lütfen benden dularinizi eksik etmeyin esim eve dönmek istiyor ama ben ne yapacagimi bilemiyorum.alkol ve madde bagimlisi üstelik ona güvenemiyorum tekrar hayal kirikligi yasamak istemiyorum birdaha nir yikim beni ve cocuklarimi icinden cikilmaz bir duruma düsüsür ve ne yapacagimi gercekten bilemiyorum ALLAH hepinizden razi olsun....
CARESIZIM;ESIM EVE DÖNMEK ISTIYOR
(17 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH İSTESE EŞİNE HİDAYET VERİR..BİR İNSAN KURTULMUŞ BİR YUVA KURTULMUŞ OLUR..ALLAH MUTSUZ OLMAMIZI İSTEMEZ..SEN BOL BOL DUA ET HEM EŞİNİN DÜNYASINI VE AHİRETİNİ KURTAR HEMDE YUVANI İNSALLAH.BOL BOL DUA ET NAMAZLARINI HİÇ KAÇIRMAMAYA ÖZENN GÖSTERİR İYİ ÖRNEKOLURSAN İÇTEN YAKARIŞLARINI RABBİMİZ ELBET DUYUP DUANA İCABET EDECEKTİR..DÖNMEK İSTİYOR MADEM KULLAN İŞTE BUNU KÖTÜ ALIŞKANLIKLARINI TERKEDERSEN KAPIMI AÇARIM DE OLMAZMI..VE ONA DESTEK OL..İNSALLAH HİDAYET VERİR RABBİM ONA İNSALLAH Bİ ÖMÜRMUTLU OURSUNUZ
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN GÜLEYSA YUVAMI YIKMAK ISTEMEDIM HICBIR ZAMAN INSALLAH BUSEFER SON OLUR VEDE HUZURLU OLURUZ.ALLAHIM HERKESIN YAR VEDE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH.AMINNNN...
bu ne zaman oldu? çok şaşırdım :) Bencede Güleysanın dediği gibi düşün.Bundan sonrası Allah'a kalmış.Allah'a güven ve eşin yuvana dönsün.Ama birde kurallar koymalısın.Kapıdan girmeden abdest aldır,öyle girsin içeri besmele ile.Sende bundan böyle heeeppp 'ALLAH'IM YUVAMI KURTAR,EŞİME HİDAYET VER...' dua et.Bizlerin dualarında da olacaksın hep..'Hasbiyallahu ve nimel vekil'
bugün telefon acti eve gelmek istedigini söyledi ve suan onu bekliyorum INSALLAH hersey yolunda gider cok korkuyorum birdaha ayni seyleri yasamak istemiyorum cünki.yaklasik 4 ay önce birlesmistik ama yine gitmisti bundan 1 ay öncesi yine gelmek istedigini söledi ama birdaha ses cikmamisti bugün yine aradi eve geliyorum dedi.ona abdest aldirmak sanirim olanaksiz bisey daha önce oruc tutmama bile kizan birine bunlari yaptirmak sanirim cok zor bisey olsa gerek.
:)) Demekki duların ve dualarımızı yüce rabbım kabul eylemiş...Çok sevindim.O gelmeden fırsat bulursan 'elif lam mim'duasını oku.Korktuğun şeyler başına gelmez o zaman emin ol.Bak duaların hemen ardından telefon açıp gelemk istemiş ne güzel...
Çilem ordamısın? Bak burda her derde deva dualar var,gir bak.Eşin ,yuvan içinde dualar var
http://www.kadinlarkulubu.com/sifali-tilsimli-dualar-ve-tesbihler-t36374/index.html18 yıl önce gönderildi # -
saolasin mezza kardesim,INSALLAH düzelir ALLAHim hakkimizda hayirlisini versin INSALLAH....insanlar yasi ilerledikce olgunlasir dogal olarak ama bizde tam tersi bir durum söz konusu ALLAH tan sadece ümit ediyorum ki düzelsin...
suda varki diger bayandan olma cocugada cok üzülüyorum sonucta o cocukta böyle bir hayati elbetteki istemezdi ama benim yapabilecegim birseyde yok acikcasi.ALLAHim diger kadina ve cocugada yardim eder INSALLAH...
allah yardımcın olsun kardeşim yuvan dağılmaktan kurtulur inşallah
Allah yardımcı olsun bol bol dua et eşin ve yuvan için bende sana dua edicem yuvan dağılmaktan kurtulur ihşallah eşin kötü alışkanlıklarını allahın izniyle bırakır allah yardımcın olsun
ALLAH herkesten razi olsun,bende yuvamin dagilmasini istemiyorum ama pek umudum yok...
Senin kocandan değil,Allah'tan umudun olsun.Çünkü yuvanı kurtaracak ve selametiniz verecek O...Sana yazdığıö siteye girdinmi?http://www.kadinlarkulubu.com/sifali-tilsimli-dualar-ve-tesbihler-t36374/index.html
orda birsürü dua var durumu senin gibi olanlar içinde dualar var.Ağzından 'Allah' kelimesi düşmesin.Allah'a emanet ol.18 yıl önce gönderildi # -
saolasin,evet girdim ALLAH tan ümidi kesmedim hicbir zaman her zaman ona sarildim ona sigindim INSALLAH birgün mukafatini görürüm mezza kardesim...sende ALLAHA emanet ol...
hayirli sabahlar ablacigim ve bayramin kutlu olsun burada bugun bayram basladi.yuce peygamberimiz(s.a.s) diyorki:bir mumin ayni yilan deliginden 2 defa isirilmaz.yani ayni hataya 2 defa dusmez.hayatina karismak gibi olmasin cok degerli ablacigim amakocani taniyan sensin ve onunla yasayacak olan sensin bir kardes tavsiyesi denemeden yaklasma.allah'a emanet ol.saglicakla kal iyi bayramlar
saol canim,tüm müslümanlarin bayrami kutlu olsun.bazen cocuklari icin insan bazi seyleri iki deil 3,5 defa tekrarlayabiliyor INSALLAH ALLAHim bir yol gösterirde düzelir esim.
sen yeterki sabret ve allah'tan yardim dile.cunku yuce mevlam ondan yardim dileyenlere yardimini esirgemeyecek kadar merhametlidir.ve merhametlilerin en merhametlisidir.kal saglicakla ablacigim.allah'a emanet ol
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.