Oğlum İlter Kağan'ın ciddi bir rahatsızlığı bulunmaktadır. Rabbimden şifa vermesi, hastalığından eser kalmaması için dualarınıza muhtacım.
Cenabı Allah'ın tüm hastalara şifa vermesini diliyorum.
Allah sizlerden razı olsun.
OĞLUM İÇİN!...
(99 mesaj) (51 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
yüce Allah Şafi ismiyle muamele etsin ve şifalar versin inşallah
amin amin amin17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN
17 yıl önce gönderildi # -
cenabi rabbim adaşıma şifalarını verir...nekadar darda nekadar sıkıntıda olan varsa..hastane kapılarında nekadar şifa ararken rabbine sığınan varsa hepsine hazinesinden bolca dağıtsn şifasını v ersin...allaha dua edin..cenabı allah tez zamanda sağlığına kavuşsun...sizleride mutlu etsin..adak adayın ..işallahh sağlına kavuşcak kücük kağan
Rabbim şifa versin cümle hastalarınızla beraber . çok üzüldüm inşallah kardeşim için bende 1000 ya şafi okuyacağım bu akşam rabbim şifa nasip eylesin amin aminn aminn
2 ayeetl kürsi okudum rahatlar inşalah duamı eksik etmiycem rabbim şifa versin amin.
BU ZOR GÜNÜMDEKİ BÖYLESİNE TAKDİR EDİLECEK SAMİMİYETLERİNİZDEN DOLAYI RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. RABBİM TÜM HASTALARA TÜM DARA DÜŞMÜŞLERE VE TÜM ZORDA OLANLARA YARDIMINI ULAŞTIRSIN.
BU HASTALIĞI YARADANIMIN, ŞİFALARI VEREN RABBİMİN YARDIMIYLA HİÇBİR İZ KALMAMACASINA YENECEĞİZ İNŞALLAH.
ALLAH'A EMANET OLUN VE ÇOK SAĞOLUN.....
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim İlkere acil şifalar nasip et. Onu anne ve babasına bağışla. Yar ve yardımcısı ol. Şafi isminle muamele et. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN17 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar ve afiyetler nasib etsin, inşaallah en kısa sürede sağlık haberlerini de almak nasib olur,amin amin amin
MEVLAMIN OĞLUMA ŞİFA VERECEĞİNE İNANIYOR VE BU MUTLULUĞU SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM AN İÇİN DUA EDİYORUM.
OĞLUMUN SIHHATİNE KAVUŞTUĞU GÜN YENİDEN DOĞMUŞ GİBİ OLACAĞIM.
İNŞALLAH.17 yıl önce gönderildi # -
Allah oğlunuza ve hastlarımıza acil şifalar versin 100 adet ya şafi hediye ediyorum
Allah oğlunuza yardım etsin onu merhametiyle muamele etsin şifa versin tez vakitte iyi haberler alırsınız ve hastalığından iz kalmaz inşallah
ALLAHIM İlter Kağan KUŞOĞLU' kuluna ŞAFİ isminle şfalar ver Rabbim hastalığından eser kalmasın insallah Allah sizi bu hastalıkla sınamsın insallah kısa zamanda şifasını bulur insallah
1000 adet ya şafi okuyorum Allahım kabul buyur.
Allahım acil şifalar versin.
rabbim şifalar versin
şifa duası okudum rabbim kabul etsin17 yıl önce gönderildi # -
100 ya şafi rabbi şifalar versin.
rabbim şifaya kavuştursun,
50 ayetel kürsi şifa niyetine inşaallah..17 yıl önce gönderildi # -
SAĞOLUN VAROLUN VE VARKALIN.....
YA ŞAFİ TABİB SENSİN,ŞİFA SENSİN.HASTALARIN SAHİBİ SENSİN.AZAMETİNLE ŞİFA VER.
AMİN.AMİN.AMİN.17 yıl önce gönderildi # -
rabbim şifasını versin
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan yavruna şifâ vermesini diliyorum amin amin amin 100 adet ya şafi Allahım kabul eder inşallah...
Allahım,kardeşimizin oğluna şifa ver sağlığına kavuştur yüce mevlam.
AMİN..AMİN..AMİN..AMİN..17 yıl önce gönderildi # -
Hastalığın Allah'ın izniyle sıhhate dönüşmesi
Allahümme ente'l-melikü'l-hakku'llezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi"
3 kere de "Yâ Şifae'l Kulûb" dese o hastanın hastalığı Allah'ın izniyle sıhhate dönüşür.ALLAHÜMME YA SELAM 161 kere her türlü hastaya okuyun
Ya şafi!Ya şafi!Ya şafi!
Küçüğe şifa ver Allahım.
Hiç şüphesiz senin gücün her şeye yeter ve sen dilersen her şey olur.
Amin, Ya Erhamerrahimin Amin!17 yıl önce gönderildi # -
BU ZOR DÖNEMİMDEKİ KATKILARINIZ HER TÜRLÜ ÖVGÜNÜN ÜSTÜNDEDİR. ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. LÜTFEN BU MÜBAREK VE İNŞALLAH ŞİFAYA VESİLE OLACAK DUA DOSTLUĞUNU BÜYÜTELİM.
Allah acil şifalar versin.Allah yardımcınız olsun.
yüce Allah Şafi ismiyle muamele etsin ve şifalar versin inşallah
OĞLUM VE TÜM HASTALAR İÇİN
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
AMİN AMİN AMİN
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
amin amin amin amin amin...
DUA DOSTLARIMA; OĞLUM İLTER KAĞAN'IN HASTALIĞININ ŞİFA İLE SONUÇLANMASI İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.