ŞUAN KÖTÜ DURUMDAYIM TEK TEK DUA İSTEYENLERE BAKACAK MECALİM BİLE YOK YATAĞIMA UZANIP AĞLAMAK İSTİYORUM SADECE.HEM AĞLAYIP HEMDE SİZLER İÇİN TESBİHİMİ ELİME ALIP OKUCAM TÜM ÇARESİZLERİN DERDİNE YETİŞİR BELKİ...BELKİ İYİ HALDE OLANLARIN İYİ HALLERİNİN DEVAMINA BİR VESİLE OLURUM BELKİ. HEPİNİZ İÇİN OKUYORUM 1000 LA HAVLE 1000 İHLAS ACİZANE KABUL BUYRUN LÜTFEN.ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.
1000 ADET LA HAVLE 1000 İHLAS HEPİNİZE....
(18 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun,kabul etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Gülaysa kardeşim.
Allah siz yardım etsin.
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIN RAZI OLDUĞU, RAZI OLUP HER AN MUHABBETİYLE ŞEFKATİYLE HATIRLADIKLARINDAN OL KARDEŞİM
ALLAH BAŞKA ÜZÜNTÜ VE SIKINTILAR YAŞATMASIN SİZE
ALLAHIM TEZ ZAMANDA SEVİNDİRSİN SİZLERİ18 yıl önce gönderildi # -
"YARATTIGI MAHLUKATIN ADEDİNCE KENDİ ZATININ RAZI OLACAGI KADAR ARŞININ,AGIRLIGINCA VE NİHAYETSİZ OLAN KELİMELERİNİN ADEDİNCE YÜCE ALLAH-I TESBİH EDER VE ONA HAMD EDERİM . ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN KARDEŞLERİM.
ALLAH YAR VA YARDIMCIN OLSUN.
YÜREĞİNDEKİ HÜZÜNLER TEZ ZAMANDA FERAHLIK VERSİN.18 yıl önce gönderildi # -
allah senden bin kere razı olsun güzel ablacım allah gönlündekini tez vakite hayırlı kılıp versin sana
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN 500 ADET İHLAS BU GECEYE KALDI BİTİREMEDEM UYKUYA YENİLDİM. HAKKINIZI HELAL EDİN İNSALLAH.
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun rabbim kabul etsin . tez zamanda sıkıntılarından selamete kvuştursun hayırlı haberler alırsın inş.
allah seni dardan kurtarsın inşallah
biz senin sen bizlerin vesilesiyle muradına kavuşursun inşallah Allah sağlıktan ve sevdiklerimizden ayırmasın cümlemizi inşallah amin
allah razı olsun
allahım seni sıkıntılarından kurtarsın
feraha çıkarsın
gözyaşlarını mutluluk gözyaşına çevirsin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
RABBİM SENİNDE SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
alah razı olsun senden dua edicem san canım kardeşim
ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN...
RABBİM KALBİNE HUZUR VERSİN ....SELAM İLE.
Allah razı olsun benden sana yüreğinin ferahlaması sıkıntılarının deffi için 100 adet sübhanallahi ve bi hamdihi
ALLAHIM GÜLEYŞA KARDEŞİME YARDIMCI OL.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.