Daha öncede Söylemiştim 4 ay oldum evleneli 1,5 aydır eşim le ayrıydık beni terkedip gitmişti. eşimin kötü alışkanlıkları var şimdi bana hepsini düzelteceğine söz verdi geri döndü. Allah rızası için bir şans daha vermem gerektiğine karar verdim ama bu kararı gerçekten çok zor ve korkarak verdim . Rabbim hidayet nasip eylesin dualarınıza bizide katarmısınız kardeşlerim.
Eşimle Birleşiyoruz Allah Rızası İçin Duanızı Eksik Etmeyin
(24 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim dualarla birleşmenize razı olduysa dilerim bundan sonra bu üzücü günleri hiç hatırlatmadan hayırlı ömür versin sizlere
18 yıl önce gönderildi # -
amin gerçekten dualar o kadar önemliki . Rabbimin izniyel korkarakda olsa bıu yola giriyorum inşallah rabbim o kötü günleri arkamda bırakmışızdır. eşime de banada hidayet nasip eylesin . cümle ayrılanlarıda kavuştursun tez vakitte inş.
NE KADAR SEVİNDİM SELCAN ALLAH MUTLULUGUNU DAİM ETSİN İNŞALLAH. GÜLEN YÜZLER SOLMASIN KANAYAN KALPLERE RABBİM İYİLİK GÜZELLİK HUZUR VERSİN. ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLDUM EN AZ SENİN KADAR BURDADA SENİN GİBİ OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARINDA YÜZLERİ GÜLER İNŞALLAH DUALARIM SİZLERLE RABBİM KABUL ETSİN. ALLAHIN DUASI HEPİMİZİN ÜZERİNDE OLSUN AMİN
SELCANNNN ÖYLE MUTLU OLDUMKİİİİİİİİİİİİ...HERALDE BİRDE SEVDĞİM İNSAN DÖNDÜĞÜ Z AMAN BÖYLE MUTLU OLURUM..COKKK SEVİNDMMMMMMMMMMCOKKKKKKKKKKKKKK...KALPTEN GÖNÜLDN SÖYLRM COK SEVİNDMM..CENABI ALLAH İŞALLAH BİR ÖMÜR BOYU ARTIKSIKINTIDAN UZAK TUTAR...MUTLU VE MUST OLSNZ SICAK YUVANZDA...İŞALLH BİZEDE NASİP EDER....COK SEVİNDİM KARDEŞMMM COKKKKKKKKKKKK...CENABI ALLAHA ŞÜKRETT DUA ETTT....SEVDE GİBİ İSMİNİ SAYAMADIĞIM BİRCOK ARKADAŞIM KARDŞM İCİNDE BENİM İCİNDE DUA ETT.....ŞÜKÜRLER OLSUN
etmezmiyim rabbim hayırlara vesile eylesin cümle kardeşlerimin sıkıntılarından selamete kavuştursun rabbim
rabbim utandırmasın bu kararı vermem kolay olmadı rabbim iki cihanda mutlu evliliklerden olmasını nasip eder inş. seninde bütün kardeşleriminde duacısıyım rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
Ayyy selcan yemin ederim varya gözlerim yaşardı.O kadar mutlu oldum ki anlatamam.RABBİM ne olur banada eşimle barışmayı nasib eyle.Amin.Ne olur benim içinde dua et.Eşi benzeri olmayan birtanecik Allah'ım banada eşimle barıştığımı buradaki dostlarıma duyuracağım günleri göstersin İnsaallah.Amin.Allah sizi bir ömür mesut etsin.Rabbim bir daha sorun yasatmasın.
