buaksam yüzükleri attık.. yerde miyim göktemi bilmiyorum ağlamıyorum henüz ağlayamıyorum sadece kara kara düşünüyorum sadece öyle donuk bi haldeyim. ben mutlu olmak istiyordum onunla hata nerde ne yapmalıyım bundan sonra bilmiyorum ama sanırım daha fazla dayanamayıp ağlıcam bağıra bağıra.. ama olmuyo kendimi tutuyorum. herkes evde daha kimseye bişey söylemedim. bana dua edin olurmu bunu nasıl kaldırıcam yada kısa sürede barısır mıyız yoksa ...aksini düşünmek bile istemiyorum belki böylesi daha iyi.. hayır daha iyi değil nolur dua edin.
YÜZÜKLERİ ÇIKARDIK NİŞANI ATTIK BİZ...........guleysa
(37 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ağlayamıyorum niye? önceden kavga ederdik hüngür hüngür ağlardım yüzüğüm yok şimdi.. içim çok bunalıyor napıcam bilmiyorum.belki hatalıyım belki değilim suçlu kim onuda bilmiyorum ne kendimi suçlayabiliyorum nede onu.ama o attı ilk. çıkardı bıraktı.. attı... sonrada ben.. ya napıcam bu bi sonuçmu? bundan sonra napıcam aileme ne dicem. çvreye ne dicem artık bir araya gelirmiyizki geliriz dimi. herzamanki gibidir belki öylesine sadece yüzükleri attık belkide sadece şakacıktan.blöf olsun diyedir belki. kendimimi kandırıyorum bilmiyorumki :((((((((((((((((((((((
dua..dua lütfen canım yanıyor18 yıl önce gönderildi # -
güleysacım,biliyosun bende yaklaşık 6 ay önce sözlümle ayrılmıştık,içim hala parçlanıyor,yanıyor,nefes alamaıyorum,hatta 6 aydır ağlamadığım ve 1 saniye canımın yanmadığı bir an bile olmadı.
Ama... 2 gün önce öyle bir ağladım,öyle bir dua ettimki hem benim hemde tüm benim gibi olanlar için;ne oldu biliyomusun ... dün ve bugün çoook mutluyum neden olduğunu da bilmiyorum,bildiğim bişey varki artık canım yanmıyo,çok değil 2 gündür böyleyim ve umarım hep te böyle olurum.
sana ne diyeceğimde farklı birşey değil,boool bol dua,hele kurban bayramına kadar hiç durma! ve perşembe günü oruç tut(Zilhicce ayı),o gün kim oruç tutup Allah'a yalvarırsa bir haceti için ,mutlaka kabul olur Biiznillahi te ala!!!
ama ne istersen hep hayırlısını iste Allah'tan,çünkü Allah duaları kabul ediyo...
18 yıl önce gönderildi # -
müezza korkuyorum çok korkuyorum canım yanıyo
GÜLEYSA SAKİN OL KARDEŞİM. HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR UNUTMA.
HAKKINDA NASIL HAYIRLI OLACAKSA ALLAHTAN ONU DİLE SANA DUA EDİYORUM. AGLAMA CANIN YANIYOR ŞİMDİ KALBİN PARAMPARÇA AMA YARADANA SIGIN SABRINI VERİR ALLAH.ŞİMDİ KALK ABDEST AL ALLAH RIZASI İÇİN NAMAZ KIL . RABBİME DUA ET
SECDEDE EDİLEN DUA YI ALLAH KABUL EDER. ALLAHA EMANET OL.18 yıl önce gönderildi # -
insallah Allah dahada iyi olmanı sağlar insallah
korkma canım yaa..eminim şu an titriyosun ve soğuk terler boşalıyo senden,ama şunuda düşün her acı çektiğinde; Allah sevdiği kullarına böyle acılar verirmiş ki ömrü tükendiğinde tüm günahları gitsin diye... yani sen şu an günah döküyorsun.!!
ve ne olacağı belli olmaz,sen bekle,hemen ailene söyleme 1-2 hafta. onuda arama kendi gelsin sana.
allah yardımcın olsun güleysacığım.ama herşey yoluna girer merak etme.
canım benim anlıyorum seni üzülme olurmu?sen ağlayamışsın ama inanki benim şu an senin yerine gözlerim doldu için çok yanıyo dimi?kader diyeceksin dua ediceksin Rabbime.hayırlısını isteyeceksin ve bu sitedeki çobanın aşkını okuyup kalbini birazda olsa ferahlatıcaksın tmm mı cnm benim.Allah yardımcın olsun...sen onsuzda yaşayabilirsin bunun unutma.Rabbim haksızlık yapanların kalbine hidayet versin ...amin...Rabbimin bir bildiği vardır ki bu imtihanları veriyo dimi?herşey gönlünce olsun ve hayırlısı olsun selam ve dua ile...
GÜLEYSACIK DUALARIMIZ SENİNLE...
