guleysa cığım yaşadıklarını önce okudum çok üzüldüm ama bunuda unutmamak gerekiyor herşeyde bi hayır vardır belki ileride daha çok üzülecektin.senin için dua edicem inşallah nişanlın aklını başına alır ve sensiz kaldığı günlerde hatalarını görüp en kısa zamanda aranızdaki bu kırgınlık gider aynı yastığa baş koyup çocuklarınızı torunlarınızı görmeyi ALLAH kısmet eder bunu yürekten diliyorum AMİN
YÜZÜKLERİ ÇIKARDIK NİŞANI ATTIK BİZ...........guleysa
(37 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Güleysa bugün çooooookkk dua et,ve Allah'tan iste ne istersen..
18 yıl önce gönderildi # -
size bir kitap tavsiye edicem ben okuduktan sonra hayatım değişti eminim tüm acılarınız geçicek muhammed bozdağ ruhsal zeka.allah yardımcınız olsun
size bir kitap tavsiye edicem ben okuduktan sonra hayatım değişti. eminim tüm acılarınız geçicek muhammed bozdağ ruhsal zeka.allah yardımcınız olsun.
selam guleysa iyi olduguna cok sevindim:) insallah herzaman boyle mutlu olursun.su sozumu unutma hayati gozyaslarinla sevindirecegine gulusunle cezalandir.simdi biz hayat okulundayiz ve ogrendiklerimizin vede yasadiklarimizin hesabini yarin kiyamette verecegiz.her zaman mutlu ol.sen iyi olursan herkes iyi olur.unutmaki herkesten biriside sensin.ne zaman bir SIKINTIN olursa beni nerede bulacagini biliyorsun.allah'a emanet ol ve kal saglicakla.
ALLAHIM GÜÇLÜKLER KARŞISINDA DAYANMA GÜCÜ VER AKIL SAĞLIĞIMIZI KORU BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMA .DEĞERLİ KARDEŞİM HER ŞEY ALLAHTAN MUTLAKA BUNDADA VARDIR BİR HAYIR RABBİM
NEYLERSE GÜZEL EYLER YETERKİ BİZ GÖRMEYİ BİLELİM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun canım kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.