Rabbim bu mübarek günlerde yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim.Gönlünüzün muradının hayırlı olanlarını tez zamanda versin inşallah,cümle iman edenlerle beraber.Her duamda sizlerde varsınız.Rabbim inşallah dualarımızı kabul buyurur.Dualarınız varsa yazın kardeşlerim bende bu mübarek günlerde isminizle dua edeyim.Yüceler yücesi Rabbim katında bugünlerede yapılan tüm mümin kardeşlerimizin duasını kabul eylesin bizimde dualarımızla beraber.Amin.
İsminizle dua edeyim Yüceler yücesi Rabbimize
(30 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin canım kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
canım arkadaşım Rabbim beni sevdiğime kavuştursun artık dayanamıyrm nolur onu hakkımda hayırlı eylesin bana dua et
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Rabianur kardeşim banada ne olur dua edermisin eşimle boşanma safhasındayız yuvamızın dağılmaması için eşimin kalbinin yumuşayıp dönmesi için dua edermisin.Allah razı olsun.
ALLAH RAZI OLSUN.21 İHLAS OKUYACAĞIM SİZE.
Dualarımdasınız kardeşlerim.Rabbim katında kabul buyurur inşallah.
Rabbim sizden de o güzel yüreğinizden de razı olsun sizlerin hatrı için bizim de dualarımızı kabul etsin mevlam
Ne kadar büyük bir sevap isliyorsunuz..imrendim size..Allah benimde gönlümü sizin gibi yapsin ve ilmimi arttirsin...benimde sikintilarim var yüregim darda..banada dua yollarsaniz cok mutlu olurum..bende size ederim.Allah razi olsun kardesim.
rabianur kardeşim eşim hapiste mahkemesi var bayram sonu dualrınız bekliyorum eşimin adı gökhan allah kabul eylsein bugünde
Allah cümlemizden razı olsun inşallah.Rabbim cümle iman edenlerle beraber dualarımızı kabul eylesin.Dualarımdasınız.İnşallah bu günler yüzü suyu hürmetine Rabbim gönlünüzünün muradının hayırlı olanlarını versin,her işiniz hayr olsun.Rabbime el açıpta yaptığınız dualarınız hayırlısı ise kabul olsun.Rabbim darda koymasın.Aydınlıklar ,huzurlar gelsin hanenize inşallah,cümle iman edenlerle beraber.Yaradana emanet olun.
ALLAH RAZI OLSUN RABİANUR BENİM İÇİNDE DUA EDERSEN SEVİNİRİN ALLAH RIZSI İÇİN ALLAH KABUL ETSİN VE RABBİM SENİ VE BÜTÜN DUA DOSLARIMIZI SELAMETE CIKARSIN HEPİMİZİN DUALARINI KABUL BUYURSUMN BU MUBAREK GÜNDE AMİN
Allah razı olsun kardeşim. Bayramında şimdiden mübarek olsun.
Benim ve ailemin için dua edersen sevinirim. Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
rabia nur siteye yeni üye oldum ben de namazlarımda seni de ekliycem.Allahım senden de razı olsun.Bayramınız da mübarek olsun .
Rabbim razı olsun zeyneb kardeşim.Dualarımdasın.İnşallah Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısı ise tez zamanda.İnşallah kardeşim hayırlısı ile yuva kurmayı nasip etsin.Bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarını duysun.Amin.
Oğlum İlter Kağan'ın şifaya kavuşması için
"Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN RABİA NUR KARDEŞİM.
banada ne olur dua edermisin eşimle boşanma safhasındayız yuvamızın dağılmaması için eşimin kalbinin yumuşayıp dönmesi için dua edermisin.Allah razı olsun.
ALLAH RAZI OLSUN O KADAR İHTİYACIM VARKİ DUAYA ALLAH BİLİYOR BENİDE UNUTMA ALLAH KABULM ETSİN
allah razı olsun kardesim allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin inşallah
SEVGİLİ KARDEŞİM BANA KARDEŞLERİM GÜLŞEN GÖKŞEN VE SEVİNCEDE DUA EDERMİSİN.HAYIRLI KISMET İSTİYORUZ.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
rabia hanım banada şifam için dua edermisiniz adım ahmet ALLAH RAZI OLSUN
Allah razı olsun.
Allah kabul etsin dualarınızı.
1 fatiha da bizden size olsun.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun...benide unutma çok sıkıntılardayım
allah razı olsun benim için dua edersen çok sevinirim allah beni tez günde sevdiğm insanla barıştırsın
Rabbim inşallah bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine sizleri darda bırakmasın.Dualarımdasınız kardeşlerim.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.Hasta olan kardeşlerimizin şifa haberini,darda olanların deva haberini,muradları olankardeşlerimizin hayr haberlerinizi alırız kardeşlerim.Çok gönülden dualar yükseliyo siteden.Rabbim inşallah katında hayırlısı ile makbul eyler.Dualarımız Yüceler yücesinin katından geri dönmez.Rabbim tüm dua dostlarından sayısız razı olsun.O kadar içten dualar var ki duygulanmamak elde değil.Rabbim tüm dua dostlarının işini hayr eylesin.Tez zamanda Ahmet kardeşimin,ilter kardeşimin şifasını versin inşallah.Darda olanlara bolluklar ,huzurlar nasip etsin,Muradı olanlara tez zamanda hayırlısı ile muradlarını versin.Yüceler yücesi Rabbim,her türlü hamd sana.Tüm mümin kullarının yaptığı ibadetler yüzü suyu hürmetine bu duamı kabul eyle Rabbim .Amin.
Allah'ım nolur bana yardım et nolur artık kavuşayım lütfen sevdiğimi benim hakkımda hayırlı yap amin.
rabianur banada dualarında yer verir misin?egitim fak mesunuyum atama bekliyorum.hayırlısıyla atanmam için dua eder misin ?allah razı olsun senden.:)
DULAR OLMASA HALİMİZ NİCE OLUR.ALLAH RAZI OLSUN.HAYIRLISIYLA TÜM SEVENLER KAVUŞSUN.MUTLU YUVALAR KURULSUN.ALLAH MURADI OLANLARA TEZ ZAMANDA HAYIRLISINI VERSİN.AMİN.
banada duana yer alırsan sevinirim.benimde isteğim hayırlı kıymet bilecek karşıma eş çıkmasını istiyorum.
rabbim senin ne duaların varsa kabul etsin muradına erdirsin inşaallah amin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.