4444 tefriciye duasını benimle paylaşırmıısn allah rızası için eşim gökhaniçin neolur okurken niyet edin sayılarını bilidirn ban lütfen eşim ceza evinde mahkemesi var suçsuz neolur yrd olun bana syıları bildirin
eşim ceza evinde ve mahkemesi için yrd olun
(12 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım yardımcınız olsun leylacım ferahlara çıkarsın şimdilik 1 fatiha okuyorum size tefriciyeyi de okudukça yazacam inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM SİZİ DARDA KOYMASIN İNŞALLAH...AMİN...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
TEFRİCİYEYİ OKUDUKÇA SAYISINI SİZE YAZICAM18 yıl önce gönderildi # -
layla kardes siz ne kadar okudunuz sayıyı bizede bildirin ona göre Allahın izniyle bizde elimizden geleni ekleyelim. Allah yardımcınız olsun ama inanın suçsuz diyorsunuz Rabbim insallah onun yanında..bol bol dua edin insallah
allah razı olsun dostlar ben 100 okudum ne alırsanız dualarınızı bekliyorum3yaşında oğlum var alalh razı olsun
100 okudum 1000değil yanlışlık olmasın allaha emanet olun
100 ad akşam okuyacağım inşaallah,rabbim yardımcınız olsun
gönül dostları bunu 1hafta içinde bitirmem gerkiyor alalh rızası için dualarını ban bildirin sayılar önemli lütfen allah gönlünüzü darda bırakamsın lütfen gerçekten okuycaklar bildirsin
gönüldostları 4444 dua için ban yardım edecekmisin ona göre dağıtıcam 1haftada bitirmem gerke allah rızası için bildirin
100 okuyorum inşaallah
rabbim selamete çıkarsın18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM İÇTEN YAKARIŞLARINA TEZ ZAMANDA KARŞILIK VERSİN.SAYI BİLDİREMİYORUM ALAH NASİP EDERSE AKŞAM OKUYACAĞIM.DUA İLE.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.