SELAMUN ALEYKÜM ÖNCELİKLE HAYIRLI BAYRAMLAR SUAN CANLI CANLI HAZIR BİRİLERİ VARKEN BAYRAMLARINIZI KUTLAMAK İSTEDİM 3'ER FATİHA GÖNDERİYOM SİZE KABUL EDİN BAYRAMLIK...
ZEZ VE YASMİN KARDESLERİM......
(8 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razi olsun.....dostum.Aldim hediyeni insallah büyük arsin sahibi ..hepimizi yaratan Kadiri yüce , yürekten yolladigin hediyeyi bize faydali kilar...Seninde bayramin mübarek olsun.
bende bir dilek duasi okudum size guleysa...Amin.
Ya Vedut! Ya Vedut! Ya zel arş-il mecidi Ya Mübdi,ü ya mü,idü Ya fe,alün lima yüridül Es,elüke bi-nüri vechikellezi adae erkane arşika ve es,elüke bi kudretikelleti kaderta biha ala halkıke ve bi rahmeti-kelleti vesi,at külle şey,in
La ilahe illa ente Ya mugisü agısnil Ya mugısü agısnil.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun allah kabul etsin güleysa ve zez bayraamınız mubarek olsun dualarınız için allah razı olsun allah kabul etsin
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
ben artik cvp yazmaya cekiniyorum.galiba herseyi yanlis anliyorum.bayramin kutlu olsun kardesim.senin icin bir ayetel kursi okudum.
PARLAYAN YILDIZ ÜZÜLECEK Bİ DURUM YOK.OLUR OKADAR BURDA BAK NE GÜZEL GÖNÜL ALIŞVERİŞİNİZİ YAPMIŞSINIZ AYSE KARDESLE VARDIR Bİ HAYIR HERSEYDE..
ilgin ve moralin icin cok tesekkur ederim allah senden razi olsun kardesim.ama uzulmemek elde degil biliyorsun.
O DUAYI PSİKOLOJİK SIKINTILARA İYİ GELDİĞİNİ ÖĞRENDİM Bİ ARKADASTAN ANLAMINI ARASTIRDIM BULAMADIM SADECE SIKINTI HALİNDE OKUNURSA İYİ GELDİĞİNİ BİLİYORUM.. ANLAMINI BİLMEDEN OKUMAMAK İÇİN SORULARLA İSLAMİYET VAR ORAYADA SORDUM GELEN CEVAP ŞU OLDU:
Duanın doğru yazılışı şöyledir: "ya barien nüfûsi bila misalin hala min ğayrih"Bu duanın İslami kaynaklarda yeri var mı bilemiyoruz ancak Bari ismiyel yapılan bir duadır
Bâri’: “Eşyayı muhtelif şekiller ve suretlerle birbirinden mümtaz surette yaratan.” demektir.
Buna göre anlamı şöyle olur: "Ey nefisleri biribirne benzemeden ve örneksiz yaratan demektir."
BASKADA BİLGİM YOK MAALESEF :(
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.