deniz26 kardeşim gibi sevdiğimden ayrıldım birbirimize kavuşmamız için duanıza ihtiyacım var
duanıza fazlasıyla ihtiyacım var yanımda olun
(19 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcın olsun...Rabbim hakkında olanı nasip etsin inşallah...Amin...
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hakkında hayırlı ise nasip etsin amin
arzu kardesim acısının nasıl oldugunu biliyorum allah yardımcın olsun bende yeni ayrıldım allah hepimizin yardımcısı olsun
allahım sevenleri ayırma.hayırlı insanlarla karşılaştır gençlerimizi amin
amin amin amin
Rabbim bütün sevenleri hayırlısıyla kavuştursun.Allah yardımcın olsun.selam ve dua ile...
ALLAH HAYIRLISINI MASİP ETSİN KARDESİM
ALLAH SABIR VERSİN KARDEŞİM. HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN.DUALARIM SENİNLE.
hakkında hayırlısını nasip etsin allahım . sabır ve namaz inş. kardeşim rabbim çok merhamet eden inş.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM
allah yardımcın olsun kardeşim.aynı duyguları ve acıları bende yaşıyorum.seni çok iyi anlıyorum.
ALLAH SİZE EN HAYRLISINI NASİP EYLESİN
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN AMİNN
sevgili kardşmmmm bir erkek olarak benim bile bir ay önce biten ilişkimin şokunu atamadığımı düşünrskk sana cenabı allahtan sabır diliyrm..ayrılmak terkedilmek bu kadar yıkıcı bukadar üzüntü verirmymş...bir aydır bir erkek olarak göz yaşı dökyrm...bu nedemek bilirmsnn...ama artık biraz daha güclym dualara sarıldmm..cenabı allah hayırlısını ver de karşmm olsnnnnnnnn birleşlm demeeeeeeeeeeeeeeeeeee..hayırlısınr dile o bilennn o doığruyu görendir...cenabı allah ogüzel yaralı kalbinin aglayan gözlerinin hesabını o sorar...o akan damlalar onun icini parcalar..merak etme....sana döncekk dua ettttttttt ama sadce dua ett allaha sığın rabbimle konuş..velin o senin ondan başkası ondan başkası yalann...
ALLAH HAKKINDA NE HAYIRLISI İSE ONU VERİR İNŞALLAH
yaaaa :( Allahım kalp gözümüzü aç bizim vebu udrumda olan herkesin
Allah yardımcın olsun manevi güzelliklere boğsun seni tüm acılarını unuttursun insallah
mevla dualarına kerşılık versin inşallah tez vakitte
allah hepinizden razı olsun benim için istediklerinizin kat kat fazlasını rabbim sizede versin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.