Değerli dostlarım, evli 2 çocuk babasıyım ve maddi konuda şu sıralar çok dardayım.Ancak Allah'ımdan yardım diliyor ve ibadetlerimi eda ediyorum.
Elinden iş gelen fakat iş bulma çabalarında başarılı olamayan, baş vurduğu işlerden
cevap gelmeyen, evine maddi yardımı dokunamayan Yüce Rabbimizin kulu TARIK için RIZK DUALARINIZI bekliyor ve sizleri Allah'ıma emanet ediyorum. Allah razı olsun hepinizden..
Benim rızk duasına ihtiyacım var..
(13 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
tark kardeşim,birasdan klkıp herkes için dua edeceğim,seni de ekleyeceğim kardeş.Sende abdest al ve şöyle dua et,Allah kabul eder!!!
Mekatib-i serife” kitabinda buyuruldu ki: Hacetlere, dileklere kavusmak için, iki rekat namaz kilip, sevabini silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunlarin hürmeti için diyerek duâ etmelidir. Mesela, "Ya Rabbi, filan yere sag sâlim gidip gelmek nasib eyle, filan sikintidan beni kurtar." gibi duâ ettikten sonra, "Bu duâmi silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle" demelidir!
Âmâ, bir zat gelip, “Ya Resûlallah! Allahü teâlâya duâ et, gözlerim açilsin” dedi. Peygamber efendimiz de, “Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvariyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselami araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdigim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvariyorum. Senin hatirin için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana sefaatçi eyle! Onun hürmetine duâmi kabul et” duâsini okumasini söyledi. O da, abdest alip duâ etti. Hemen gözleri açildi.
18 yıl önce gönderildi # -
Okunuşu;Vemen yettekıllahe yec’âllehu mahreca ve yerzukhu min haysu lâ yahtesib. Ve men yetevekkel alallahi fehuve hasbuh.
Anlamı;Kim Allâh için korunanlardan olmuşsa, Allâh da ona bir çıkış noktası verir. Ve ona umut etmediği yerden hesabsız rızık verir. Kim Allâh’a tevekkül ederse, Allâh ona yeter.
Bilgi:
Ebû Zerr’i Gıfârî radıya’llahu anh, Efendimiz Rasûlullah aleyhi’s-selâm’ın şöyle buyurduğunu nakletmiş bizlere:-Şüphesiz bir âyet biliyorum ki, insanlar buna sarılsaydı, onlara yeterdi.’
Ve İbn-i Abbas radıya’llahu anh da açıklamasını naklediyor Rasûlullah salla’llahu aleyhi ve sellem’in:
-(âyeti okuduktan sonra) hem dünyanın şüphe ve sıkıntılarından, hem ölümün sıkıntılarından hem de kıyâmet gününün sıkıntılarının şiddetinden kurtuluş’tur bu âyetle amel etmek.’
Bizim çok tesbitlerimiz olmuştur bu âyet-i kerîmenin faydaları hakkında.
Sıkıntıda olan, işsiz kalan, tehlikeli durumlarla karşılaşan kişiler şayet günde bin defa veya daha fazla olarak bu âyet-i kerîmeyi okurlarsa, en kısa zamanda selâmete çıkarlar.
İşsiz, borçlu, aile içi sorunları olan ve hatta kendilerine büyü yapıldığını zanneden kişilere kesinlikle bu âyeti okuyarak istifade etmelerini tavsiye ederiz.
Degerli abicim..Allah yar ve yardımcınız olsun...
EL MELİK:
Sabah namazının ardından 121 defa Ya Melik ismini zikreden fakirlikten kurtulurER REZZAK:
Her sabah namazından sonra 308 defa Ya Rezzak ismini zikredenin rızkı artar, maddi sıkıntıları sona erer. Aç karnına günde 20 defa okuyanın zekası ve zihni açılır. İşini gördüreceği kişinin yüzüne 26 defa okunursa işi görülür. Kötülüklerden ve fitnelerden korunmak için sabah namazı vakti girmeden evin dört tarafına onar defa Ya Rezzak ismi okunarak üflenir. Ya Fettah Ya Rezzak isimlerini hergün beraber okuyana; kapalı kapılar açılır, maddi sıkıntıya uğramaz, rızkı artar.Hiç bu zikirleri ağzından düşürme kardeşim.Allah Selametle çıkarsın sıkıntılarından..
allah büyüktür bende çok işsiz gezdim çok zor durumum oldu dualrımı eksik etmiycem allah yardımcın olsun
Allah yardımcınız olsun kardeşim, kalbinize huzur ve güç versin, ummadığınız yerlerden rızıklarla sevindirsin
hayırlı cumalar...18 yıl önce gönderildi # -
Yüce Rabbim size ummadığınız yerlerden rızık kapıları açsın Allah sizin için selamet kapıları açsın kardeşim.
sizde Allah'a emanet olun, yarın sabah ezanlarında sizin için çok dua ediceğim kardeşim inşallah.
Rabbim yardımcınız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
tarık kardeşim Allah sıkıntılarınızdan kurtarsın yuvanıza yavrularınıza hayırlı helal rızk götürebileceğiniz hayırlı bir işi tez vakitlerde size ve tüm işsiz kardeşlerimize nasip etsin size 3 adet yunus duası hediye ediyorum
Sevgili dostlarım, sizler ne kadar duygulu ve inançlısınız.Birbir başta Mezza,Aynur,Sevda,Cihan,Gulsen,Ece'ye ve diğer değerli dostlarıma bana yardım çabalarında bulundukları için Allah razı olsun. Ne kadar güzel bir internet sitesine uğramışım. Darda kalınca bunu bana nasip eden Allah'a hamd olsun.
Bende Allahıma dua ederken sizler için dualarımı esirgemeyip tüm muradlarınızın olması için dualar edeceğim. Sizleri Allah'a emanet ediyor ve Mübarek Kurban Bayramınızı canı gönülden kutluyorum...18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim.İnşaallah kurban bayramı girmeden tüm sıkıntılarını Allah(c.c) alır.Umudunu asla yitirme.Bak burda herkesin ne kadar türlü türlü acıları,dertleri var.Ama Allah bizleri burda buluşturdu,mü'min kulun mü'min kula duası için..
'Hasbiyallahü ve ni'mel vekil' sen Allah'a dayan,o seni hiç çaresiz bırakmaz..ailece bayramınızı kutlarım ve bu bayramın sizin için 'bayram' olmasını dilerim Allah'tan...
İşlerin açılması rızkın artması, evinde ve iş yerinde bereket olması için bu duayı üzerinde taşıyan yahut günde üç kere okuyan okuyan ve evine asan kişinin rızkı artar, işleri yoluna girer.
Bismillahirrahmanirrahiym
Ya Allah Ya Allah Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi
Ya Hayyü Ya Kayyüm Ya Zülcelali vel ikram Eselüke bismikel aziymil eazam enterzukni Rızkan helalen dayyiben birahmetike ya erhamer rahimiyn.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı bir iş kapısı nasip eylesin kardeşim.Rabbim Peygamber efendimiz (s.a.v)yüzü hürmetine, kabede alnı mermere deyen başlar hürmetine,günahsız kullar yüzü suya hürmetine,tez zamanda hayırlı rızk kapıları açsın inşallah.Rabbim yardımcınız olsun.Allahım kardeşimin yanında ol,onu bırakma.
RABIYA HANIMIMN DUASINA KATILIYORUM VE 1 NIZI 1000 ETSIN KAZANDIGINIZA BEREKET VERSIN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.