sa arkadaşlarım çok çaresiz bi zamanımda sitenizle tanıştım umarım aranıza beni de kabul edersiniz
sonsuz şükürler olsun mevlaya ki aileme bana verdiği tüm nimetler için
tek derdim sıkıntım var ki; benim tam 3.5 yıldır bıkmadan sabırla ısrarla Rabbimden dilediğim bir sevdiğim var.tabiki hayırlısını diliyorum mevlam gönlümdeki muradımı hakkımda hayırlı eyle diyorum sanırım vakti zamanı gelmedi ve bir türlü kabul olmadı
çok acı çekiyorum çok denedim vazgeçemedim
lütfen mübarek günlerde benim için dua edin Rabbim muradımı hayırlı eylesin tez vakitte şu dünyada sevdiğime kavuştursun beni
onu benim yüreğime koyan Rabbim beni de onun gönlüne koysun
bana ve herkese ailesi ve sevdiğiyle hayırlı sağlıklı uzun ömür versin yaradanımız
amin amin amin
temiz kalplerin dularına ihtiyacım var
(20 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah gönlündekini hayırlsıyla nasip etsin kardeşim inşallah hayırlı bir yuva kurabilrisin sevdiğinle 1 fatiha senin için
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim tez zamanda gönlünün muradına erdirsin amin
aynen benimde senin gibi bi durumum var duygularıma tercüme olmuşsun Allah razı olsun.Ama şunu unutma Rabbimiz hayırlısını versin ve Ayette aynen şöle geçmektedir: Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz. (2/216)
barış kardesim bende seninle aynı durumdayım allah bizim yar ve yardımcımız olsun allah gönlümüzün istedigini hayırlısıyla verir inşallah
Rabbım sevdıgınız ınsanı sıze sızıde ona hayırlı kılar ınşallah kavuşursunuz.
amin amin amin insallah hakkınızda en hayırlısı olur insallah kalbinizi teskin eden hayırlarla karsılasırsınız.sevdiğini kavusursun insallah
Allah razı olsun arkadaşlar Barış senin görüşlerine katılıyorum ve biliyorum ki tüm dualar kabuldür ama dünyada veya ahırette.işte biliyorum da gel de bunu yüreğe anlat yüceler yücesi Rabbim hepimizi gönlümüzdekine kavuştursun ettiğimiz dualarında sevabına ahırette nail eylesin inşallah (amin)
Allah razı olsun arkadaşlar Barış senin görüşlerine katılıyorum ve biliyorum ki tüm dualar kabuldür ama dünyada veya ahırette.işte biliyorum da gel de bunu yüreğe anlat yüceler yücesi Rabbim hepimizi gönlümüzdekine kavuştursun ettiğimiz dualarında sevabına ahırette nail eylesin inşallah (amin)
Merwe sende haklısın dualar şüphesiz kabul olur inşallah hepimizinki kabul olur. İnşallah hepimiz,hak ettiğimiz sevdiğimiz,karşı tarafında en az bizim sevdiğimiz kadar sever bizi.Allah hepimize dünyada ve Ahirette iyilik ve güzellikler nasip etsin...Amin..!
cenabı allah herkesin sevdğini gönlündekini versin...tek dertli tek sevipde terkedilen karşılık bulamayan benim sanırdm...ama görüyrmki haksızlık etmiişm..cenabı allah hepimizin dualarını bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine kabul etsin..cenabı allah merveyi barışı ve tüm sevenleri buluşturur..biz ondan dah aiyi bilemeyiz..bizler zavallı bi care o ise bilen ve güc sahibi..cenabı allaha sığının dualarınızı asla kesmeyin...o vakti zamanı gelince yapar...yapmassada onda büyük bir hayır vardırr..buna inanınn
kaanm Allah senden razı olsun seni ve seni vesile ederek bizleri muradlarımıza erdirsin inşallah tez vakitte mübarek günler hürmetine
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
YÜREK ACISI ÇEKMEK ÇOK ZORDUR BİLİRİM. BAK ŞÖYLE BİŞEY YAPALIM, BÜTÜN SEVENLERİN HAYIRLISIYLA SEVDİKLERİNE KAVUŞMALARI İÇİN DUA EDELİM. HİÇ BIKMADAN USANMADAN.
rABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN MERVE KARDEŞ. BU GECE SENİN İÇİN, KENDİM İÇİN VE BÜTÜN SEVENLER İÇİN DUA EDİCEM, RABBİM BİRİMİZİN YALVARIŞLARINA CEVAP VERİR İNŞALLAH. HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN. HAYIRLI CUMALAR18 yıl önce gönderildi # -
çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu gece ben de dua edicem hepimiz için bi saat verelim ve o saatte hep birlikte mevlaya yalvaralım mı ? dilerim yüce yaradan hepimizin duasını kabul eder
Merwe gerçekten güsel düşünmüşsün hepimiz bu akşam saat 10 ile 11 arası bizi yaradan Rabbimize yalvaralım.Elbette sorunu veren Allah çaresinide verir inşallah.
kaanm Allah razı olsun senden inşallah acılarımız diner bizde hepimiz sevdiğimize kavuşuruz Allah hepimize Hayırlısını diler inşallah
Hoşgeldin kardeşim.
Rabbim inşaallah hakkında hayırlı olanı nasip eder, hayırlı olanıda kalbine kabul ettirir. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
İlk olarak merve sana teşekkür ederim arkadaşım Yüce rabbim senden ve bu şekilde düşünen dualarını bizlerden esirgemeyen herkesten razı olsun....
Benimde buna benzer bir derdim var. kız arkadaşımda bnm onu sevdiğ*im kadar seviyor ama annesi evlenmemize karşı çıkıyor inanın sırf onun için kazandığım üniversiteye giştmedsim askerlik için tecili iptal ettirdim . Ama korkuyorum annesi o kadar sert yaklaşıyorki annelik sütünü ve hakkını helal etmeyeceğini söylüyor. Ama arkadaşım hala savaşıyor. NHe olur rabbimin ona dayanacak güç vermesi ve bizimde kavuşabilmemiz için dualarınızı eksik etmeyin. Tekreardan Yüce Rabbim hepinizden razı olsun inşallah hakkınızda hayırlı olur ve inşallah istedikleriniz hakkınızda hayırlısıdır.Ya Rabbi Rasulullah'ın (s.a.v), ehl-i beytin sahabe-i kiramın Kur'an-ı Kerim' in yüzü suyu hürmetine ve daha adını bilmediğim tüm mukaddes varlıkların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul buyur ya rabbi. Sevenleri ayırma ALLAH'ım . benide benim gibi sevenleride birleştir ALLAH' ım.
AMİN AMİN AMİN İNSALLAH
Allah Merve kardeşimize gönlündeki muradını hayırlı bir şekilde nasip eylesin. Allah sabır versin Merve, aşk belasına düşen herkese sabır versin Rabbim. Amin. Sen Allah'ın rızasını her zaman gözet, sakın ola ki, kulunun sevgisini Ondan üstün tutma. Her daim Allah'ın rızası tüm fiillerinde önde olsun. O zaman o köprüden geçmek kolay olur inşallah. Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.