dua dostları evlilik kararı vermek durumundayım ve çok karamsarım aslında hiç bi terslik yok ama başka insanların güvensizliği bu kişi hakkındaki düşüncelerimi etkiliyo lütfen doğru bi şekilde karar vermem için bana dua edin,eğerki bu kişi benim dinim dünyam ve ahiretim için hayırlıysa olumlu bi cvp vermeyi nasip etsin rabbim,egerki dinim dünyam ahiretim için hayırlı değilse onu benden benide ondan uzaklaştırsın,rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah
lütfen karar vermem için dualarınızı bekliyorum
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
CANIM EN HAYIRLISI NE İSE RABBİM ONUN KARARIRINI VERDİRSİN TEREDDÜTSÜZ İNSALLAH EN KISA ZAMANDA..GÜVENMEK ZOR HAKLISIN HEMDE ÇOK ZOR İNSALLAH MUTLU ÇOOOK MUTLU Bİ YUVAN OLUR...HAYIRLI BAYRAMLAR
17 yıl önce gönderildi # -
eger hayırlısı ise kardesim allah nasip etsin senin icin hayırlı degilse etmesin insanlara güvenmek zor allah yardımcın olsun
**
amin,amin,amin...
Allah hayırlısını versin ve sizin için en uygun olanını tercih etsin...17 yıl önce gönderildi # -
Allah hayirli karar aldirsin size..Allah en iyisini bilendir,olacaksa olur olmayacaksa mutlak bir sebeb verecektir.Duayla kalin.
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN
amin amin Allah hakkınızda hayırlar nasib etsin hayırlı olanı kolaylaştırsın amin
KARDEŞİM RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI VERSİN.....
SELAM İLE.
RABBIM YARDIMCIN OLSUN INSALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLUR
ISTIHAREYE YATMANI TAVSIYE EDERIM KARDESIM INSALLAH HAYIRLI OLUR17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin ; eğer değilse hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin
amin amin amin17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.