rabbim hepinizden razı olsun.yazdıgım son msjdan bu yana 1 negatif aşılama geçirdim ve şu anda yine aşılama sonucunu bekliyorum.yine olmadıgını hissediyorum.çok zor kardeşlerim.çok yoruldum ve yıprandım.buda benim sınavım diyorum ama çoooook zor.içim acıyo ama elden bişey gelmiyor yani rabbim ne derse o olur.rabbim beni daha fazla bekletme.korkuyorum gücümün,sabrımın tükenmesinden.dualarınıza çok ihtiyacım var.allah rızası için.
çocuk istiyorum
(38 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLISI OLUR BENİM BİR ABLAM VARDI YÜCE RABBİM 10 YIL SONRA ONA BİR ERKEK EVLAT VERDİ RABBİME SIĞIN O VERİR SABRINIDA MÜKAFATINA İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
esracım umutsuzluğa kapılma ikinci aşılama oldu diyorsun
ama umutsuzsun allahtan ümidini kesme.belki benim yazılarımı da okumuşsundur burda
bende 3 yıllık evliyim ve bendebir bebek istiyorum rabbim henüz uygun görmedi demek ki
diyorum ama bende gerçekten maddi ve menvi anlamda çökmüştüm
dua doslarım sağolsun yanlız bırakmadılar beni bende senin gibi bu dostları dua ararken buldum rabbime çok şükür.
bende bir ilaç tedavisi geçirdim ve 2 aşılama sonuç hala negatif
daha bu c.tesi kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı nasıl üzüldüğümü anlatamam
kelimeler yetmez yani çok zor.
allah kimseyi velat hasretiyle imtehan etmesin
kimsenin kucağını boş bırakmasın.akla gelmeyen başa geliyor işte
inşaalllah bu aşılaman olumlu sonuç verir kardeşim
allahın izniyle ve hayırlarla bebeğini almayı nasip etsin yüce rabbim
yüzünü güldürsün18 yıl önce gönderildi # -
sagolasın kardeşim.bende 3 yıllık evliyim.ama evliligimin en güzel günlerini tedavilerle geçiriyorum.bide üstüne çevre baskısı var insanlara dert anlatmak okadar zorki.ailemden uzaktayım ve sırf tedaviler aksamasın diye 1,5 yıldır memleketime gidemiyorum.allah eşimden razı olsun o yanımda.derdimle kafanızı şişirdim ama kimseyle konuşamıyorum.bir anlamda dert ortagı olduk.rabbi tez zamanda seninde yüzünü güldersün.
Selamünaleyküm kardeşlerim umudunuzu yitirmeyin Rabbim yardımcı olacaktır. Çalıştığım yerde bir arkadaşım 7 yıldır bebek hasretiyle sürekli hastanelerde umut peşindelerdi Rabbim 7 yıl sonunda onlara 3. bebek bahşetti olmadı olmadı ama sonunda Rabbim 3 tane verdi ne güzel bir şey şükür Rabbime umutlarınızı yitirmeyin sabırla isteyin en sonunda verecektir. Rabbim oesrao, elit29 ve diper kardeşlerimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle tez vakitte inşallah. amin amin amin
Zekeriya Aleyhisselâm şöyle duâ etti: “Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
Nihayet Cenâb-ı Allah tarafından duası kabul edildi ve kendisine iffetli, efendi ve mübarek bir erkek çocuk müjdelendi.
Rabbim rahmetiyle sıkıntızı gidersin .En kısa zamanda imanlı, sağlıklı, hayırlı bir evlat sahibi olursunuz inşallaH.
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin size inşallh.. ya vedud ya vedud ya vedud
insallah cocugun olur dua edicem senin icin. allah gönlüne göre bir evlat sahib etsin insallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.