aysel
s.a dua dostları.Sizlerden hiç tanımadığım mümine bir kardeşimiz için dua istirhamım olacak.Kendisini şahsen tanımıyorum bu kardeşimizin fakat bir komşum aracılığıyla bu kardeşimizin herkesten dua istediğini öğrendim,benim de aklıma bu sitedeki güzel kalpli kardeşler geldi.Bu hanımın adı gül.Bir kaç ay önce bir kaza sonucu boynundan aşağısı felç olmuş.Evli ve üç çocuğu var.Kendisinin başına gelenleri duyduğumda kendi derdimi unuttum inanın.Ne o beni tanıyor ne de ben onu fakat hepimiz müslüman din kardeşleriyiz,birbirimiz için hiç olmazsa dua etmeliyiz değil mi değerli dua dostları?şimdi sizlerden isteğim Rabbimize ellerinizi açtığınızda,dudaklarınızdan dökülürken iltica cümleleri bir kere de gül hanımın adnı zikrederseniz belki dualarınız kabul olur da bu kardeşimiz eski sağlığına kavuşur.Rabbim bu sitede ki güzel yüreklerin dualarını ve tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul buyursun inş.Selam ve dua ile.
ALLAHIM GÜL KARDEŞİMİZİN YARDIMCISI OL.İYİLEŞMESİ İÇİN ÇOK HAYIRLI ÇARELER VER.AMİN..AMİN..AMİN..