MehmetAkif
Dua Dostu
diyor ki :
"""selamün aleyküm din kardeşlerim..kayıt olalı 5 dk oldu..kanser hastası olan anneannem için, hastanede yatmakta olan hamile eşim ve bebeğimiz için şifalı dua ve sureler ararken böyle güzel bir siteyle karşılaştım.çok güzel bir aile olmuşsunuz Allah razı olsun, Kadir abimizin annesinede Allahtan rahmet ve kalanlara sabır diliyorum. Rabbim mekanını cennet etsin Amin """
**
http://mucize.net/forum/topic/6676?replies=18
yeni bir dostumuz dua istiyor...
(9 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim, Allah sınavlarınızdan ferahlıklarla geçmeyi nasib etsin,
anneannenize şifa ve afiyet versin, eşinize kolaylıklarla doğum yapmayı nasib etsin, doğacak bebenize de sağlık ve afiyet versin
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim Mehmet Akif kardeşimizin anneannesi eşi ve bebeğine acil şifalar nasip et. ŞAFİ isminle muamele et yarabbim. Kardeşimizede sabırlar ver.
AMİN AMİN AMİN
7 fatiha hediyem. Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum 10dakika falan oldu hastaya acil şifa diliyorum 11ihlas okudum allahım kabul etsin .dogacak bebek içinde Allah'ım analı babalı büyümek nasip etsin...
18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldiniz
rabbim yar yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
allahım darda bırakma kullarını sana sıgınıyoruz ya rab
3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM KARDEŞİM RABBİM ANNEANNENE ACİL ŞİFALAR EŞİNEDE HAYIRLI DOĞUM NASİP ETSİN AMİN
Rabbim anneanneye şifa doğacak bebeğe hayırlı bir ömür ve sevdikleriyle iman dolu bir ömür versin bu abimize insallah
ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
YUVALARINA NUR MUHABBET DOLSUN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.