ALLAH YARDIMCIN OLSUN..HAYIRLISI NEYSE O OLSUN.
7 Senedir Unutamiyorum
(36 mesaj) (23 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Sevgili Dua Dostlari...Julianenin Kalbini geri kazanmak icin Dua Dostu MEZZA nin bana yasdigi Duayi okuyorum cok sagol MEZZA Karde$ :-) ...hangi Dua sizce en Güclüsüdür neolur bana en güclü Dua hangisi ise yasi verin Dua Dostlari bana yardim edin neolur...Kalbim onun icin yaniyor...onu cok özlüyorum.
18 yıl önce gönderildi # -
murat kardeşim aynı duyguları bu sitede yaşayan kişilerin arasındayım bende. seni anlıyorum. mezza ablanın yazdığı duayı oku. bende okuyacağım hem kendim için hem senin için. rabbim kabul eder inşallah.
en güçlü dua bence tüm kalbinle yaptığın dua neyse o
fesat karısmayan bencillik tasımayan bir dua... hulusi bir kalple yaptığın dua...
(bu duayı sitedeki fatma abla yazmıştı )her kim bu duayı perşembeyi cumaya bağlayan gece 15 kere okursa mahbubi yedi kat yerde olsa allahın izniyle hemen gelir ol mubarek dua budur...............bismillahirrahmanirrahim...allahhümmec alil kur ane lena fiddünya karina ve filahireti mü nisa ve fil kıyameti şefian bi rahmetike ya erhamerrahimin amin ...........esma yayınlarına ait yasin kitabından rabbim hekesin hayırlı muradını tez zamanda versin
KARDEŞİM SENİ GÖRÜNCE TAM BEŞ AY ÖNCESİ AKLIMA GELDİ BENDE OZAMAN YENİ ÜYE OLMUŞTUM VE SENİN KONUN TEKRAR HATIRLANINCA ÜZÜLDÜM NİYEMİ ÇÜNKÜ ARDADA OLSA GELMEYİNCE TAKİ SENİN YENİ YORUMLARINI GÖRENE KADAR ÇOK SEVİNDİM İNAN BURDAN AYRILMADIĞINA NE BİLEYİM AKLIMA NE ÇOK ŞEY GELİYOR AMA BELKİDE ÇOK DOLU OLUŞUNDAN KELİMELERİ AYIRIP YAZAMIYORUM SAKIN AYRILMA BURDAN OLURMU UMUDUMUZ VAR VE DUAEDİYORUZ DEĞİLMİ. ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM SENİN İÇİN DUA EDİCEM HAYIRLI GECELER
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.