dua dostlarımız bu gece saat 10 ile 11 arasında benim barış'ın ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarımızın sevgimize karşılık görüp mevlamızın sevdiklerimizi hakkımızda hayırlı eyleyip kavuşmamız için Rabbimize yalvarıyoruz
bizler için katılır mısınız ?
Allah razı olsun kabul etsin inşallah
amin amin amin
sevenlere dua ediyoruz
(27 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah duamızı kabul etsin amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah hakkınızda hayırlar nasib eylesin kardeşim
Allah gönlünüzdekini hayırlısyla versin 1 fatiha sizin için
Allah herkesten razı olsun ben duamı ettim Rabbime bıraktım O hayırlısıyla kabul eder inşallah
amin amin amin ecmain18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepimizden razı olur inşallah bende şimdi ibadetimi bitirdim inşallah kabul olur yüreklerimize su serpilir Amin Amin Amiiiiin...
amin barış hepimiz için de sana da isimle dua ettim inşallah birbirimize vesile oluruz Allah kabul etsin duayla
ben bide yanlış hatırlamıyosam bi hadis vardı arkadaş arkadaşa ettiği dua geri çevrilmezmiş die bende ilkokula giderken arkadaşım için bi dua etmiştim inşallah taktir alırsın die oda aynı dilekte bulunmuş benim için o sene ikimizde taktir almıştık:)Diyeceğim şuki; Merve inşallah sevdiğine kavuşursun ve nice merveler barışlar kavuşur amin
harikasın :) o yaşlardaki saflığımızla olalım inşallah dualarına AMİN AMİN AMİN arkadaşım
amin inşallah kabul olur:)
AMİN İNSALLAH KABUL OLSUN DUALRINZI HAKKINIZDAHAYIRLISIYLA İNSALLAHHHHH
ALLAHIM SİZİ HAYIRLI DEĞERİNİZİ BİLEN İNSANLARLA KASRŞILAŞTIRSIN
Dualarınıza beni de eklermisiniz dostlar.Rabbim beni de sevdiğime tez zamanda kavuştursun inşallah.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve yüzümüzü güldürsün inşallah.Amin amin amin.
amin inşallah
allah bütün sevenleri tez zamanda kavustursun insallah amin amin amin benim icinde dua edin cok ihtiyacın var
ALLAH TÜM GÖNÜLDEN SEVENLERİ KAVUSTURSUN AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH
amin,amin,amin...
Allah kabul etsin inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
amin inşallah kabul olur dualarımız
barışçım nerdesin sen hoş geldin okudum bu gün duamı Allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla
sen de dualarımdasın18 yıl önce gönderildi # -
allah bütün sevenleri kavustursun amin amin amiin
hoşbulduk okudum canım yüreğine sağlık çok güsel yazmışsın zaten bende duamı yaptım inşallah kabul olur
amin inşallah.gönlünüzdeki dualarınızı kabul etsin Rabbim.güzel dualarınıza beni de eklerseniz çok sevinirim.bütün güzel dua dostlarımın duası kabul olsun Rabbim...Allah razı olsun...selam ve dua ile.1 fatiha 3 ihlas da ben okuyorum hepimiz için...
Amin sevgili dua dostu.Rabbim kabul etsin inşallah.Allah razı olsun.
ALLAH SEVDIGINE KAVUSTURSUN MERVE HANIM VE SEVGINIZI RABBIM KENDI KATIN DA HAYIRLI VE BEREKETLI ETSIN
çok teşekkür ederim dua dostum Allah razı olsun yürekten AMİN
allah seni ve tüm sevenleri sevdiğinden ayırmasın onları mutlu etsin ben sana dua ettim sende benden dualarını esirgeme allah şimdiden razı olsun
yüreğine sağlık Mevla karşılığını versin inşallah amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.