selamınaleykum arkadaslar ben bırısıyle evlenmek ıstıyorum ama ailem istemiyor noolur sizde dua edın bana RABBİMİN izniyle eger hayırlısıysa olsun cunku bır mumın ın mumıne duası gunahsız agızdan edılen dua gıbı kabul olurmus ALLAH RIZASI ICIN DUA ISTIYORUM RABBİM EDENDENDE ETMEYENDENDE RAZI OLSUN AMİİİİNNNNNN!!!!!!!!
d u a i s t i yo r um kardeşlerim
(9 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
elf allah gönlündeki muradı tez zamanda vermeyi nasip etsin.bende bu siteya dün gece tesadüfen rastladım hemen üye oldum inşallah uğurumla gelmişimdir...hepimizin duaya ihtiyacı var RABBİM HAYIRLISINI VERSİN...
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım sen çok affedicisin affetmeyi seversin. öyleyse bizi de affet.
Rabbim her sıkıntından selamaete kavuştursun inşallah . amin amin amin amin diyen günahsız melekleri yüzüsuyu hürmetine18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH EN DOĞRUSUNU BİLİR
SİZİN İÇİN HAYRLI İSE RABBİM TEZ NASİP ETSİN SİZE İNŞALLAH
İNŞALLAH İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM KAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN.
rabbim hayırlısını versin darda koymasın yüregini
HAKKINDA HAYIRLISIYSA RABBİM NASİP ETSİN İNŞALLAH.
insallah elif kardes insallah evlenir ve mutlu olursunuz insallah. Allaım sen hayırlı bir evlilik nasip et.
kardeşim....bende siz güzel kardeşlerimin dualarına katıyılor..dün buldum bi güzel siteyi...hepiniz gercekten cok iyi cok güzel insanlarsınız...yeri gögü tutan duadır..sevgili kadşm sen ne istersen iste hayırlısıını iste...cenabı allah hayırlı ise versin hayırlı ise evlenin...ailen büyüklerin senin icin kötüsünü istemez senin kötü olmanı istemez senin göremediğin sevgiyle aşk ile kör olduğun coğu konuyu onlar daha iyi görür ve değerlendirir...sevgili kardeşmm allha sığın..istihareye yat...cenabı allah sana işaretini verecek ve seni güclü kılacaktır..bende ayrıldım sevgilimdem ve bende acı cekiyrmmm hic hayırlısını dilemedim hep olsn dedim..ama güzel rabbim o herşeyi bilen belkide beni büyük bir beladan cekti aldı....yıllar belkide aylar sonra bunu anlıcam....bizler zavallıyz o ise güclü ve bilenn alaha sığınn........
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.