eşimin haftaya mahkemesi var bu mahkemede çıkabilir neolur 4444kere okuncak dua için bana yardım edin sayılarını bilidirn oğlumla ortada kaldık okunna sayı 1200 5gün kaldı allah sizleri darda koymasın amin cumanız hayırlı olsun eşimin adı gökhan niyet çok önemli
cezaevindeki eşim için dualarınızı bekliyorum
(11 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
olur leyla abla çok fazla okuyamıcam ama 33 tane. inşallah hayırlısı ile çıkar kavuşursunuz. hayırlı cumalar
18 yıl önce gönderildi # -
bende 10 tane okurum bu akşam canım kardeşim alah kurtarsın
leyla abla bunun yerine kenzül arş okursan o çok etkili bi dua ne istesen allah dua içinde geeçn zatlar hürmetine veriyo onu dene bence bu olmazsa tammalanmassa o çok güçlü bi dua.
allah hepinizden razı olsun sevda o duayıda okuycam bilgilendirdiğin için allah razıolsun dualarını esirgemeyenelere allah cennet kapılarını açsın inşalalh sizler
amin ama innaki kenzül arş çok etkili ablacım buna inan çok büyük zatlar var içinde heemn kabul oluyo.
50 adet annem okudu
20 adet okudum
toplam 70 adet Allah yardımcınız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun meral kardeşim
kardeşim bende okuyacağım bu akşam sana 100 adet rabbim yardımcısı olsun . rabbim bütün kullarının dileklerini kabul etsin inş. bacım
DUA DOSTUM,SAYIYI BİLDİRMEMİŞSİN,BEN OKUDUKÇA YAZACAĞIM,ALLAH YARDIMCIN OLUCAK İNŞALLAH,AYRICA HAPİSTEN KURTULMA DUASIDA OKUYACAĞIM GÖKHAN KARDEŞİM İÇİN.
selcan006 allah razı olsun dualarını esirgemeyenden kaln okunack sayı 1630 dualarınızda niyet isim önemli unutmayın alalha razı olsun meral kardeşim hapis dusı hakkında banada bilgi veririmisin alalh darda bırakmasın kimseyi
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.