BURADAN BİLDİRSEK DE BİLDİRMESEK DE DUALARIMIZ SENİNLE...RABBİM YARDIMCIN OLSUN,
HAKKINDA HAYIRLI OLAN YAZILAR YAZSIN İNŞALLAH...SEN HER NE YAŞIYOR OLURSAN OL, ARKASINDAKİ HAYRI GÖREBİLME KAPASİTESİNE, DONANIMINA SAHİP BİR KARDEŞİMİZSİN...BİZ SENİ BÖYLE TANIDIK BURADA...GÜCÜNÜ ALLAHTAN ALAN HER DAİM GÜÇLÜ OLUR.
NE DENİR BİLMEM Kİ...BİZ MUCİZELERE BİLE İNANIYORUZ BUNU UNUTMA....ki...SENİN DURUMUNDA HERŞEYİN YOLUNA GİRMESİ,MUCİZE BİLE SAYILMAZ BANA KALIRSA...EĞER SENİN DE BAHSETTİĞİN GİBİ BU BİR ŞAKAYSA,BENCE BİR DAHA BÖYLE ŞAKALARI TEKRARLAMAYIN.CANIM KARDEŞİM 3 FATİHA OKUYORUM SENİN İÇİN...18 yıl önce gönderildi # -
güleysa?? ordamısın canım? okudunmu tüm yazdıklarımı?
Allah razı olsun. bir araya gelsek bile değişmesi gereken şeyler var bu şekilde zaten biaraya gelsek bile çok sürmez. Allahım ne olur hayra çevir. ne olur ebediyen ayırma benim hatalarım varsa göster onun hatalarınıda ona göster Rabbim. ayırma bizi birleştir bizi. ama daha Akıllanmış bi halde biaraya getir bizi.. sonsuza dek ayırma bizi.
her kim böyle ayrılıklar yasıyorsa onlar içinde dualarım aynı. onu aradım hersey bitti arama beni dedi.
çok basitmiş gibi geliyor belki sizlere ama böyle yazdığım gibi basit olsa keske.18 yıl önce gönderildi # -
bi daha arama,bırak o arasın eğer hatalarını düzeltmeyi düşünüyosa...
bak sana bir zikir önercem.ben yapmadım henüz ama sen yapALLAHÜMME YA FETTAH 489 kere çekilir,
perşembe yatsı ezanından sonra gece vakti oku,sevdiğin kişinin gönlünü fetheder,kendine döndürürsün..
ALLAHÜMME YA HALİMÜ 88 kere
mülayim davranıcı demek,adamın sana karşı yumuşaması için,18 yıl önce gönderildi # -
KATILAŞMIŞ GÖNÜLLERİ YUMUŞATMAK İÇİN
Ve innallahe biküm le raüfün rahim
(çekebildiğin kadar)
selamunaleykumgulesa nasilsin?biliyorum ki hic iyi degilsin.ama ben bunlari 2 yil once yasadim.ve bana birseyler soylemistin hatirlarsan.belki yuce allah'im sana seni daha iyi anlayabilecek ve istedigin gibi birisini karsina cikaracaktir.veya nisanlini ve seni deneyip size hayirlar saklamistir.ve o hayirlari size daha guzel bir sekilde vermek icin sizi bu sekilde deniyordur.ne dersin olamazmi? ve sana diyecegim kardesim hic bir sey icin acele etme sabret cunku sabrin sonu selamettir.ve allah'in izniyle ben ve butun dua dostlarimizin yaninda oldugunu unutma ne zaman istersen yardima hazirim.kal saglicakla allah'a emaney ol.
CANIM ABLAM LÜTFEN ÜZÜLME ARTIK BİR ANLIK SİNİRDEN BELKİ BÖYLE OLMUŞTUR RABBİM BAHTINIDA O GÜZEL GÜZÜN GİBİ GÜZEL OLUR RABBİMDEN HER NE DİLİYORSAN İNŞALLAH HAYIRLI KILIP VERİRİ SANA SENDE DUA ET
VEREN ALLAH ALAN ALLAH
YİNE VEREN ALLAH
SIKMA CANINI
MALİKÜL MÜLK OLAN SADECE ALLAH
VERİRSE VERİR İNŞALLAH
VERDİĞİ HERŞEY DE ZATEN GEÇİCİ DEĞİLMİ
EVLATLARIMIZ DAHİ BİZE KALMIYOR ŞU YALANCI DÜNYADA
SABIR ŞÜKÜR DE OLUN KARDEŞİM
ALLAHIM SİZİ KENDİSİNDEN UZAK EYLEMESİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Yaşamda başımıza gelen herşey aslında ihtiyacımız olduğu için gelmektedir. Yaşanan her deneyimde amaç farkındalıklarımızın artmasıdır. Her deneyim bir ders içerir ve biz öğreneceklerimizi farkedene kadar da bazen aynı deneyim yıllarca başımıza gelmeye devam eder durur. Yaşanan tüm deneyimleri haklı, haksız, iyi, kötü, doğru, yanlış diye değerlendirirsek olayların içine sıkışır kalırız. Esas amacımız yaşadığımız deneyimlere dışardan bakarak olanı görebilmektir. Direnç göstermeden olanı olduğu gibi kabul edebilmektir.
güleysacığım,sen dini bütün,mantıklı aklı başında bir kızsın.ben seni öyle gözlemledim.bu sürecide sağlıklı ve kolay atlatıcağını hissediyorum.hem,
unutmaki Rabbimiz,en iyisini bilir bu demek oluyorki,bu ayrılık senin için daha hayırlı.
