Dua dostu kardeşlerim canım çok sıkılıyor...Abimin 2 tane melek yüzlü çocuğu var.Eşiyle arasında problemleri var...Analaşamıyorlar bu yüzden abim ayrılmak istiyor...Allah rızası için dua dostlarım bir yuvanın daha yıkılmaması için, abimle eşinin eski muhabbetlerine kavuşmaları için,özellikle o güzel meleklerim için dua istesem sizlerden....
Allah hepinizden razı olsun şimdiden...Selam ve dua ile...
BİR YUVA DAHA VAR SALLANTIDA
(16 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA HAYYU YA KAYYUMU YA LATİFU YA HALİMU YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH..
Rabbim kalplerine yuvalarına huzur versin, hayırlar nasib etsin kardeşim...18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAHYA FETTAH
Yarabbim sen yuvalarına huzur mutluluk nasip et. birbirlerine sevgi ve muhabbetlerini artır. Rızandan ayırma. Çocuklarının yüzüne bak haklarında hayırlı olanı nasip et.AMİN AMİN AMİN70 kere sad süresi aile huzursuzluğuna karşı okunuyor.
18 yıl önce gönderildi # -
insallah allah yuvalarına mutluluk ve huzur verir allah ayırmasın hicbir yuvayı
Allah razı olsun...
Sudemeral kardeşim bu sureyi ben okusam olur mu? Canım çok yanıyor çok üzüldüm...18 yıl önce gönderildi # -
hatice baskasına niyet edilerek tabiki okunur ama abinin eşine de söylesen oda okusun insallah haklarında hayırlı olan olur insallah muhabbetleri artar her kötü günleri geride kalır. Rabbim yardımcıları olsun
YA VEDUD YA VEDUD YA VEDUD.
RABBIM YARDIMCILARI OLSUN.
HAKLARINDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN.18 yıl önce gönderildi # -
yüce Rabbim yuvalarına dirlik düzen huzur ve mutluluk versin yuvalarının bozulmasına müsade etmesin.amin.
Amin Allah razı olsun hepinizden...İnşallah hayırlısıyla atlatırlar...Ben çocuklara çok üzülüyorum...Allahım yardımcıları olsun ...
ALLAH YUVALARINA HUZUR VE MUTLULUK VERİR İNŞALLAH YAVRULARININ ANALI BABALI BÜYÜMESİNİ SAGLAR İNŞALLAH AMİN.
allahım selamete çıkarsın .amin
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYİLAZİM. HER GÜN 100 DEFA OKUYUN ALLAH YARDIMCILARI OLSUN YUVALARINA HUZUR VE MUTLULUK VERSİN.
Arabbim yardımcı olsun hakkında hayırlıysa sana geri döndürsün inş.
RABBİM YUVALARINA HUZUR VERSİN İNŞALLAH.
Allah yardımcıları olsun.Kardesimin derdini cok iyi anlıyorum yuvanın yıkılması cok acı.Allah kimseye yasatmasın.İnsallah Allah kalplerini birbirine ısındırır.
Rabbm hkkınızda hayırlıysa evine dönmeni nasip eylesin rabb,im büyük kardeşim inş. herşey allahın izniyle yoluna girer.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.