Yaşadığım bu günlerde içinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmama siz dua kardeşlerimin de katkısıyla kurtulamama yardım edin NE OLUR BENDEN DUALARINIZI esirgemeyin çok zor durumdayım kaldıramıyorum artık belki çok zor bir sınavdan geçiyorum ama dayanamıycam yaşamak bile istemiyorum hayatıma son vermeyi bile düşündüm ama yapamadım...
Allahım ne olur dualarımı kabul et lütfen
ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDİN
(10 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardımcın olsun.dedigin gibi bu bi sınav senin için yüce rabbimin merhameti boldur rabbim merhametini yagdırsın üzerine allah tez günde uzura ve mutluluga kavuştursun seni allaha emanet ol
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH yardımcın olsun tez vakite feraha erersin umarım
Allah yardımcın olsun.oyle deme.inadına yasıyacaksın.Allah sevdıgı kullarını boyle zorlu sınavlardan gecırırmiş.sabret,mukafatı buyuk olacaktır inşallah.Goklerin ve yerin yaradanı olan Rabbim,şu mubarek günlerde mucıze arkadasımızın butun dert ve kederlerını yok et ve onu mutluluga ve feraha ulaştır.AMİN...
Sevgili kardeşim,her derdin her sorunun mutlak bir çaresi vardır,kendinizin değerli olduğunu unutmayın ve Rabbimize güvenin.
Allah yardımcınız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YAEDIMCIN OLSUN."YA HAYYUM YA KAYYUM BEDİ-ASSEMAVATİ VEL ARD"
ALLAHIM KARDESİMİZE YARDIM ET ALLAHIM ONU ONA BİR AN BİLE BIRAKMA O KENDİNİ BIRAKSADA İŞTE BENİM EN SEVDİĞİM DUALARDAN BİRİ
BEN BENİ BIRAKTIĞIM ZAMAN SEN BENİ BIRAKMA YA RABLA HAVLE VE KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALÜYYÜL AZİYM
BU DUAYI AKLINA GELDİKÇE OKU KARDESİM İNSALLAH HAYIRLI GÜZEL HABERLERLE DÖN BİZE...18 yıl önce gönderildi # -
basina ne gelirse gelsin yasama simsiki saril ve ALLAH tan ümidini kesme INAN ben cok seyler gördüm gecirdim ve ALLAHim öle yerden kapilar aciyorki inanamiyorsun.belki basina gelmis kötü bir olay bile olsa bir gün gülüp gecebiliyorsun.unutma;SÜPHE YOKKI HER GÜCLÜKLE BERABER KOLAYLIKTA VARDIR,MUHAKKAKKI HER GÜCLÜKLE BERABER KOLAYLIKTA VARDIR.(insirah suresi 5,6)
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.(20)YUNUS DUASI VE (3) FATİHA OKUDUM. RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH.
sana kenzül arş duanı okdum duanıda yaptım artık sana sadece sabır düşüyor canım kardeşim sabret güzel günler çok yakın
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.