Öncelikle rabbim hepinizzden razı olsun sevgili dostlar ben bu sitede yeniyim geçenlerde tesadüfen rastladım ve o günden sonrada fırsat buldukca giriyorum benimde şu günlerde içinden çıkamadığım maddi sorunlarım var aldığım çekler kaşılıksız çıktı yanımda çalışan insanların maaşını ödeyemiyorum arabamı satıp ödeyecektim onuda borcunu ödeyemediğim içn bağlandı.bayram yaklaştı çalışanlarıma para vermek zorundayım ne yapacağımı bilmiyorum tek sığındığım rabbim ondan yardım bekliyorum siz sevgili kardeşleriminde dualarını bekliyorum inşallah sizin dualarınızla ALLAHın yardımıyla bu zor durumdan kurtulurum ALLAH cümlenizden razı olsun ve bütün islam aleminin yardımcısı olsun SAĞLICAKLA KALIN.
DUALARINIZI BEKLİYORUM KARDEŞLERİM(mevlt)
(6 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ey 7 kat göğün ve büyük arşın sahibi olan Allahım! Bizim Rabbimiz! Her şeyin Rabbı olan Yüce Allah! Ey Tevrat'ı, İncil'i ve Kur'an-ı Kerim'i indiren, taneyi ve çekirdeği yarıp çıkaran Yüce Rabbım! Alnından tutup hesaba çekeceğin her şeyin şerrinden sana sığınırım Ya Rabbi! Sen öyle Evvelsin ki, senden evvel hiç kimse yoktur. Sen öyle Ahirsin ki, senden sonra hiçbir şey yoktur. Sen öylesine açıkta ve görünürsün ki, senin üzerine hiçbir şey yoktur. Sen öylesine sır ve gizlisin ki, senin önünde hiçbir şey yoktur. Ya Rabbi! Bizlerin borclarimizi ödememizi ve fakirliğimizi gidermemizi nasip eyle!
mevlt arkadasimiza ve onun gibi olan hepimize yardim et..bizden sevkatini esirgeme yarabbim.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
RABBİM
İHTİYAÇLARIMIZ ÇOK, SENİN DE RAHMETİN ÇOK
İHTİYAÇLARIMIZI GİDERECEK RAHMETİNİ VER BİZLERE, BİZLERİ DE ÖYLE BİR HALE GETİR Kİ KOLAYLIKLAR İÇERİSİNDE RIZKIMIZI KAZANABİLELİM, TİCARET SAHİBİ KULLARINA VE KREDİ SAĞLAYAN KURUMLARIMIZA DA BÜTÜN KULLARINA MERHAMET VE DÜRÜSTLÜK VER ALLAHIM
ALLAHIM ALIŞVERİŞLERİMİZDE ARAMIZA SENİN ADALETİNİ YERLEŞTİR, GÖNÜLLERİMİZE ADİL OLDUĞUNU İDRAK ETTİR YA RABBİ18 yıl önce gönderildi # -
SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ SÜBHANALLAHİLAZİM VE Bİ HAMDİHİ...
Allah yardımcınız olsun kardeşim, ummadığınız yerlerden yardımlarla rızkınızı bollaştırsın,amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim.ummadık bi yerden kapı açılır inşallah.ben de seninle benzer durumdayım çok borcum var ve nasıl ödeyecem bilemiyorum.
18 yıl önce gönderildi # -
bende bi çıkmazdayım harama bulaşmadan allah ödemeyi nasip eder inşallah bende dualarınızı bekliyorum
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.