arkadaşlar siteyi dua ararkaenbuldum.benimde duaya ihtiyacım var.lütfen banada dua edin.2.5yıllık evliyim ve çocugum olmuyor.hem maddi hemde manevi yönden çökmek üzereyim.bu sıkıntılı gnlerimde ne okuya bilirim lütfen yardım ve dua edin.çok ihtiyacım var bu ay özellikle tedaviye başladım.
çocuk istiyorum
(38 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim kimseyi darda bırakmasın ve benide daha fazla aratmasın.
18 yıl önce gönderildi # -
slm dua dostu arkadasim,allahtan umudunu kesme benimde bi akrabamin cocugu olmuyor.ama asla dua etmekten vaz gecmior.hergün yasin-i serif ve 3 ihlas süresini 1 fatiha okudugunu söylüyordu. sende aynisini yap ve allaha güven allah istedikten sonra hersey olur.dualarin insallah kabul olur.amin amin amin.
rabbim hayırlısınla tez vakitte evladını kucagına versin
Allah yardımcın olsun.Rabbim tez vakitte gönlündekini nasip etsin inşallah.
allah hepinizden razı olsun.
ya Vehhab* Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab* Ya Vehhab
EYYY RABBİM KARDEŞİME HALİM SELİM ALİM HAYIRLI İMANLI HAYALI TAKVAALI HİZMET YOLUNDA SAĞLIKLI SIHHATLİ AFİYETTE DÜNYASINI VE AHİRETİNİ GÜZELLEŞTİRECEK HAK YOLDA OLAN SALİH VE İHLASLI EVLATLER NAASİBB EYLE
AMİN!AMİN!AMİN!
(BENİM ÇOK BEĞENDİĞİM BİR DUA, BİR BAŞKA DUA DOSTU KARDEŞİMİZİN DUASI...
BÜTÜN KALBİMLE DİLİYORUM. BÜTÜN GÖNLÜMLE, BÜTÜN İÇTENLİĞİMLE.HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM DİLERSE HERŞEY OLUR.İNŞALLAH.BÜTÜN İSTEYENLERE VERSİN ALLAHIM. AMİN!)18 yıl önce gönderildi # -
insallah allah tez zamanda hayırlısı ile gönlündekini verir allah yar ve yardımcın olsun
Allah yardımcınız olsun kardeşim, tez zamanda sıkıntınızı ferahlığa çevirsin, hayırlı evlatlar nasib etsin,amin amin
ALLAH YARDINCIN OLSUN RABBİM TEZ VAKİTTE SANA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN AMİN AMİN
rabbim tez vakitte salih kimselerden hayırlı bir evlat nasip eder size inşallah
ALLAH SİZE HAYRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH
SENİN NURUN GÖNÜLLERE ŞİFADIR YA RESULALLAH
İSMİNE AŞIK BÜLBÜLLERE SELADIR YA RESULALLAH18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLAR VERSİN SİZE AMİNNN.
insallah hayırlı bir evladın olur ve insallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alma sevincini yasatır Rabbimm sana. seni çook iyi anlıyorum duaya sıkı sıkı tutun Allahın ol deyip olduramayacağıı bişey yoktur yeterki sen ümidini kybetme hiç vazgeçme istemekten hiç
- Her gün Sabah namazının farzı ile sünneti arasında 41 defa Fatiha okuyan kişi; makam ve mevki sahibi olur. Fakirlik görmez, hastaysa şifa, zayıfsa kuvvet bulur. Emniyet içinde bulunur. Kısırsa çocuğu olur. İzzet ve şeref elde eder...Kardeşim bunu başka bir sitede bulmuştum..inşallah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evladınız olur..
yüce Rabbim hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasib etsin size inşallah.
rABBİM HAYIRLISINI NASİP EYLESİN İNŞ. İNŞ. DUALARIN KABUL OLUR ARBBİM SNA VE TÜM İSTEYENLERE O DUYGUYU TATTIRIR. İNŞALLAH BENİMDE HAYIRLI EVLADIM OLUR BENDE DUACIYIM RABBİMDEN HAYIRLISINI DİLİYORUM ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN KATINDA RABBİMİN KAPISI UMUTSUZLUK KAPISI DEĞİL RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.
