN AMİN
dostlarım,bu gece saat tam 10 da dua etmeyi unutmuyalım.
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah.
amin..amin..***HAYIRLI CUMALAR DUA DOSTLARIM***
Amin Amin Amin
Hayırlı Cumalar!
amin amin amin
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin cuma gecesi hürmetine amin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.