SLM ARKADAŞLAR SİZE YANLIŞ BİLGİ VERMEK İSTEMEM AMA BUGÜN AREFE GÜNÜ TELEVİZYONLARDA HACILAR ARAFATA ÇIKMIŞ VE HACTA YARIN BAYRAMDIR
BUGÜN AREFE GÜNÜ ARKADAŞLAR
(6 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Eğer bugün arifeyse o zaman bayramda oruc mu tutacağız.Bu konu cok önemli yarın oruc tutacağız.Bu konuda bilgili olan varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
18 yıl önce gönderildi # -
benimde bir sorum var!!! 1000 ihlası bu gecemi çekecem yoksa yarın sabah namazı kıldıktan sonramı???
1000 ihlas çekiliyorya bunun içinde 2,3 dileklermizi arzularımızı sölesek olurmu???18 yıl önce gönderildi # -
İhlas suresini arife günü çekiceksin ama arife ya bugünse ya bu konuda bilgili bir birsey yazabilir mi?
Allahım nefsimi Sana teslim ettim. İşimi de Sana havâle ettim. Seni sevdiğim ve Senden korktuğum için sırtımı Sana dayadım. Ancak Sana sığınır ve Sana ilticâ ederim. İndirdiğin kitaba ve gönderdiğin Resulune iman ettim. Bu mubarek günlerde tüm dua dostlari kardeslerimi,tüm sevdiklerimi,senin safaetine ihtiyac hissedenleri,ailemi ve benide sevginden mahrum birakma..
CANIM ARKADAŞLARIM TÜRKİYEDE ARİFE YARIN. BİZ İHLASLARIMIZI YARIN SABAH NAMAZINDAN İTİBAREN ÇEKECEĞİZ... DİLEKLERİMİZİN HEPSİNİ SAYALIM RABBİM BÜYÜK HEPSİNİ KABUL EDER İNŞALLAH ... :=)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.