Yüce Rabbim bu kadar gönülden istiyorsanız size o mutluluğu tatdıracaktır inşallah. Dularınızı ve ümidinizi eksiltmeyiniz.
rabbim hepinizden razı olsun.ben sizler gibi güzel dualar edemiyorum.acizim bu konuda sadece rabbimden istiyorum.dostlarım bayramdan sonra aşılama yapılacak tutması için dua edin lütfennn..biliyorumki rabbim ol diyince olacak ve onun yanında hiç birşey çok degil.ama daha geçenlerde bir tanıdık sırf zevki için gidip çocugunu aldırdı.ben okadar çırpınırken o kadar iisterken...isyana düşmekte korkutuyor.buda benim sınavımdır belki.dua edinde isyana düşmeyeyim ve daha fazla rabbim aratmasın.içim sızlı bir çocuk görünce pskolojik olarata kötüyü.kafanızı agrıttım am kimseyle paylaşamıyom.dualarınızı bekliyom.güzel haberleri yazmakta nasip olur inşallah.
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM İNŞALLAH BU MÜBAREK GÜNLERDE İSTEĞİNİİZİ HAYIRLI KILIP VERİR SİZE AMİNNNNNN
inşallah en kısa zamanda bir evladınız olur.
sevgili allah dostu esra hanım benim kız kardeşim in 8 yıldan beri çocuğu olmuyor,fakat en temiz ağızlardaki dualar dostların duasıdır fakat allah herşeyin hayırlını nasip eylesin..
rabbim yarıdımcı olsun ihşallah tez vakitte hayırlı bir çocuk nasip etsin duaların tez günde kabul olur ihşallah amin
Allah yar ve yardimcin olsun.insallah en kisa zamanda bebegini saglikli bir sekilde kucagina verir..umudunu ve inancini kaybetme.Hayirlisiyla demeyi unutma canim kardesim.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)
"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.) (12) (13) (14)Duanın Kabulü
Büyük zatlar, bir kimse dua ettiği zaman 7 kere "Yâ Vehhâb" dese o kimsenin duasını Allah teala kabul eder, demişlerdir18 yıl önce gönderildi # -
bence dua et fakat duanın adabı vardır duanı ederkende şu şekilde geçiriçinden
1.bu zmnlarda hayırlı deil o yüzden ilerki zmnlarda duam kabul olcak
2.hayırsızsa bu zmnda deil hayırlıysa bu zmnda duamı kabul eyle
3.bu dünyada kabul etmdiğini diğer dünyada kabul edecek rabbim..die bu şekilde içimizden geçirelim zaten hayırlıysa allahım kabul eder ama şunuda unutmayalım rabbim sewvdiği kimsenin duasını çok çabuk kabul etmezmiş nedeni ise bana daha çok dua etsin bnmle daha çok konuşsun istermiş sevmediklerinnkinide çok çabuk kabul edermiş çünki zaten rabbimin sevmedikleri ibadetden takva sahiplerinden alimlerden şeriattan uzak yaşıyanlardır onlarlada pek konuşmak istemezmiş çok küçükken bana hocam demişti allahım herkezi takva sahibi eylesin çocuklarınızıda hayırlı evlat hayırlı talebe nasip eylesin allahım hayırlysa en yakın zmnda sanada hayırlı bir evlat versin aminn dualarınızla rabime emanetim..
RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP EYLESİN.AMİN.
esra hanım yeni gördüm sizi hoş geldiniz dua dostluğuna
rabbim hayırlısıyla tez zamanda öpüp koklacayacağın,bebeğini kucağına almayı nasip etsin amin
rabbim hayırlı ise versin hayırsız olupta keşke olmasaydı dedirtmesin rabbim her şeyin en iyisini bilir o yüzden hayırlı olması için diliyorum rabbimden.18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.