ALLAH RIZASI İÇİN BANA DUA EDİN DİLEKLERİMİN OLMASINI ÇOK İSTİYORUM BİLDİĞİM YADA KİTAPLARDA BULDUĞUM BÜTÜN HACET DUALARINI OKUDUM NAMAZLARIMI BIRAKMAMAYA ÇALIŞIYORUM ALLAH KABUL ETSİN SİZDE BANA DUA EDİN LÜTFEN BU MÜBAREK GECENİN HATIRINA ALLAH DUALARIMIZI DUYSUN DİLEKLERİMİ GERÇEKLEŞTİRSİN AMİN AMİN AMİN
ALLAH RIZASI İÇİN BANA DUA EDİN
(21 mesaj) (16 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
SANA ALLAH RIZA İÇİN 100.LA HAVLE YOLLADIK.LÜTFEN KABUL ET.
ŞİMDİ SENDE ALLAH RIZASI İÇİN BİZLERE BİR FATİHA OKU OLURMU.AMA SİTENİN EN BAŞINA YAZ FATİHANI BAKALIM NE DEĞİŞECEK.
SELAMETLE...19 yıl önce gönderildi # -
KADİR BABA ALLAH RAZI OLSUN
19 yıl önce gönderildi # -
gizem kardeşim rabbim senin gönlünden ne geçiyorsa versin en kısa zamanda bende senin gibiyim hacet namazları kılıyorum akşamları yatmıyorum hep dua ediyorum inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir aminnnn
AMİN AMİN AMİN
Allah ibadetlerinizi makbul dualarınızı hayırlısıyla kabul eylesin.Gizemciğim,ne güzel Allah bu güzel ibadetlerinde seni daim eylesin.gönlündeki dileklerini de hayırlısıyla nasip eylesin
Amin amin amin Allahım ne muradın varsa bir an önce kabul buyursun katında inşallah
AMİN ALLAH RAZI OLSUN
Rabbim seni yalnız bırakmasın elinden tutsun.Seni sevdikleriyle beraber eylesin imanın tadını versin İnşaallah..... selam ve dua ile
rabbim dualarını kabul etsin.ne dileğin varsa kabul olsun inşallah.
canım kardeşim Allah herşeyi gönlüne göre ve hayırlısını versin. ne muradın varsa allah kabul etsin.
Allah ne muradın varsa hayırlısını nasip etsin inşallah
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
GİZEM 10 FATİHA OKURUM . ALLAH KABUL ETSİN
ALLAH RAZI OLSUN
Allah sizlerin dualarini kapul eylesin ve hersey gönlünüzce olsun
bende siziler icin elimden geleni yaptim 100 la havle sizlere yoladim kabu edin sizde insallah benim icin dua ederbilirsiniz
allaha emanet olun19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH TÜM DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN.ŞUAN DIŞARIDA YAĞMUR YAĞIYOR.ALLAH DİLEKLERİZİ KABUL ETSİN.
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin, sıkıntılarını gidersin inşallah. amin amin amin
GİZEMCİM CANIM INSALLAH DUALARIN KAUL OLUR..ICINDEN NE GECIYORSA GERCEKLESIR CANIM...AMIN AMIN...
gizemcim tez zamanda tez saatte Allahım muradını verir inşallah. Bak Recep abimizn sitede yazdığı bir sekine duası var, çok güzel, ben onu "filiz abla sana yazdım" adlı duada tekrra koydum canım, oku aklına geldikçe.
Kardeşim Rabbim dileğini tez zamanda versin işallah. sana ve bütün duaya muhtaç kişilere dua edicem ediyorumda sende bana et olurmu
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.