kardeşlerim bu günlerde çok sıkıntı çekiyorum halamın çok borcu vardı beraber yaşadığımız için bu borç banada yansıdı bunlar yetmiyormuş gibi ev kirasını ödeyemediğimiz için ev sahibi bizi evden çıkarmak üzere borcun altında eziliyorum ne olur dua edin bize
allah rızası için dua edin bana
(20 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcınız olsun.Rabbim hayırlı kapılar açsın inşaallah.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
cenabı rabbim borclulara para dertlilere şifa versin...dua edin kardşmmm..işallah cenabı hakk hakkınızda hayırlısını vercekk...rabbim d arda bırakmaz bir kapıyı kapatırsa başka bir kapıyı acar..sizin icin dua edicem.....cenabı allah tez zamanda sıkıntılarınızdan cıkarsın..allah yardımcınız olsun..........allah rı zık kapınızı acsınnnn....onun hazinesi geniştir.....allahasığınınnnn....ohicbir kulunu rızksız bırakmazzz...ona sığının kardşmmmmmm onasığının..ondan başka kimsemiz yokk...
allah yardımcın olsun allah kimseyi sıkıntıda bırakmasın ihşallah amin
Allah yardımcınız olsun.su mubarek günlerde ummadık bir yerden bi kapı acılır da borcunuzu odersiniz inşallah.AMİN.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN VE MEVLAM REFHA VE HUZURA KAVUŞTURSUN RABBİM HAYIRLI KAPILAR ACSIN AMİN
allah hepinizden 1000 kere razı olsun.sizinde gönlünüzde ne muradınız varsa versin.
KURBAN OLDUĞUM ALLAH IM İNŞALLAH SİZİ O DAR KAPIDA BIRAKMAZ...YARDIMCINIZ OLSUN...
İNSALLAH BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE RABBİM BU KARDESİMİZİN SIKINTISINI GİDER ANCAK SENDENDİR İSTEDİĞİMİZ YARDIM..ACİZİZ KABUL ET DUALARIMIZI AMİN
sana bugün 1 tane kenzül arş okuycam cuma günü rabbim kabul eyler sende kurtulursun
rabbim yar ve yardımcın olsun,mubarek kurban bayramı hürmetine,inşaallah kurtuluşunuza sebebler ihsan etsin
KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.BENİMDE ÇOK BORCUM VARDI.BOÇLUNUN DUASINI OKU.AYRICA 7 AYRI KAĞIDA BEREKET DUASI YAZ EVDE FARKLI YERLERE KOY.BİRİNİDE CÜZDANINDA TAŞI.ALLLAHIN İZNİYLE BOÇTAN KURTULURSUN.RABBİM YARDIMCIN OLSUN.
allah yar ve yardıncınız olsun
KARDEŞİM RABBİM HİÇ UMMADIĞINIZ YERLERDEN HAYIR KAPILARI AÇSIN.
FERAHLIK VERSİN ....
SİZİN İÇİN 100 YA FATTAH YA REZZAK OKUYACAGIM İNŞALLAH.....SELAM VE DUA İLE.
"RABBİM BİZE İNDİRECEGİN HER HAYRA MUHTACIZ" ALLAH YOK YERLERDEN VAR ETSİN KARDEŞİM. HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇILIR İNŞALLAH.SİZİN İÇİN
11 İHLAS
3 FATİHA
1 AYETEL KÜRSÜ OKUYACAGIM18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardincin olsun ...kardesim.Rizik kapilarin acilsin.Duayla kalin.Dularimdasiniz.
rabbim benim gibi sıkıtısi olan dua dostuma lütfen yardım et.ummadığı yerlerden kapıları açıver.borç yükünü üzerlerinden kaldır. selamete çıkar. amin 500 ya fettah benden..
Allahım kardeşimize yardım et,halasına ve kardeşimize ummadığı yerlerden hayır ve kısmet kapıları aç.
amin..amin..amin..18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardımcın olsun tez zamanda borç kapıların kapansın hanen bereketle dolsun amin
allah hepinizden razı olsun kardeşlerim.gerçekten çok duygulandım.rabbim ne muradınız varsa versin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.