BEN 25 YASINDAYIM ÇOK İYİ NİYETLİYİM,BONKÖRÜM ,NAMAZIMDA,NAFİLE İBADETİMDEYİM VE HAKSIZLIĞA HİÇ TAHAMMUL EDEMEMİŞ GENÇ BİR KIZIM.İNANIN BIKTIM ARTIK KADERİM BENİ ÇOK SINIYOR HEP HAİNLER KALLEŞLER KARŞIMDA BU AHİR ZAMANDA KİME GÜVENEYİM YA AKLIMI BOZACAĞIM.DUA EDİN LÜTFEN ARTIK YAŞAMA TAKATIM KALMADI.RABBİM SADECE ÖLMEK HAYIRLISI İSE ÖLMEMİ YAŞAMAK HAYIRLI İSE YASAMAMI NASİP ETSİN AMİN.
İÇİM YANIYOR YAŞAMA TAKATIM KALMADI
(17 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım
boyle duşunme lutfen.
yazını okudum cok uzuldum.18 yıl önce gönderildi # -
şerıfe canım kardeşım.
yazmanı beklıyorum.
konuşalım ıstersen.
sana dua edecegım bıtanem.18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim yazdıklarını okudum çok üzüldüm sen şimdi büyük imtahandasın sadece sabır etmek gerekiyor sabır acı ama meyvesi çok tatlıdır dilerim allahım bundan sonra herşey gönlünce olur hergünün sabahı var allah yolundaki engelleri kaldırsın sıkıntılarını gidersin rabbim yar ve yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
ÖNCE ATEŞLE DAĞLARLAR
SONRA KAŞIRLAR VE PARLATIRLAR
SABRET KARDEŞİM
ŞÜKRET KARDEŞİM
ALLAH SİZİNLE
ALLAH KENDİSİNE TUTUNANLARI HİÇ YALNIZ BIRAKIR MI
AFV VE MAĞFİRET SAHİBİDİR
İKRAM EDENDİR
ŞEFKATLE SARANDIR
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
her sıkıntının ardında bir ferahlık mutlaka vardır.sen sadece sabret canım benim bak herşey nasıl da yoluna giriyor
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDESİM BENDE AYNI DURUMDAYIM ALLAH BEN VE BENİM DURUMUMDA OLAN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN
SABRET KARDEŞİM RABBİM HEP İYİLERİN YANINDADIR
SENİN İÇİN DUA EDECEĞİM ALLAH YARDIMCIN OLSU AMİNNN.18 yıl önce gönderildi # -
ARIN VE DİĞER KARDEŞLERİM YAŞIYORUM ÇOK ŞÜKÜR CANIMA KIYMAK GİBİ BİR GİRİŞİMİM OLAMAZ HAŞA VERENDE RABBİM ALANDA SADECE YÜREĞİMDEDİ YANGIN BENİM HAYATLA BAĞIMI KOPARDI ÖLÜM GÜNÜMÜ BEKLİYORUM SABIRLA NE YAPABİLİRİMKİ BAŞKA DERDİMİ BİR BİLSENİZ YER GÖK İNLİYORDUR AMA ÇOK ŞÜKÜR RABBİMİZ VERENDE RABBİM DERTLERİMİZİ ALANDA YA SABIR YA SELAMET HAKLARINIZI HELAL EDİN.RABBİM GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN AMİN.
serife herseyin iyisine layıksın sabret Allah yardımcın olsun insallah
s.a. kardeşim her insan hayatında çeşitli şeylerle imtahan edilcektir önemli olan sabır sabretmelisin unutmaki rabbim kimseyi kaldıramayacağı yük yüklemez ve ümit kesmekte insanlara yakışmaz rabbimden ümüt kesmeyin mutlaka bir yol göstercektir sizin şer gördükleriniz belki hayırdır bunu bilemezsiniz ve yaşamdanda ümidinizi kesmeyin bu dünya için hiç ölmicek gibi yarın ölcek gibi ahiret için çalışmanız gerek sanırım çok zor günler geçiriyosunuz rabbim yar ve yardımcınız olsun inş feraha eresiniz. felsefeniz keder yok Allah var olsun
CANIM KARDEŞIM
HER NE YAŞIYORSUN TABIKI BEN BILMIYORUM AMA SABRINI ARTIRSIN ALLAHIM.