Rabbime emanet ol canım benim.18 yıl önce gönderildi # -
üzüldüm çok üzüldüm birden okuyunca cok kötü kalbim sızladı :( ama sıkma sen o güzel kalbini ALLAHtan hayırlı ise olur inşallah senin için dua edeceğim unutma sabır et inşallahh herşey düzelir sende bu kötü zamanları geride bırakırsın hersey gecıyor zamanla sen sakın üzme kendini RABBIM HERSEYIN HAYIRLISINI VERIR INSALLAH SANA....ÜZME SAKIN KENDİNİİİİİ
canm kardeşm benim yazımı oku canım yanıyor demiştimmmoku onu..ve allaha sığın...ben 28 yaşındayım ve yıllarsonra doğru insan dediğim kötü durumda ona karşı ufacık birhata bile yaparsam cenabı allah beni affetmezdedğim insan beni yarı yolda bıraktı...herkese evleniyrz dedim...ama gitti...ne dicem neyapacağım bilmyrmm..geri gelmesiicin duamı edeyim yoksa hayırlısı buymuş cenabı allah böyle uygun görmş mü diyip kabullnym canm acıyo..sende allaha sığınn kardşm....cenabı allahh bilen ve işiten ayırmasa ayırmazdı döndürse döndrrürdü....allaha sığınnnnnnnnnnnnn lahavle cekkkk
canm kardeşm benim yazımı oku canım yanıyor demiştimmmoku onu..ve allaha sığın...ben 28 yaşındayım ve yıllarsonra doğru insan dediğim kötü durumda ona karşı ufacık birhata bile yaparsam cenabı allah beni affetmezdedğim insan beni yarı yolda bıraktı...herkese evleniyrz dedim...ama gitti...ne dicem neyapacağım bilmyrmm..geri gelmesiicin duamı edeyim yoksa hayırlısı buymuş cenabı allah böyle uygun görmş mü diyip kabullnym canm acıyo..sende allaha sığınn kardşm....cenabı allahh bilen ve işiten ayırmasa ayırmazdı döndürse döndrrürdü....allaha sığınnnnnnnnnnnnn lahavle cekkkk
Başına bir dert gelen kimse, ezanı kollar, müezzinin dediklerini tekrarlar ve sonra şöyle dua yapar: "Ey icabet edilen bu gerçek davetin Rabbi olan Allahım, hak davet ve takva kelimesi üzerinde bizi yaşat; yine onun üzerinde öldür ve dirilt. Bizi, diriler olarak da, ölüler olarak da bu (davete) uyanların hayırlılarından eyle".
Rabbim yardımcın olsun bütün kalbimle .canım kardeşim sen nişanlından ayrıldım diosun benim eşim beni terketti kaçtı gitti sırf kötü alışkanlıkları yüzünden yuvamız yıkılmak üzereydi halada birleşmeye çalışıyoruz.. evlenip ayrılmandansa hakkında hayırlısı bu olabilir .inş. namaz ve sabırla rabbimize sığınacağız. Rabbim acısın bizlere
Allah razı olsun hepinizden beni yalnız bırakmadığınız için.hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun
Rabbim hakkında hayırlısını ihsan etsin
selamunaleykum guleysa nasilsin kendini toparladinmi?sabrin sonu selamettir unutma.kendini koyverme olurmu.ve umudunu kaybetme.
aleyküm selam iyiyim insallah.Allah razı olsun
CANIM DUA DOSTLARIM İYİKİ VARSINIZ İYİKİ HEPİNİZDEN AYRI AYRI ALLAH RAZI OLSUN BEN DÜNE GÖRE ÇOK İYİYİM BURDAKİ İNSANLARIN DUALARI BENİ ÇOK ÇOK ÇOK MUTLU EDİYOR VE İNANIN KÖTÜ GİDEN BİŞEYİM HEMEN YOLUNA GİRİYOR VE GİRDİDE İNSALLAH.BAKALIM İNSALLAH AMA BEN İYİYİM SAĞOLASINIZ ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM RABBİMİN SEVDİĞİ KULLARSINIZ HEPİNİZ İNSALLAH.
güleysacım allah sabır versin sana bunun ne kadar zor olduğunu ben bilirim okurken yüreğim acıdı bende 1 sene önce bende nişanlımla yüzükleri verdik birbirimize ailelere nasıl söylicem diye düşünüyodum 2 gün bekledim düzelir barışırız diye ben söylemeden o söylemiş ailesine gerçekten sorunlar o zaman başlıyor işte. ben hala unutamadım ayrıldığımızdan beri hergün allaha dua ediyorum barışalım diye henüz dualarım kabul olmadı Dualrım seninle canım allah sabır versin sana ben sağlığımı kaybettim bu yüzden neolur kendine dikkat et ihşalllah barışırsınız ihşallah pişman olur bu yaptıklarından da sana tez vakitte döner amin allah sevenleri ayırmasın.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.