çok sevindim inşaallah korktuğun gibi olmaz.rabbim uzun ömürlü mutlu yuvanda olmanı daim eylesin amin
bir yuva kolay kurulmuyor.inşaallah kıymetini bilir seninde hep yüzün güler inşaallah amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin aminn allah razı olsun kardeşlerim hep beraber birbişrimiz için dualarımızda güç verelim inşallah rabbim kabul edecektir . sevde kardeşim çok dua ediyorum rabbim cümlesiyle sanada nasip etsin hayırlısı olsun inşallah rabbim kimseyi utandırmasın . kalbimdesiniz arkadaşlarım inanın dualrımdasınız . ben sizlerin yanındayım rabbimin izniyle . Ya Fettah Ya Fettah Ya Fettah
selcano6 kardesim allah mutlu bir sekilde yasamanizi nasip etsin hayirlisiyla. alah senin icin etigimiz duvalarimizi tekrar kabul eder insallah. ayri olanlarida allah kavustursun bir birimizede duvalarimizi eksik etmesin. amin amin amin en makbul dua mumin kardesinin mumin kardesine giyabinda yaptigi duadir. allah duvalarimizi kabul etsin. amin amin amin
amin amin aminnnnnnn
allah razı olsunn bir değil binlerce kez18 yıl önce gönderildi # -
SELCAN BU KADAR DUA GÖNÜL DOSTUNDAN BUKADAR GÜZEL DUALAR DİLEKLER ALDIKTAN SONRA CENABI HAK O YUVAYI BİR ÖMÜR DAİM KILAR İŞALLAHH....YUVANIZ MUTLU RIZKINIZI BOL OLUR..RABBİM SEVDE KARDEŞİMEDE BU MUTLULĞU YAŞATIR VE ONUN İCİNDE GÖZLERİMİZ DOLARAK BU SATIRLARI YAZARIZ..RABBİM BUNU NASİP ETSİN....CENABI ALLAH NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN...TÜM İNANANLAR İCİN TÜM MÜSLÜMANLAR İCİN TÜM DUA DOSTLARI İCİN....SİZLERDE ÖGRNDM CIKARSIZ VE MENFAATSZ PAYLAŞMAYI YARDIM ETMEYİ...CENABI ALLAH BUGÜZEL YOLDAN AYIRMASIN...HEPİNİZE İYİ HAFTASONLARI HAYIRLI GECELER..BOL BOL DUA EDİN İBADET EDİN..SON OLARAK SEVDE CENABI HAK O AKAN GÖZ YAŞLARINI İŞALLAH SEVGİ GÖZYAŞLARINA CEVİRCEKK..O VAKİT BENDE VE BURDAKİ TÜM DUA DOSTLARIDA SENİN İCİN SEVİNC GÖZYAŞI DÖKÜCEK...DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLUSN
allah sendende razı olsun hepiniz kalbimdesiniz duacıyım canım kardeşlerim. allaha emanet olun
Yarabbim selcan kardeşimizin iki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hakkında hayırlı olanı nasip et. Hayırlı mutlu huzurlu yuva nasip et. Eşininde içine senin sevgini ver hayırlısıyla yuvalarında seni anmalarını nasip et. AMİN AMİN AMİN
Allah hayırlara vesile kılsın bir yastıkta kocamak nasib etsin kardeşim...
allah mutlu etsin kardesim inşallah cok mutlu olursun bundan sonra
Allah eşine hidayet yuvanıza huzur mutluluk nasip etsin 1 fatiha hediye ediyorum
selam.bende kac gundur nete fazla takilmiyorum ve yazini okudugum zaman hem sasirdim hem sevindim.sana diyecegim canim arkadasim allah utandirmasin ve insallah bir omur boyu mutlu ve bahtiyar olursunuz.sana dedigim aklina geldimi insallah hersey diledigin gibi ve sorunsuz bir sekilde olur.ve yuvanizi mezara kadar saglikli bir bicimde yasarsiniz.ve yuce rabbim insallah size hayirli bir nesil nasip eder.hersey gonlunce olsun allah'a emanet ol ve kal saglicakla.
selcan kardes sitemizde olumluya giden haberler okumak gercekten çok güzel çok sevindim en azından bir güneş ilk ışıklarını yansıtmaya başlamışişte insallah eşin sözünde durur bu saatten sonrası senin için çok önemli anlayışlı sabırlı ve dikkatli ol insallah hep güzel devam eder daha yeni evlisiniz Rabbim bozmasın hidayetiniz bol olsun Allah bir ömür sevgi saygı dolu yasatsın çok çok çoookkkkkkk sevindim bende canım insallah iyi halinizin devamının haberlerinide alırız. Allah bozmasın bak hersey dahada güzel olacak artık güvende ve huzurda dahada huzurda hissedeceksin insallah duayı hiç bırakma olurmu aleyküm selammm
ALLAHIM BU KARDEŞLERİMİZİN YUVALARINI DAİM ET ONLARDAN VE İHTİYACI OLANLARDAN YARDIMLARINI ESİRGEME BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMA AMİN AMİN AMİN
ALLAHIM YUVANDA HUZUR VE MUTLULUĞU EKSİK ETMESİN İNŞAALLAL
11 SALATI TEFRİCİYE HEDİYEM18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun rabbim yıkılan yuvakları kendi rahmetiyle toplamayı ayrılan kalplere nasip eylesin inş.
canım öncelikle darısı basıma diyorum ve allah sizi iki cihandada ayırmaz insaallah eski günleri hatırlatacak bişey yasamzsın eskiye deyir ne varsa icene nefrat bişmanlık versin rabbim ömür boyu mutluluklar.
Rabbim daima yar ve yardımcınız olsun...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.