INAN HER ŞEY DUZELECEK.RABBIM YARDIMCIN OLSUN CANIM.AKŞAM YAZINI GORDUGUMDE COK UZULDUM.
NE OLURSUN KENDINI TOPARLA VE RABBIMIZDEN BAŞKA ŞEY DUŞUNME.DERTLERIMIZIN DERMANI SADECE VE SADECE 'RABBIMDE'18 yıl önce gönderildi # -
Allahım şerife kardeşimizin her zorluğunu kolaylaştırmakla ona lütufta bulun.amin.
Canım Şerifeciğim,
Sana bir kitap önermek istiyorum. Vehbi VAKKASOĞLU'nun ÜZÜNTÜSÜZ YAŞAMAK isimli kitabını lütfen en kısa zamanda bul ve oku. İnşaallah bir nebze olsun rahatlamana ve yaşadığın olaylara farklı bir açıdan bakmana yardımcı olacaktır. Elbette bizler de elimizden geldiği, dilimiz döndüğü kadar senin için ve senin durumunda olan cümle kardeşlerimiz için dua edelim. Bakara suresi 55. ve 56. ayetleri olan, "inna lillahi ve inna ileyhi raciun" u da bol bol okumaya çalış bu günlerde... Hem biliyorsun Rabbimiz buyuruyor ki; "sizin şer sandığınız belki sizin için hayırlıdır, hayır sandığınız da belki şerdir. Siz bilmezsiniz, Rabbiniz bilir". Umalım ki bir an önce hayra kavuşalım. Ayrıca Sait Alpsoy'un Bela ve Musibet niçin gelir? nasıl korunulur? isimli kitabını da okumanı tavsiye ederim. Mevlam yar ve yardımcın olsun. Unutma ki her gecenin bir sabahı vardır! Selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
cok degerli serife hanim ben birgun ayakkabim yok diye uzuntuden agliyordum.ama karsida ne goreyim:ayagi olmayan bir adam zar zor karsi tarafa gecmeye calisiyor.oylece bir adama birde ayaklarima baktim ve ayagimin olupta ayakkabim diye sukretmeye basladim.ha diyeceksin ki sen benim dertlerimi bilmiyorsun diyeceksin cokta haklisin.ama isin amasida var.hayat bu neyin ne zaman olacagi hic belli olmaz.eger ki bir firsatim olursa sana bu konuyu detayli bir sekilde anlatmaya calisirim.hayatta yuce mevlamizin izniyle ihtiyarlik ve olumun disindaki herseyin cozumu vardir.unutmaki umudun bittigi yerde baslarmis umut ve umit vede bittim dedigin anda pilinin bitmesine daha cok vardir.hadi canim arkadasim hersey gonlunce olsun.gun dogmadan cok seyler dogar.kal saglicakla ve selametle
selamunaleykum degerli dua dostlarim serife arkadasimizdan bir haftadir ses seda yok bilginiz varmi
Bu kadar inancli ve ibadetinde olan bir yürege bu isyan yakismiyor..hepimiz zaman zaman yasamaktan daraliyoruz..insanlar tarafindan kandiriliyoruz sevgimiz cabamiz bosa cikiyor..yürek acisi yaptigimiz kayiplarimiz oluyor...ama Ya SABIR Ya Safi ....Senki iman gücü olan bir insansin..yapmayin rica ederim Allahin gücüne gider..kildiginiz namaziniz ettiginiz dua nafile olur...Allah herseyin hayirlisini bilir...mutlak ve mutlak bildigi bir sey vardir..O ol demeden hic bir sey olmaz..biraz zaman gecince iyikide böyle olmus dersiniz...Size sagduyu ve iman dilerim..Sanmayinki ,hainler ve kallesler tek sizin karsiniza cikiyor.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.