ÇOOK UZUN Bİ ZAMANDIR GİRMİODUM SİTEYE. BUGÜN Bİ BAKTIM SAYFAYA NE OLMUŞ EN SON YENİLİOLARDI FALAN FİLAN DERKEN Bİ BAKTIM HERKES BURDA. SİZİNLE OLMAYI, DUALARINI, SİZİNLE DUA ETMEYİ ÖZLEMİŞİM.
HİÇ UNUTMAM ZİYAKARINCA DİE Bİ ABİMİZ VARDI BURDA. ŞİMDİLERDE DE BURAYA GİRME OLANAĞI VAR MI BİLMİYORUM. ZİYA ABİM Bİ RAMAZAN GÜNÜYDÜ, BEN SIKINTILI Bİ ANIMDA SİZLERDEN DUA İSTEDİM VE ZİYA ABİ BANA İFTAR SOFRASINDA DUA EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ.
BU SABAH UYANDIĞIMDA ZİYAKARINCA İSMİNİ SÖYLEYEREK UYANDIM. HAYIRDIR İNŞALLAH DEDİM. ZİYA ABİ İYİSİN İNŞALLAH.
ŞİMDİ ZİYA ABİ BURDAYSAN EĞER VE DİĞER DUA DOSTLARI, BENİM İÇİN DE O GÜZEL YÜREĞİNİZLE DUA EDERMİSİNİZ. HER AKŞAM YATTIĞIMDA GİZLİ GİZLİ AĞLIYORUM, YASTIĞIM ISLANIO YAŞ YASTIKTA UYUYUP KALIYORUM.
RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN İNŞALLAH.
HAYIRLI CUMALARINIZ OLSUN. BU GECE HEPİNİZ İÇİN RABBİM NASİP EDERSE DUA EDİCEM.
ZİYAKARINCA ABİ VE DİĞER DUA DOSTLARI
(10 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcınız olsun.Sorun ne bilmiyorum ama Allah hayırlı çıkış kapıları nasib etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah gönlüne göre versin
rabbim kadir mevlam yar ve yardımcınız olsun çok isterim sıkıntılarınızdan selamete kavuşmanızı kardeşim dualrımdasınız
Allah razı olsun sizlerden.iyi akşamlar
çoook iyi anlıyorum canım,ıslak yastıkla uyuyakalmanın nasıl olduğunu bilenlerdenim.
namazda sanada dua edicem.Allah tez kurtarsın canım.18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
yarabbim muazzez kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Tüm sıkıntılarını gider. İki cihanda yüzünü güldür. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kardeşim hayır kapıları açsın sizin için,amin amin
sevili kardeşim rabbim yardımcınız olsun. Bu arada ziya sizlere dua etmeye devam ediyor. Bunu sakın unutmayın.
Rabbim hepinizden razı olsun kardeşlerim. rabbim
sizleri darda koymaz inşallah. hayırlı akşamlar18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.