DUA DOSTU ARKADASLAR,BEN BU SITEYE COK SEVDIGIM BIR ABLAM SAYESINDE ÜYE OLDUM.BEN O KADAR COK YANLIZIM KI SIZE BIRAZ SÖYLE BAHSEDEYIM BENIM AILEM YOK VE BEN YURT DISINA GÖRÜCÜ USULU EVLENDIM.ALLAH BAGISLASIN BIR KIZIM VAR.AMA EVLILIGIM ESIMIN AILESI SAYESINDE KÖTÜ GIDIYOR.EV ALIP ONLARIN YANINDAN UZAKLASMAMIZ LAZIM.YOKSA BU EVLILIK SÜRMEYECEK NE OLURSUNUZ BU GARIP YANLIZ DUA DOSTU AKADASINIZA ALLAH RIZASI ICIN BIR DUADA SIZ EDIN.DUALARINIZI BEKLIYORUM.ALLAH SIMDIDEN TÜM DUALARINIZI KABUL ETSIN.
EVLILIGIM KÖTÜ GIDIYOR ALLAH RIZASI ICIN DUALARINIZI BEKLIYORUM
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün gonlünün muradını versin yolunu acık etsin kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar yardımcın olsun ,seni sıkıntından kurtarsın hep gönlünden geçen muradını versin rabbim amin
Allah her an yanında olsun güzel kardeşim.şu zikirleri hiç ağzından eksik etme;
ALLAHÜMME YA HALİMÜ 88 kere
mülayim davranıcı demek,adamın sana karşı yumuşaması için,ALLAHÜMME YA MUKADDİMU 184 kere
cenabı hak her konuda zafer ihsan eder okuyanaALLAHÜMME YA MELİKEL MÜLKÜ 90 kere
her mülkün hakiki sahibi demek,okuyan halk tarafından sevilir,yüksek makama ererDÜŞMANI DEF ETMEK İÇİN
ALLAHÜMME YA AHİRU 801 kere
ZULMEDENDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN
ALLAHÜMME YA MÜNTEKİMÜ 630 kere
ZULÜMDEN KURTULUP HER MURADA ERMEK İÇİN
ALLAHÜMME YA CABBARÜ 206 kere
Allah yardımcınız olsun kardeşim, sıkıntılarınızı ferahlığa çevirsin,,
RABBIM EVLADINIZIN YUZUNE BAKSIN.
INŞALLAH YUVANDA AILENLE HUZURU BULUP MUTLU MESUT RABBIMIN YOLUNDA YAŞARSINIZ.18 yıl önce gönderildi # -
5 ayetel kürsi okuduk rabbim yar ve yardımcın olsun amin.unutmaki yanlız değilsinrabbimiz var dua dostların var kardeşim.
11 İHLAS ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.
ALLAH SİZİN İÇİN EN HAYRLISI NE İSE SİZİ MUTLU EDECEK NASİPLER YAZSIN KADERİNİZE İNŞALLAH
bana dua gönderen herkesten allah razi olsun...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.