Nişanlımdan ayrıldığımdan beri hayat gerçekten çekilmez oldu hiçbir saniye aklımdan çıkmıyor sürekli barışmamız içim dua ediyorum ama 1 senedir kabul olmadı bilmiyorum zorlu bir sınavdan mı geçiyorum ama artık dayanamıyorum hiçkimseyede derdimi anlatamıyorum bazen düşünmekten çıldırıcağım anlar geliyor ne yapacağımı bilmiyorum tek sığımdığım allahıma dua ediyorum ne olur beni bu durumdan kurtar dualarımı tez vakitte kabul et bir mucizenin gerçekleşmesini bekliyorum sanırım
NE OLUR DUALARIM KABUL OLSUN ARTIK
(5 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah sizi ferahlandırsın inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim kalbine ferahlık nasip etsin inşallah. kadir mevlam inş. bu mübarek günde yanan yüreğine derman nasip etsin. içinin nasıl yandığını yaşayan anlar bende eşimle ayrıyım inş. bende evime , eşime kavuşurum . rabbim cümleyle beraber duaalrını kabul etsin kardeşim aminnn
Allah yardımcınız olsun.İnsallah Rabbim hayırlı kapılar açar.Seni cok iyi anlıyorum bende eşimden ayrıyım bosanmak üzereyiz bende asla istemiyorum ayrılmayı ama inan insanın elinden hiç birsey gelmiyor dua etmekten baska.Allahın Rahmetine sığınıyorum.Rabbim yardımcımız olsun.Bu mübarek günde Zekeriyya (a.s) ın duasını kabul etmiş.Rabbim insallah bizimde dualarımız kabul eder.Amin
o yürek acısını çok iyi biliorum benim de tam 3.5 yıldır kabul olmasını beklediğim bir duam var buraya gelen güzel insanların hatrı için şu mübarek günde beni seni ve nicelerini feraha kavuştursun tez vakitte muradımızı hayırla kabul eylesin inşallah
çekilenler günahlarımıza kefaret olsun dünyada hasıl ahirette sevabı nail olsun inşallah
amin amin amin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.