sevgili dostlarım kızım 17 yaşında adı nur seda rahatsız gerçi rahatsızlığı allahtan derdi veren rabbim dermanınıda verecek buna şüphem yok lakin kızım işsiz,güçsüz,yolsuz bir insanla kaçtı çaresizim dön diyorum dönmüyor ama sonu yok daha sonra dönesede şimdiki gibi olmaz ne olur duanızı esirgemeyin rabbimiz izni ile evine dönsün o bana allahın emaneti o emaneti korumak zorundayım bildiğiniz duaları okuyun dostlarım hepoiniz allaha emanet olun
allah rızası için dua edin kardeşlerim
(10 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcınız olsun.Allah hayırlısıyla evine döndürsün.Amin
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ONU SANA BAĞIŞLASIN VE TEZ ZAMANDA İCİNE GÜZELLİKLER İHSAN EYLEYİP ANNESİNE YUVASINA DÖNSN....İŞALLAHHH
allah razı olsun sevde ve kaan kardeşlerim allah gönlünüzdeki muradınız versin bu dünyada makamınızı yüksek ahirette mekanınızı cennet etsin duanızı esirgemeyin bildiğiniz tüm duaları okuyun bende size duacıyım
kaan,sevde selcan ve hepimiz için allah yardımcımız olsun rabbim bizleri bırakmasın.yüce mevlam şu mubarek kurban bayramının yüzüsuyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin.RABBİMİN SELAMETİ
kaan,sevde selcan ve hepimiz için allah yardımcımız olsun rabbim bizleri bırakmasın.yüce mevlam yaklaşan şu mubarek kurban bayramının yüzüsuyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin.RABBİMİN SELAMETİ üzerimizde olsun allah dualarımızı kabul eylesin allaha her kesi sevdiklerine kavuştursun
teyzecim üzme kendini. onlarıda affet ve anlayışla karşıla bence allah sabırlar versin teyzem.
teyzecim gönüller bir olduktan sonra işin gücün önemi olmaz kanaatindeyim belki hayırlısı budur. rabbim güzel günler nasip etsin size bir fatiha gönderiyorum allah kabul etsin
ALLAH HAYIRLI KAPILAR AÇSIN SİZLERE KARDEŞİM
ALLAH MAĞFİRET ETSİN, ÇİLELERİNİZE BİR SON VERSİN
SİZE DÜNYADA DA RAHATLIK VERSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SABIRLAR VERSİN VE TEZ GÜNDE İNŞ DÖNSÜN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.